Eee supEr bu beni etkiliyor mü![]()
istersen etkilesin zararlı çıkarsınn
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee supEr bu beni etkiliyor mü![]()
ben zaten 52 kg yum daha nekadar düşeyimm:)) üst beden biraz büyüdü malum emzirmeden sonra:)) diğer gömlekler oyüzden dar geliyor,aslına bakarsanız hiç kapanmıyor değil ama tesettürlü olduğum için fazla dar giymek istemiyorum..somon gömlek oluyor aslında buraya seçenek olsun diye koydumm bazen bir ürüne kargo istemiyor insanlar birde benzer renkte var..yoksa güzel dökümlü duruyor sizede olur zannımca..Canım benim,baktım cok hoş kıyafetler var özellikle de arminenin gömleği ve somon gomlek cok guzel ama beden engeline takıldım arminenin gomlek tarzıma cok uymuyor somon gomlek de bedenime biraz büyük hem sen niye kilo aldım diye boyle guzel seyleri satıyorsun ki zayıflarsınız bence ben 64 ten 52 ye düştüm iki ayda umarım tekrar kilo almam bebisim de 8 aylik
Eki Görüntüle 934968 Eki Görüntüle 934966 Eki Görüntüle 934967 Eki Görüntüle 934965 Eki Görüntüle 934964
35 numara ama baya topuklu oldugu icin ayak one kayiyor bana oluyor alirken 36si buyuk olmustu cunku..begenip aldim fakat bukadar topuk giymeye hic firsatim olmadi giyilmemistir..nubuk tarzı dokusu var gerçek deri değil
ayakkabiyi bugun kargoladimİndirim bu ayakkabıda da varmıTam benim numaram normalde 36 giyerim ama yüksek topukta 35,5 oluyor öne kaydığı için ayak :) özel mesaj atamıyorum mesaj sayımdan dolayı, son fiyatını yazarsanız çok sevinirim çok beğendim :)
ayakkabiyi bugun kargoladim( alan kisi tereddutlu olunca son ana kadar birsey yazmak istemedim...indirim diger urunlerde devam ediyor..birtanede rugan kahve yukleyecegim bugun ..
Offf şansımaaçok beğenmiştimm.. Eğer ayakkabı alan kişiye olmazsa geri gelirse lütfen mesaj yazınn olurmu:)
Eki Görüntüle 941749 Eki Görüntüle 941750 Eki Görüntüle 941752 Eki Görüntüle 941753 Eki Görüntüle 941754
armine-38beden-bir kez ozel bi gunde giyildi-kol boyu 1-2cm kisaltildi isteyenlere olcusunu verebilirim-50tl
canım ayakkabım geldi cok ama cok guzel emin ol kutusu başka olmasa arkadaslarım sıfır ürün zannedecekti
sen hic mı giymedin ayakkabıyı ? Serçe parmağımı biraz sıktı ve arkasi zor kapandı ama işteki dolabıma koyup giyeceğim cok şık tesekkur ediyorum
![]()
zaten hiç giymedim kigüle güle kullan hevesini al sende satarsın
![]()
kızlar çantalarda indirimm başladı eski fiyatlar geçerli değil bilginize..