Temiz çanta ve ayakkabılarda %20 indirim başladı'

resimler gece eklendi çok janjanlı ayarlanmadı:) ama hepsi sayılı kullanıldı, tertemiz ve indirim payı varrr

insanların almamasının sebebi ayakkabılar için küçük numara kullanıyor olmanız.
ama bence en buyuk etkı buna bende dahıl aldığımız seylerın kötü çıkması ve artık almamaya karar vermek yada ne bıleyım sütten ağzı yanmış misalı.
ben cok beğendım tum ekledıklerınızı ama ihtiyacım yok

küçük olan numaralar zaten giyilmedi banada küçük oldular..onun dışındakiler 35 olsa bile 36 ya uygun oldugunu belirttim..kısmet tabi..
ama aklına takılan ekstra yakın çekim flaşlı çekim vs. isteyebilir..çantaların çoğu bir iki kez ancak takıldı..
eşarplarımı başka birinin konusuna eklemiştim onlarıda buraya taşıyacağım ama şuan resim eklenmiyor(
ilgilneneler aşağıdaki linkteki eşarplarıma bakıp kargosuna ekleyebilir..

http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/680282-marka-esarp-ariyorum-9.html

bunu çok beğendim 36 36.5 giyiyorum bana olurmu acaba son fiyat nedir.. birde topuk boyu kaç cm 8-9 cm den fazlasını giyemiyorum..

Son düzenleme:
olacağını zanetmiyorum 35 numara zaten ama 36 ya kadar ancak olur..
bir arkadaş vazgeçmezse ayrıldı şuan..

bazı kalıpların 36 sı oluyo bazen 35 te oluyo ama bilemedim siz yinede topuk boyunu yazın ona göre takipte kalıyım..

ben 36 giyiorum bana oluyor ama siz 36.5 da dediniz oyüzden olmaz dedim..topuk 10 cm..

9 cm giyiyorum 10 da giyebilirim herhalde...
arkadaş almazsa iletişime geçelim fiyatta indirim yaparsanız tabi :-D
hayırlı satışlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…