Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duymak istediğim değil,gerçek yorumcu arayışındayım...Deli saçması fal bakan ve falın f sinden anlamayan insanlar profillerine ''benim durugörüm var ,tüm fallarım çıkar kendime güveniyorum''yazmasın..Örnek TELWE-KAHİNABLA Durugörüsüne güvenip şartlı fal atması da cabası :))))) Şartlı fal; yorum ve puanlama yapılamayan,para iadesi olmayan fal demek...Yani bu din sömürüsüyle fal bakan Kahinablamıza yorum da yapamadım sıfır puan da veremedim..duymak istedikleriniz neyse baştan söyleyin onları desinler
Aynen yahu zaten fal bu herşeyden önce üslup çok önemliduymak istedikleriniz neyse baştan söyleyin onları desinler
Kahin abla mi çıktı?Bir falcı istediğinizi söylemediği için burada neden bu kişiyi linçliyorsunuz bu şekilde. Ayıp değil mi? Baktırmayın o zaman.Baktırdıysanız da neden ulu orta böyle yazıyorsunuz. Bana söyledikleri hemen çıkmamıştı ama yaklaşık 2 aylık süreyle yaşadım söylediklerini.
Şöyle bende bana vade vermişti o vadeden önce gerçekleşmişti olay. Bir de boş konuşmuyor olumsuzsa direkt söylüyor.Kahin abla mi çıktı?
Bana çıkmadı ya gerçi vade de vermedi .