tellwe-falalem-bir yolun var-fal sepeti çıkan fal haberleri

Kizlar ben de tellwe de venusambere katina baktırdim çok tatmin edici değildi ama dediği şeyler tutarlıydi. Bilgehatuna da Tarot baktırdim çok güzeldi umutsuz olduğum bir konuda dediği gibi gelişmeler oluyor temmuz ayı dedi bakalim ona da az kaldı bir de fal kutusu diye bir site var ordanda neşe ye katina baktırdim oda temmuz dedi onun katina si çok iyiydi ama bakalım az bi zaman kaldı dediklerine.

Binnaz Abla'da Ayşen Gül ve Kesira Sirel'e baktırdım, tutarlı şeyler söylediler fakat falları çok kısaydı, zaman da verdiler bekliyorum. Falsepetinde İlkay Gür'e fal baktırmıştım, bir kahve bir de tarot, çok memnun kalmıştım ve dedikleri çıkmıştı. Falımpir'de Medyum Eşref'e baktırdım bence geçiştirilmiş bir faldı, anı biraz bildi ama Şubat ayı dedi bir şey için bekliyorum. Tellwe'de çok fal baktırdım ben; Medyum Selena bence harika bir falcı, kısa bakıyor ama pat pat söylüyor, bu zamana kadar dediği şeylerin %90'ı çıktı diyebilirim. Serüven de kişilik analizinde iyi, ama dedikleri çıkmadı, Klothoyagmur tarot falında kahveden daha başarılı, dedikleri %80 çıktı diyebilirim, anı harika anlatıyor ve gelecekle alakalı olarak da nokta atışları oldu, yaklaşımı da güzel, tatlı bir bayan, Milenaa var ona 2 kere baktırmıştım fal, biri kahve biri de tarot falıydı, çok uzun bakıyor, tavsiyeler de veriyor, anlık nokta atışları çok fazla, geleceğe dair de dediklerinden 2 şeyi yaşadım, ilgili bir bayan. Mercury hayal kırıklığı açıkçası, yani anı biraz biliyor ama geleceğe dair yorumlar hiç çıkmadı, Falaniyethakkaniyet mi ne çok kötü, anı da bilemedi parama yazık oldu diyebilirim. Deneyimlerimi paylaşmak istedim umarım faydası olur, bu aralar benim de fala çok ihtiyacım var yorumları okuyordum, belki benim deneyimlerimin de faydası olur benim gibi yorum okuyup falcı arayanlara :)

BİR YOLUNVAR a aslaaaaa fal baktırmayın
pazar günü 12:07 de fal gönderdim ödeme sayfasında mobil ödeme seçtim gelen mesajı cevapladım ödemenin yapıldıgına dair sms te aldım ama site sayfası tam 45 dk evet tamıtamına 45 dk sayfayı yenılemeyın ödeme kontrol edılıyor dedı
ve falım yorumcuya ulaşmadı profilimde bekleyen fallar arasındada yoktu
desteğe yazdım durumu anlattım bir cevap vereceklerine sanki işlem yeni onaylanmış gibi bir mail geldi siteden falınız ulaşmıştır diye , hadi bunları geçtim olur site aksaklıktır vs vs vs falcı İLKAY GÜR normalde 85 dk da yorum yaptıgı yazıyor profilinde fakat akşamın 9 u oldu ses yok kadın hala aldıgı 7 kısı ıle çevrimdışı . yine yazdım site destek bana dediki fal gönderim süresi 8 saattir eğer süre geçerse iptal etme hakkına sahipsiniz
pazartesi oldu aksam 21:40 baktım hala ses yok yine yazdım önce falcının özel sebeplerinden dolayı gecikti istemiyosanız iptal edin gibi bişey yazdılar (bin pişman oldum baktırdığıma baktıracağımada ) sonra iptal edilince mobil ödeme olduğu için nasıl anlayacağım geri geldiğini ödememin dedim bana mail olarak falınız yorumlanmış mailinizi kontrol edin demesinlermii
maile bakıyorum gelen yok siteden giriş yapıp bekleyen fallarıma bakıyorum hala beklıyor . bekleyen fallarımdaki görüntüyü foto çekip yolladım , özür dileriz karışıklık olmuş falınız hala bekliyor ilginiz anlayışınız vsvsvs ASLAA YANILIPTA BİR YOLUNVAR A fal baktırmayın heryerde yazıcak kimse madur olmasın

Tut
Mrb arkadaşlar.Bu siteler hakkında bir çok konu açılmış fakat çıkan fal haberlerini sayfa sayfa aramak zorunda kalıyoruz.En azından burada çıkan arkadaşlar bizimle paylaşırsa çok daha mantıklı olur.Bizde ona göre hareket ederiz. Ben 2013 yılında melek öz ' e baktırmıştım. Bana hayatına biri girecek fakat sana uygun olan biri değil ve çok acı çektirecek demişti ve isminde bulanan harfleri de söylemişti.O faldan 3 ay sonra hayatıma biri girdi ve aynen dediklerini yaşadım.O zamanlar pek ilgilenmemiştim fakat bu bayan gerçekten çok iyiymiş. Baktırdığım bir çok faldan başka da tutan olmadı maalesef.Şu an baktırdığım,emine,selena,yağmur ve rezzan abla var artık hangisi tutar bilmiyorum hepsi bahar ayını vermiş tarih olarak.Tutarsa hemen paylaşacağım buradan :)
TuttUmu

Back
X