- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.401
Ona atamadım bi türlü yaLenoraras’ı öneririm. Herkes gidişatı da pempe pembe yorumlarken lenoraras öyle olmayacağını bildi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona atamadım bi türlü yaLenoraras’ı öneririm. Herkes gidişatı da pempe pembe yorumlarken lenoraras öyle olmayacağını bildi.
Lenoras gitti mi bende çıkmıyorLenoraras’ı öneririm. Herkes gidişatı da pempe pembe yorumlarken lenoraras öyle olmayacağını bildi.
LenoraRasLenoras gitti mi bende çıkmıyor
Çıkmıyor hakketen umarım hesabı kapatmamıştırLenoraRas
Sanmarino çok pempeciydi yani sonucun olumlu olma ihtimali yüksek ama gidişat onun dediği gibi toz pembe olmuyor. Manolya yı ben seviyorum isabetli falları var. Geçmişte ufak şeyler çıkmıştı.Manolya ve sanmarino deneyenler nasıl
Lunara yine görünüyor ama lenoras gitmişlunara gitmis mi ??kimi sevsek gidiyor![]()
Lunara var da lenom çıkmıyor çok üzgünüm yalunara gitmis mi ??kimi sevsek gidiyor![]()
Lunara var da lenom çıkmıyor çok üzgünüm ya![]()
Lunara yine görünüyor ama lenoras gitmiş![]()
Olumlu muydu olumsuz mu? Lunara da geri döner umarımbu aksam ablama lunara ve seruven cikti .seruven klasik biraz yuvarlak konusmus vadesi tutmadi ama cikti. lunara vadeiyle cikti
Olumlu muydu olumsuz mu? Lunara da geri döner umarım![]()
Ay üzüldümgecen gun seruvenin ablama ciktigini yazdim bugun arkadasima patladiolumlu konusmustu olumsuz olmus