- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 788
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.441
klothoyagmuru çok nokta atışları olduğu için beğendiğimi hep yazdım ve deiklerini yaşıyorum.bir de geçenlerde hydra baktırdım kızlar memnun kaldım
hangi falı baktırdınız bu isimlere ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
klothoyagmuru çok nokta atışları olduğu için beğendiğimi hep yazdım ve deiklerini yaşıyorum.bir de geçenlerde hydra baktırdım kızlar memnun kaldım
onlar online değildi, ben de Bathsheba'ya attım bakalım ne diyecek, gerçi 3. sıradayım ama
crimsonlady çok pahalı ya
3 kredilik güzel bir fal istiyorsan kallista ya kahve baktırmalısın çok güzel bakıyor ve dedikleri çıkıyor
valla canım durum analizi iyi, ama bilmiyorum ya gelecek ile ilgili de 2,5 ay demiş bakalım. Kafam karıştı valla, biri şöyle biri hayatına giricek diyo biri böyle Bu arada Saraylıhanım'a kahve baktırdım ve gerçekten beğendimBatsheba yi begendin mi sekerim? profili cok iddialiydi.
Bana cok karman corman yamzis, net bir sey dememis, ne dedigini anlamadim.
kızlar forumda crazywomen'ın methini çok okudum ve kendisine su falı baktırdım ve gerçekten çok ama çok güzeldi .. kesinlikle tavsiye ederim
bende baktırmıştım gerçekten iyi bakıyor,hemde ucuz :)
hangi falı baktırdınız bu isimlere ?
klothoyagmura tarot ve kahve baktırdım.memnun kaldım.tarotda sorularıma özel açılım yaptı ve önceden dediklerini yaşadım.
hydra ona da tarot baktırdım.daha verdiği tarihe var bakalım bekliyorum
klothoyağmurun methi çok geçiyor forumda, önceden dediklerini yaşadım demeniz iştahlandırdı beni şimdi :)
evet yaşadım :) yani ben onu blogdan falanda takip ediyorum bana güven veriyor.asıl mesleği başka ama özellikle tarot konusunda uzmanlığı ve eğitimi varmış.birazda ben artık kaliteyede bakıyorum açıkcası mahalle ağzı ile fal bakanlar var malesef.biraz daha net ve geniş gözle yapılan yorumlar daha aydınlatıcı oluyor.
Kızlar serüven nasıl ? Anı bilio mu ??
Serüven'i bilmiyorum ama şuan tellwe'de MedyumFatima akımı var herkes ona hücum etmiş durumda yorumlarında herkes çok övmüş. Falım yorumlanınca fikrimi yazarım yine ..
Bunu demeyeydin iidi nası tutcam kendimi :)
biraz daha dayan :) falım yorumlanınca ya sana direnme sal kendini derim ya da amaaan direnilecek kadar yokmuş derim :) ama yorumlara baktığımda valla milletin dibi düşmüş ben de merak içindeyim
yaaa ben de 20. Sıradayım çok korkuyorum yoğun ilgiden dolayı bakmaz veya hani gider siteden vesaire diye bana sıra gelir mi acaba..Artık cok gec bebeğim 16. Sırada beklemekteyim :)))