- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.381
canım, peki crimsonladye veya mercurye baktırdın mı? yorumların neler merak ediyorum..
ikisine de baktırmadım canım ama crimsonlady'i düşünüyorum ben de, baktırdıgımda yorumlarımı paylaşırım mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım, peki crimsonladye veya mercurye baktırdın mı? yorumların neler merak ediyorum..
evet canım düzgün biri..tek eksisi çok fazla bekletiyor olması işte.. ben ona falı gönderdikten sonra falımı unutuyorum o derece..
FALSEPETİ
nesibe:herkesin favorisi, bazen an'la ilgili bildikleri beni şok etse de gelecekle ilgili söylediklerinden hiçbirini yaşamadım. son soyledıgı cıkar mı onu da bılemıyorum
melekoz:favorilerimdendi su son fala kadar, samımılesınce herseyı olumlu soyluyorlar sanırım. ımkansız seyler soyledı son falında. bır ıkı defadan fazla baktırmamak lazım dıyorum
tahaturan:son falıyla benı benden aldı. çok iyi yorumlamıstı. olumsuz da olsa tum gerceklerı gormemı sagladı. gelecegı ıse bekleyıp gorecegız. ama tavsıyelerı cok ıyı.
ılkaygur:favorılerımden. dobralığını çok seviyorum. çoğu şeyi de bilmişliği var
didemöztürk:kesinlikle baktırın diyebileceğim bir isim. buralarda ismini pek göremedim ama bence hisleri çok kuvvetli bir insan
aysunkara:çok değişik bir yorum tarzı var ama bir söylediğini yaşadım diğeri de olursa favorilerimden olacak, yeni sisteme hiç girmedi diye görünüyor sonra gireri mi bilemiyorum
melihgün: bana söylediği hiçbirşey olmadı pembe tablocu biraz
adayıldız:fena değildir denenebilir
samiragünal ve güneslevi nin söylediği şeyler çıkmadı
selinaxcım ya ben baktırmadım ama merak da ediyorum bi yandan ama çok pahalıydı diye hatırlıyorum...sende bildiği şeyler çok spesifik mi? arayacak edecek tarzında şeyler mi? bir de uzun uzun çekim yasasından bahsediyormuş sanırım.. ben pek sevmem öyle şeyleri
Sekerim Nesibe bana da cikmadi. Tellwe den eyifer, cliviaxx, galen, kehriban ve crimson u tavsiye ederim. Kehriban bazen salliyor, bazen guzel bakiyor, bazi nokta atislarini tutturdu bende.
Sen Didem Ozturk ve Aysun Kara ya ne baktirmistin, kahve , tarot? Dediklerinden cikan oldu mu?
Sahsenem i deneyen var mi?
ye ben baktirdim ahbaplar.
Bana en gec mayista her sey yoluna girecek demis, yani 4 ay icinde dediklerini yasarim ya da yasamam ona gore bakicam artik. Verdigi tarihlerden biri Yigitle ayni, diger tarihte Yigit Agustos, crimson yine mayis demis.
Cikarsa mutlaka yazarim.
Burda neler olmus boyle arkadas
Offf Allahim boyle edepsiz insanlara fal baktiriyoruz ya, kendime acidim resmen.
kızlar tellwede promosyon fal olayı nsl oluyor?gönderiyoruz falı ve rastgele mi biri bakıyor?
3 kredilik baktırmayı düşünüyorum. aklımda Dorian, Petekfulya, cingenefalcisevil ve MABET var. baktıranlar var mı? nasıl?
kızlar ben de Tellwe'nin müdavimiyim benim içime en sinen falcı cingenefalcisevgi olmuştur mevcut durumu en iyi o analiz etti, gelecekle ilgili bir şey diyemem henüz 2 hafta oldu baktıralı ve 7 vade dediği için epey beklemeliyim gibi :)
FalciNurseli'yi de tavsiye ederim.
Bu ara ben de fal baktırmak istiyorum yine çok karasız kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum :)
kızlar bugün yarın baktırmak istiyorum 3 tllik.
nosferatu nasıl baktıran var mı ? şimdi onu gördüm yorumlar güzel..
onun dışında Dorian, Petekfulya, cingenefalcisevil ve MABET var?
dediğiniz falcıyı hiç duymamıştım ben .. buradan okuyarak demuas a baktırdım. tavsiye ederim..emek verilmiş bir faldı..
3 kredilik güzel bir fal istiyorsan kallista ya kahve baktırmalısın çok güzel bakıyor ve dedikleri çıkıyor
dediğiniz falcıyı hiç duymamıştım ben .. buradan okuyarak demuas a baktırdım. tavsiye ederim..emek verilmiş bir faldı..