- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Sen bunlara kahve mi tarot mu baktirdin sekerim ?
Ben ask kahinine kahve yolladim gercekten mukemmeldi. Kirazeye iskambil yollamistim sarayli hanima da kahve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bunlara kahve mi tarot mu baktirdin sekerim ?
Aşk kahini tarotta indirim yapmış yine yolluyorum sonunda o uçuk fiyatlar indi bütçemiz rahatlasın birazda
Hıhııı. Evet.
Kızlar, binnazabla topiğine de yazdım, Chloe'nin inanılmaz analizleri var. Bana bir konuda olumsuz konuşmuş, ben de falcı işte sallamıştır inanmayayım diye kendimi rahatlatmak adına başka account alıp tekrar tarot baktırdım. Kadın yine aynı tarihi vermiş, yine aynı analizi yapmış Daha önce baktırdığım fal çıkmaya başladı ve kartlardan okunmayacak şeyleri de bilmiş bence hisleriyle.....şapka çıkarıyor ve tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla.
Hayatım bende baktıracağım chloe ya ne kadara bakıyor ve hangi falı baktırdın?
kiraze12 kahve bakmıyor artık galiba :/
Masallah dedigimiz yine 3 gun yasadi
Askkahinine tarot baktirdim, sasirtici bir sey soylemedi. Bugunlerdeki hissiyatimi bilmis, ama nokta atisi yoktu. Bir de kahve gondermek istiyorum ona.
Arkadaslar kendım bıldım bılelı burada fal baktırırm artık herkesı bılıorm neredeyse sıze onerebıleceklerım kahinvanga, falcıalim, derin484 ve melis96 bunlar super bakıyor nokta atısı yapıor ozellıkle kahınvanga on numara tarotta! Herra ve mercury de oldukca iyi!
aşk kahinine tarot gönderdim hala bekliyorum çok mu geç geri dönüyor acaba
Bana yoğunluk olduğundan ötürü geç bakmıştı. Öyle olabilir yine yarın döner en geç beni hiç aksatmadı
teşekkür ederim cevabınız için
peki yorumları nasıl iyi bakıyor mu tarotta
teşekkür ederim cevabınız için
peki yorumları nasıl iyi bakıyor mu tarotta
hayatim nasildi??
şimdiki durumu çok iyi bildi ama gelecekle ilgili söyledikleri beni tatmin etmedi
Bakarsın çıkar:) şimdiki durumu gerçekten iyi yorumluyor biliyor
aslında hani çıkar diyebileceğim cümleler yazmamış çok genel çok geniş anlamlı cümleler