Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Keşke baktırmasaydınız Medyummary e, diğer başlıkta kopyala yapıştır fallar gönderdiği konuşuldu. Fikir almak için oraya bir bakın isterseniz : tellwe.com'da bakılan fallar!
Marye ben de baktırdım baştan verdigi ayrıntılar cok iyiydi falın yarısına kadar, yarıdan sonra benımle alakası olmayan bir fal bakmış genel gecer bir sey sötlemis ama hic begenmedim herkese uyabılecek ama bana hıc uymayan bir durumdu
Marye ben de baktırdım baştan verdigi ayrıntılar cok iyiydi falın yarısına kadar, yarıdan sonra benımle alakası olmayan bir fal bakmış genel gecer bir sey sötlemis ama hic begenmedim herkese uyabılecek ama bana hıc uymayan bir durumdu
Canım bi arkadaş, onun arkadaşı ve ben üçümüzün falının başı ve sonu tamamen kopyala yapıştırdı. Ortalarda da İşte herkesin durumuna göre 1-2 cümle gevelemiş geçiştirmiş. Pembeci değil diye beğenmiştik ama fos çıktı
Canım bi arkadaş, onun arkadaşı ve ben üçümüzün falının başı ve sonu tamamen kopyala yapıştırdı. Ortalarda da İşte herkesin durumuna göre 1-2 cümle gevelemiş geçiştirmiş. Pembeci değil diye beğenmiştik ama fos çıktı