• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telkinli ses dosyasıyla kilo almak mümkün mü?

esemre

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
486
226
303
32
Ankara
az önce forumda görmüştüm telkinli ses dosyasıyla göğüs büyütme yöntemi diye..
Acaba aynı yöntem kilo aldırır mı ki ???? Telkin metni kilo aldırmaya yönelik olsa.. bilgisi olan var mı ????

o ne o ??? ilk defa duydum, iyi bişiymi biraz aydınlatır mısın ? :O

ne yazık ki hiç iyi bir şey değiller Anoreksiya yemek yediğin zaman onu kusma isteğidir yemek yediğin zaman ciddi rahatsızlık duyarsın ve onu cıkarmak istersin kilo alacağını düşünürsün vucudunun bozulacağını düşünürsün Bulimia'da doymama hissidir yani doyduğunu anlamazsın yersin kusarsın sonra tekrar aynı şekilde yersin saat saat tekrar eder ikisi de psikolojiktir
telkinde aslında evde yapılmaz yapılırda tek başına değil çünkü ses dosyasını indirip dinlemekle telkin yapılmıyor yazıları vardır muhakkak çok rahat bir ortamda ses dosyası açılarak o sözleri birinin size tekrarlaması gerekir

Son düzenleme:
ne yazık ki hiç iyi bir şey değiller Anoreksiya yemek yediğin zaman onu kusma isteğidir yemek yediğin zaman ciddi rahatsızlık duyarsın ve onu cıkarmak istersin kilo alacağını düşünürsün vucudunun bozulacağını düşünürsün Bulimia'da doymama hissidir yani doyduğunu anlamazsın yersin kusarsın sonra tekrar aynı şekilde yersin saat saat tekrar eder ikisi de psikolojiktir
telkinde aslında evde yapılmaz yapılırda tek başına değil çünkü ses dosyasını indirip dinlemekle telkin yapılmıyor yazıları vardır muhakkak çok rahat bir ortamda ses dosyası açılarak o sözleri birinin size tekrarlaması gerekir

O Bulimia çok tehlikelidir yaaa.. Vücudun dengesi alt üst olur :40:
yaa o telkini annem okur bana aslında... keşke gerçekten kilo aldıracağını bilsem.. :14:
Bunları öğrendiğim iyi oldu , çok teşekkür ederim , Ellerin dert görmesin :)

O Bulimia çok tehlikelidir yaaa.. Vücudun dengesi alt üst olur :40:
yaa o telkini annem okur bana aslında... keşke gerçekten kilo aldıracağını bilsem.. :14:
Bunları öğrendiğim iyi oldu , çok teşekkür ederim , Ellerin dert görmesin :)

ne demek canım lafı bile olmaz:)) ben çok uğraştım kilo almak için ama sonunda aldım ya ona şükür:)

Back