Telkinle zayıflama yöntemi

Güzeller telkinle zayıflayalım ama birazda hızlandıralım değilmi kilo verme işini...Geçenlerde bir markette alışveriş yaparken " Doğanın Altın Sırrı" nı keşfettim. Adı "RUŞEYM" daha önce internette gezinrken okumuştum faydalarını hemen aldım tabi. Eve gider gitmez bir bardak sütün içine 1 kaşık koydum bu Ruşeymden. A inanamazsınız bende bir tokluk oluştu.Kendimi yemeğe zorladıysamda nafile 2 kaşıktan öteye yiyemedim o güzelim yemeği. Sabah o kadar rahat kalktım ki anlatamam. Bende bir hafiflik sormayın gitsin. İşe gitmeden yine bir bardak süte ekledim bu Ruşeymden. Taaa öğlene kadar acıkmadığım bir yana ne yoruldum ne halsizlik hissettim. Öğlen yemeğimi bile azıcık yedim. Sonra pazartesi almıştım ben bu Ruşeymi bugün perşembe yarım kilo gidivermiş. Sizinle paylaşmadan içim rahat etmedi. Özellikle akşamları yemekten önce deneyin bence. Bide bu arada sadece iki akşam içtim bundan. her akşam içseydim kesin 1 kilo giderdi diye düşünüyorum. Hadi Telkinciler bide bunu deneyin...

kızlar araştırdığım için yorum yapıyorum baş ağrılarınızın sebebi bilinçaltınızda oluşan blokajlardır bu telkinler genele uyarak hazırlanıyor eğer baş ağrısı çekmek istemiyorsanız kendi özgeçmişinize dayanarak kendi adınıza bir tekin hazırlatmanızdır ayrıca isme hazırlanan telkinler baya baya etkili oluyormuş bundaki tahminimde insanın ismini duyması ile duydugu sese refleksif olarak tepki vermesidir

Kızlar ruşeymin satıldığı yerleri sormuşsunuz. Büyük marketlerde mısır unu,pirinç unu v.b. ürünlerin satıldığı reyonlarda bulabilirsiniz.

Ben ney sesini dinliyorum bana yardım edermisiniz başka ne yapmam gerekiyor ney sesi olurmu ??

21 gün boyuncamı dinledin ? sonuç alamayınca başka telkin dinledinmi ?

Telkinleri birleştirerek dinlemenin daha etkili olduğunu duydum ve bir kaç telkini birleştirerek dinledim.
21 günü tamamlamadım, tamamlayamadım.
İlginç bir şekilde bu telkinleri açtıktan 10-15 dakika içinde başıma fevi bir ağrı giriyordu ve midem çok bulanıyordu.
İlk önce ondan olduğunu anlamadım, sonra hep onu dinlerken olduğunu farkedince de bıraktım.

hmm anladım canım bıraktığın için işe yaramamış ama başının ağrıdığı birşeylerin harekete geçtiğinin de göstergesiymiş yani devam etsen işe yarardı diye düşünüyorum

bende bu gün dinlemeye başladım.. ada ile doğa sesini telefonuma kaydettim öle çalıp duruyor.. ama bendede var bir baş ağrısı şu anda, birde bütün zayıflama diyetleri çöpe onu okudum ve mantıklı geldi..

Kilo verme telkinlerine başlamadan önce ego güçlendirici ve suçlama telkinlerini dinlemeniz tavsiye ediliyor sitede, ben de bu şekilde tavsiye ederim.
İşe yaradığını hissediyorum.

bir de vucudumuza seni aç bırakacağım mesajı vermemek gerekiyor;sevgili bünyem seni hiç aç bırakmıyacağım diye telkinde bulunmanın da faydası olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…