Telkin veya sübliminal ile kişinin kendi zihnini değiştirmesi mümkün müdür?

alicia994

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
54
45
Meditasyon, telkin, sübliminal gibi bilinci ve bilinç altını etkileyecek faaliyetlerin kişinin zekasına, karakterine, davranışlarına pozitif etki yapacağına dair kanıtlar, yaşanmış olaylar veya yorumlarınız var mı? Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç denediniz mi böyle bir şey?

Hayır ama tecrübeli olmak gerek bu konuda. Eğitimleri bile var. Kendi kendimize yapabileceğimizi sanmıyorum

Ben vajinal rahatsızlık için psikolojiK olduğunu iddia eden ve hipnoz eğitimi almış bir kadın doğum doktorundan hipnoz seansları aldım. bilinçli hipnoz. Bedeniniz uyuşuyor, öyle ki isteşeniz de kıpırdamıyor ama bilinciniz açık. Herhalde 4-5 kez gittim. Sonuç: bi işe yaramadı 😂

Okumak isterseniz eğer “Bilinçli Hipnoz” ve “EFT ile iyileşin iyileştirin” kitaplarını okuyun.

Meditasyon, telkin, sübliminal gibi bilinci ve bilinç altını etkileyecek faaliyetlerin kişinin zekasına, karakterine, davranışlarına pozitif etki yapacağına dair kanıtlar, yaşanmış olaylar veya yorumlarınız var mı? Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç denediniz mi böyle bir şey?
Evet kesinlikle etkisi mevcut. Yalnız bu etki telkini veren kişi değil alan kişinin alabileceği kadar ile sınırlı. Kişi ne kadar almaya hazır ve ne kadar inanıyor ise sonuç o kadar oluyor
Kesinlikle etkileri var.Bu etkiler kimisinde iğne ucu kadar iken kimisinden dağlar kadar bariz oluyor.Kişinin ne kadarını almaya hazır olduğu ve inandığı ile eş değer terazi meselesi bence.
Meditasyon denedim faydası oldu mu net birşey diyemem.Telkin meselesinde daha aktifim. Çok sık YouTube dan dinlediğim zamanlarda oldu fakat bunu ödev bilincine dönüştürünce insan sıkılıyor. Ben daha iyi bir çözüm yolu buldum. Dilime ve dillendirdiğim kelimelere sahip çıktım. Şanslı olmak istediysem bozuk para ararken 1 tl bile bulduğumda aaa ne kadar şanslı bir insanım ben diye sesli söylediğim zamanlar vardır mesela.😂 Bundan keyif alıyorum söylerken ve enerjimde yükseliyor hissedebiliyorum.
Sık ssık annemle aramızdaki telepatik bağların ne kadar güçlü olduğunu dillendiririm. Canımın çektiği şeylerle (sevdiğim demiyorum çünkü o gün onu canım çekmiş oluyor ve birden aklıma düşüyor) kapıdan girmiştir hep. Daha enteresan olay ise yine annemin mide ağrısından 1 saat sonra benim de ağrımaya başladı. Senin neren ağrısa benimde ağrıyor dedim öylesine bunu bir kaç defa söylemiş bulundum. Bir gün annem yatarken bacağına kramp girdi beni balkonda ben dışarıyı izlerke çağırdı yanına giderken aniden aynı taraftaki bacağıma kramp girdi. O andan sonra anladım ki dillendirdiklerimize cidden dikkat etmeliyiz.

X