Anket Televizyon Ödülleri !

bende anketi dooldurdum bakalım sonuç ne oluucak.ödullu yazıyor ama acıklama yok ne odulu bılen varmı arkadaslar..

hadi bakalım hayırlısı :) eskisine katılmamıştım ama buna ilk katılanlardanım sanırımmmmm kızımın şansına

birinci sorum gerçekten bu sanatçıların çoğunu çok şükür tanımıyorum bile ama bu ablalar abiler burada oylandılar diye ciden mutlu olacaklar mı? birinci merakım bu
ikinciside şu aşağıda paste yaptığım sorunun cevabı cidden hepsi birbirinden beter olarak yanıtlayabilir miyim? yozlaşmış tv dünyasının beyne emboli attıracak programları
üçü de.

Bana Her Şey Yakışır / Kanal D
Bugün Ne Giysem / Show TV
Emel Acar ile En Baştan / Show TV

Keşke siyasilerle, ülkenin sorunları ile ilgili bir anket olsaydı.

Selamlar..

dün bende verdim oyumu
sonuçlara nezaman belli olacak peki :26:

Sanatcilar burda oylandiklari icin neden mutlu olmasinlar ki burasida dijital bir platform ve gunumuzde sosyal aglarda oylanmak daha onemli diye dusunuyorum ustelik kk kac uyeli bir site bu sitede oylanmak gayette memnun edici olmali diye dusunuyorum

magazin evlendirme ve moda programlarini izleyen bir kesim var hemde tutkuyla gayet yerinde mantikli bir anket olmus

siyasileri ve ulkenin durumunu oylasak onlar daha mi mutlu olacaklardi yada bizi tinlayacaklar miydi o da ayri bir tartisma konusu tabi ...

Katildim sonucu merak ediyorum hic sevmedigim halde birde evlilik programi sectim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…