Anket Televizyon Ödülleri !

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.337
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101

Ve sonuçlar......

$13en_iyi_kadin_drama_oyuncusu.jpg $10en_iyi_komedi_dizisi.jpg $06en_iyi_erkek_haber_sunucusu.jpg $24_kadinlar_kulubu_ozel_odul.jpg $04en_iyi_erkek_sunucu.jpg $20en_iyi_guncel_kultur_sanat_programi.jpg $01en_iyi_kadin_programi.jpg $17en_iyi_spor_programi.jpg $14en_iyi_erkek_drama_oyuncusu.jpg $11en_iyi_kadin_komedi_oyuncusu.jpg $07en_iyi_haber_buteni.jpg $22en_iyi_dekorasyon_programi.jpg $21en_iyi_gunduz_kusagi_programi.jpg $02en_iyi_sabah_kusagi_programi.jpg $18en_iyi_yemek_programi.jpg $15en_iyi_yarisma_programi.jpg $12en_iyi_erkek_komedi_oyuncusu.jpg $08en_iyi_siyaset_tartisma_programi.jpg $05en_iyi_kadin_haber_sunucusu.jpg $23en_iyi_moda_programi.jpg $03en_iyi_kadin_sunucu.jpg $19en_iyi_magazin_programi.jpg $09en_iyi_drama_dizisi.jpg $16en_iyi_talk_show_programi.jpg

Hatırlatma :

- Tüm cevaplar alfabetik olarak sıralanmıştır.
- Seçenekler sizden gelen öneriler doğrultusunda oluşturulmuştur.
- Her soruda bir cevap hakkınız bulunmaktadır.
- Her soru cevaplandırılması zorunludur.
- Anketi bir kez doldurabilirsiniz bu sebeple azami dikkat :)

Son düzenleyen: Moderatör:
hadi bakalim :)

bazı seçeneklerin içeriklerini bilemezsem de işaretledim. sonuca dahil olmak için :)

anketin hepsinin doldurulması zorunluluğu iyi olmamış
nefret ettiğim evlilik programlarına ve moda programlarına oy vermek zorunda kaldım:27:

hiç izlemediğim programlar, adını bile duymadığım insanlar var:))))) yinede doldurdum ankete katıldım.hayde bakalım hayırlı olsunnnnnnn:))))

anket güzel olmuş ama hiç bilmediğim tanımadığım kişi ve programları da işaretlemek zorunda kaldım olsun yine de güzeldi :1:

Inanilmaz sonuclar geldi gercekten binlerce ayri karakteriz : ) Etkilememek adina sonuclari paylasamiyorum ama ara ara sadece yuzdeler ile paylasim yapacagim....

$elsanati.jpg

hadi bakalım ben de katıldım. vatana millete hayırlı olsun.

Back