- 2 Ekim 2017
- 3
- 0
- Konu Sahibi Backtoblack21
Gerçekten çok yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yapmıştı çok merak ettim, bahseder misiniz biraz?Eşim yapmıştı sevgiliyken. Ama korkudan uyuyamamıştım... hiç bulaşma neyi merak ediyosan git sor. Soramıyosan merak etme.
Nasıl yapmıştı çok merak ettim, bahseder misiniz biraz?
Yalnız değilsin. Neyle yapılıyo acaba diye tıkladım konuyu okuyunca farkettim :))Telepatiyi , Teletabi diye okuyan tek ben miyim :)
Nasıl yaptı derken yani tam olarak nasıl gelisti ne oldu? aklından geçenleri mi okudu, yapacağın şeyi mi tahmin etti? Nasıl oluyor bu telepati cidden çok merak ettimNasıl yaptığını bilmiyorum ağlamıştım korkudan
Nasıl bilmiyorsun ?Nasıl yaptığını bilmiyorum ağlamıştım korkudan
Yanında değildim haliyleNasıl bilmiyorsun ?
Aklımdan geçen. Nerde ne yaptığım. Üstümde ne olduğu. O an hangi mimik ve hareketleri yaptığımı :) ayrı şehirlerde yasıyorduk bu aradaNasıl yaptı derken yani tam olarak nasıl gelisti ne oldu? aklından geçenleri mi okudu, yapacağın şeyi mi tahmin etti? Nasıl oluyor bu telepati cidden çok merak ettim
Bunu benim 1hafta once ayrıldığım erkek arkadaşım yapıyordu, hem de ayrı ülkelerdeyiz. aklımdan tuttuğum her sayıyı bilirdi. Şu an şunu düşünüyorsun dimi diye aklımı okurdu. Ne zaman uzun süre ayrı kalsak ve ben onun fotoğrafına bakıp ağlasam o an beni arardı. Aynı anda aynı şeyleri düşünürdük. Şu an alıma gelmeyen o kadar çok şey var ki bi ara ben de korkmuştum. tabi benimki bilinçli mi yapıyordu yoksa tamamen iyi anlastigimiz için malum mu oluyordu orasını bilmiyorum :sAklımdan geçen. Nerde ne yaptığım. Üstümde ne olduğu. O an hangi mimik ve hareketleri yaptığımı :) ayrı şehirlerde yasıyorduk bu arada
Bunu benim 1hafta once ayrıldığım erkek arkadaşım yapıyordu, hem de ayrı ülkelerdeyiz. aklımdan tuttuğum her sayıyı bilirdi. Şu an şunu düşünüyorsun dimi diye aklımı okurdu. Ne zaman uzun süre ayrı kalsak ve ben onun fotoğrafına bakıp ağlasam o an beni arardı. Aynı anda aynı şeyleri düşünürdük. Şu an alıma gelmeyen o kadar çok şey var ki bi ara ben de korkmuştum. tabi benimki bilinçli mi yapıyordu yoksa tamamen iyi anlastigimiz için malum mu oluyordu orasını bilmiyorum :s[/QU
ilginç ve o kadar etkileyici
Bunu benim 1hafta once ayrıldığım erkek arkadaşım yapıyordu, hem de ayrı ülkelerdeyiz. aklımdan tuttuğum her sayıyı bilirdi. Şu an şunu düşünüyorsun dimi diye aklımı okurdu. Ne zaman uzun süre ayrı kalsak ve ben onun fotoğrafına bakıp ağlasam o an beni arardı. Aynı anda aynı şeyleri düşünürdük. Şu an alıma gelmeyen o kadar çok şey var ki bi ara ben de korkmuştum. tabi benimki bilinçli mi yapıyordu yoksa tamamen iyi anlastigimiz için malum mu oluyordu orasını bilmiyorum :s