Telepati İcin Bir Baska Teknik (Spiral Cevirme)

Bilgi (cevap) size dusunce olarak gelir..

Bir insanla ilk tanıstıgınız anda sizde bıraktıgı intibadan edindiginiz hisleri dusunun.. Konusmadan onceki sessiz zaman dilimini.. Birbirinizle olan sessiz dialoglarınızı.. Bu esnada aslında bilgi alısverisi icinde olursunuz ve birbirinizde bıraktıgınız intibayı da bu yolla aktarmıs olursunuz. Kisi ya sempatiktir ya da itici.. Aynı sekilde tıpkı sizin gibi karsınızdaki de bunları dusunur ve size cevabı dusunce gucuyle aktarmıs olur.

Spirali imgeleyip zihninizde cevirdiginiz hayal edin ve o spiral icinde de dondugunuzu.. Bu sırada soruya yogunlasmaya calısın ve alacagınız cevabı bekleyin. Basta zorlanabilirsiniz fakat sonrası kendiliginden gelecek..

Bir denek bulmalısınız o halde :)
çok iyi tanıdığım insanlarla telepatiyi cok sık yaşadığım oluyordu ki aynı anda aynı şeyleri söylemekten tutun düşünmeye kadar :) bu yontem farklı geldi yani benim zihnimdeki sorulara karşı taraftan cevap gelmesini sağlamak gibi yanlış anlamadiysam

Dogru anladınız. Bir sure pratik yapılması gerekiyor sadece.. Bu tek seferde olabilecek bir sey degil cunku.. :)
Zihne girmek sanıldıgı kadar kolay degildir aslında.. Bunun icin cok calısma yapmanız ve zihninizin de yatkın olması gerekir. Burada oncelik zihnin rahat olmasından gecer. Zihin rahat degilse odaklanamazsınız, haliyle bilgiye de ulasamazsınız.. Hepsinden onemlisi de karsı tarafın zihni acık olmalıdır. Bilgiyi bu sayede yakalarsınız.. Ha deyince olmaz hele tek sefede hic olmaz.. :)
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.
Akşam sizmis kalmışım yapamadım ama pes etmeden tekrar tekrar yapmaya çalışacağım.
Hemen olmayacağını biliyorum çalışmak gerekiyor...

Yaa bişi diyim miii seni ortak konularda gorunce basen grubu olsun olumlama grubu olsun dua grubu olsun burası olsun kan çekiyor galiba ya maşallah ne çok ortak konumuz var cok mutlu oldum:)
Aynen canım bayağı ortak noktamız varr. Ben de mutlu oldumm :KK66: :KK66:

Meditasyon ile baslamanızı oneririm. :) Zihninizin bosalması ve odaklanabilmeniz acısından bu cok onemli. Sonra asama asama ilerleyeceksiniz..

Meditasyon ile yoga benzer gibi gorunse de farklıdır. Meditasyon sizin derin dusunmenizi ve odaklanmanızı saglar. Yani meditasyon beyniniz icin yapılırken yoga da bedeniniz icin yapılır. Oturus pozisyonları aynıdır, benzerlikleri buradan gelir. :)

Durugorunuz icin cakranızın acık olması lazım. Durugoru genelde kendilinden ortaya cıkar. Elbette sizler bir takım ciddi calısmalardan sonrada o seviyeye pekala gelebilirsiniz. Ancak "ekstrem bir durum" yasarsa kisi yani "travma" gibi bir durum soz konusu olursa bu noktada da acıga cıkabilir.

Son düzenleme:
Meditasyon ile yoga benzer gibi gorunse de farklıdır. Meditasyon sizin derin dusunmenizi ve odaklanmanızı saglar. Yani meditasyon beyniniz icin yapılırken yoga da bedeniniz icin yapılır. Oturus pozisyonları aynıdır, benzerlikleri buradan gelir. :)

Durugorunuz icin cakranızın acık olması lazım. Durugoru genelde kendilinden ortaya cıkar. Elbette sizler bir takım ciddi calısmalardan sonrada o seviyeye pekala gelebilirsiniz. Ancak "ekstrem bir durum" yasarsa kisi yani "travma" gibi bir durum soz konusu olursa bu noktada da acıga cıkabilir.
Sanırım benim de en önemli problemim odaklanmak. Bunu aşmamı sağlaması bile başlı başına bir olay bence. Üniversitenin ilk yıllarında bi gitti tam gitti. Ciddi bi şey konuşurken bile tam anlamıyla kendimi veremiyorum.

Nereden başlamalıyım? Eğit beni :emir_bebek:

bunu denemeyi çok isterdim. fakat alacağım cevaplardan korkuyorum, hayatında biri var çünkü.kaldıramam da sanırım.
yine de teşekkürler.

Zihne girmek sanıldıgı kadar kolay degildir aslında.. Bunun icin cok calısma yapmanız ve zihninizin de yatkın olması gerekir. Burada oncelik zihnin rahat olmasından gecer. Zihin rahat degilse odaklanamazsınız, haliyle bilgiye de ulasamazsınız.. Hepsinden onemlisi de karsı tarafın zihni acık olmalıdır. Bilgiyi bu sayede yakalarsınız.. Ha deyince olmaz hele tek sefede hic olmaz.. :)

Karşı tarafın zihni nasıl açık ya da kapalı olur
Siz başkası da sizin zihninize girmesin diye herhangi bir şey yapıyor musunuz

X