Benimde bu konu beni baya sarstıEşiniz bir işler karıştırıyor. Bana savunması pek inandırıcı gelmedi nedense. Siz bu olayı irdeleyin zira burnuma hiç iyi kokular gelmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bu konu beni baya sarstıEşiniz bir işler karıştırıyor. Bana savunması pek inandırıcı gelmedi nedense. Siz bu olayı irdeleyin zira burnuma hiç iyi kokular gelmiyor
Haklısınız siz bu konunun üzerine gidin. Adamlara güven olmuyor maalesef. Neler duyuyoruz.Benimde bu konu beni baya sarstı
işinde gücünde olan aile babası bir adam neden tiktok paylaşsın ablacım... ben muhtemelen abiden 10 yaş küçüğüm, benimde hesabım var ama TAMAMEN GİZLİ VE BEN OLDUĞUMA DAİR HİÇBİR İBARE YOK, sadece kızsal videolar kombin makyaj falan izliyorum, burada çok konu okudum ve yorum yaptım, çok tipik bir aldatma vakasına benziyor üzgünüm, bence sende gözünü dört aç, anladığım kadarıyla bu tarz adamlar son saniyeye kadar böyle şeyleri gizlemeyi çok güzel akıl edebiliyorlar, çocuğun da varmış bence ona göre hareket et, eğer bulacağın şey seni rahatsız edecekse ve sonunu getiremeyeceksen bence daha fazla hiç karıştırma derimMerhaba! Bayanlar konu hakkında sizlere sorum var geçen hafta sonu pazar günü sabah 10’da eşime msj geldi bakma isteği duydum ve telegramda sadece ekranda kbr takma ismiyle bir kadın msj atmış 2 kez eşimi uyandırıp sordum birazdan bakalım az daha uyuyum dedi sonra uyanıp 10 dkka tuvaletr girdi tabiki telefonla ardından yanıma geldi bu arada annemler bende misafir şehir dışından geldiler ve sesimizi duymasınlar diye gayret gösteriyorum yanıma geldi sonra kadının attığı msjı açtı bak aşkım iş için yazmış dedi hatam şu oldu dkkasına bakmadım msjda günaydın faturayı sizin adınıza kesiyorum diye bir msj alakasız eşim Allah Allah ya diyerek müdürünü aradı müdürü açmadı ses kaydı yolladı felan ve sonra hatalıymış gibi hiç kahvaltı hazırlamayan insan benimle kahvaltı hazırladı akşam ben şüphe ettiğim için insta beğenilerine baktım bide ne görüyüm kadın eşimin fotolarını beğenmiş benle olanları değil tabiki instadan kadına yazdım kadın bana 1 saat sonra döndü sen kimsin diye bana yazdığı şu eşini tiktokta gördüm Ankara’ya giderken bi video atmış ona yorum yaptım ama eşin görmedi yazmadı sonra telegramdan buldum iş bahanesiyle konuşmak için yazdım eşin beni tersledi instadan bulup fotolarını beğendim ama hiç konuşmadık alakamız yok eşinin suçu yok dedi bende tabiki insnmadim ve ağzıma geleni söyledim bütün hakaretleri kabul etti özürler diledi utanmadan hoşuma gitti yazdım dedi en son beni engelle dedi sonra kendisi engelledi eşim benim suçum yok diyor kadın İstanbul’da yaşıyorum diyor ama Ankara videosunu görüp yazdım diyor geçen hafta Ankara’ya gitti eşim iş için dedi aklım çok karışık sizce aldatıldımmı bide kadın düşünecek uzun süre yazdı o anda eşimde telegramda çevrimiçiydi acaba bunları yaz mı dedi kadına akşamdan beri sanki ben suçluymuşum gibi eşime bana güvenmiyormusun diye tripli suçum ne diyor yalnız tüm sosyal ağlarda bar eşimin hesabı ve herkese açık gönderileri bende bunları kapatacaksın dedim bakalım kapatacakmı zor ama çünkü bağımlı kendisi tel asla elinden düşmüyor tuvaletr mutfağa heryere yanında ayrıca ters koyuyor fikirlerinizi alabilirmiyim![]()
Size bunları düşündürmüş olması bile bu adam için bir fikir oluşturdu kafamızda. Bu kadar karışık saçma açıklamalar yapması zaten şüpheli. Üstelik bu kadın da kafayı yememiş heralde, yok ordan görmüş yok videoyu görünce beğenmiş, evli adamların düştüğü şu lise ergeni durumlar gerçekten yorucu ya. Şüphe varsa yanılma payınız çok az maalesef. Böyle şeyler durduk yere çıkmazMerhaba! Bayanlar konu hakkında sizlere sorum var geçen hafta sonu pazar günü sabah 10’da eşime msj geldi bakma isteği duydum ve telegramda sadece ekranda kbr takma ismiyle bir kadın msj atmış 2 kez eşimi uyandırıp sordum birazdan bakalım az daha uyuyum dedi sonra uyanıp 10 dkka tuvaletr girdi tabiki telefonla ardından yanıma geldi bu arada annemler bende misafir şehir dışından geldiler ve sesimizi duymasınlar diye gayret gösteriyorum yanıma geldi sonra kadının attığı msjı açtı bak aşkım iş için yazmış dedi hatam şu oldu dkkasına bakmadım msjda günaydın faturayı sizin adınıza kesiyorum diye bir msj alakasız eşim Allah Allah ya diyerek müdürünü aradı müdürü açmadı ses kaydı yolladı felan ve sonra hatalıymış gibi hiç kahvaltı hazırlamayan insan benimle kahvaltı hazırladı akşam ben şüphe ettiğim için insta beğenilerine baktım bide ne görüyüm kadın eşimin fotolarını beğenmiş benle olanları değil tabiki instadan kadına yazdım kadın bana 1 saat sonra döndü sen kimsin diye bana yazdığı şu eşini tiktokta gördüm Ankara’ya giderken bi video atmış ona yorum yaptım ama eşin görmedi yazmadı sonra telegramdan buldum iş bahanesiyle konuşmak için yazdım eşin beni tersledi instadan bulup fotolarını beğendim ama hiç konuşmadık alakamız yok eşinin suçu yok dedi bende tabiki insnmadim ve ağzıma geleni söyledim bütün hakaretleri kabul etti özürler diledi utanmadan hoşuma gitti yazdım dedi en son beni engelle dedi sonra kendisi engelledi eşim benim suçum yok diyor kadın İstanbul’da yaşıyorum diyor ama Ankara videosunu görüp yazdım diyor geçen hafta Ankara’ya gitti eşim iş için dedi aklım çok karışık sizce aldatıldımmı bide kadın düşünecek uzun süre yazdı o anda eşimde telegramda çevrimiçiydi acaba bunları yaz mı dedi kadına akşamdan beri sanki ben suçluymuşum gibi eşime bana güvenmiyormusun diye tripli suçum ne diyor yalnız tüm sosyal ağlarda bar eşimin hesabı ve herkese açık gönderileri bende bunları kapatacaksın dedim bakalım kapatacakmı zor ama çünkü bağımlı kendisi tel asla elinden düşmüyor tuvaletr mutfağa heryere yanında ayrıca ters koyuyor fikirlerinizi alabilirmiyim![]()
Hislerin seni yanıltmaz. Bence var bir bklarMerhaba! Bayanlar konu hakkında sizlere sorum var geçen hafta sonu pazar günü sabah 10’da eşime msj geldi bakma isteği duydum ve telegramda sadece ekranda kbr takma ismiyle bir kadın msj atmış 2 kez eşimi uyandırıp sordum birazdan bakalım az daha uyuyum dedi sonra uyanıp 10 dkka tuvaletr girdi tabiki telefonla ardından yanıma geldi bu arada annemler bende misafir şehir dışından geldiler ve sesimizi duymasınlar diye gayret gösteriyorum yanıma geldi sonra kadının attığı msjı açtı bak aşkım iş için yazmış dedi hatam şu oldu dkkasına bakmadım msjda günaydın faturayı sizin adınıza kesiyorum diye bir msj alakasız eşim Allah Allah ya diyerek müdürünü aradı müdürü açmadı ses kaydı yolladı felan ve sonra hatalıymış gibi hiç kahvaltı hazırlamayan insan benimle kahvaltı hazırladı akşam ben şüphe ettiğim için insta beğenilerine baktım bide ne görüyüm kadın eşimin fotolarını beğenmiş benle olanları değil tabiki instadan kadına yazdım kadın bana 1 saat sonra döndü sen kimsin diye bana yazdığı şu eşini tiktokta gördüm Ankara’ya giderken bi video atmış ona yorum yaptım ama eşin görmedi yazmadı sonra telegramdan buldum iş bahanesiyle konuşmak için yazdım eşin beni tersledi instadan bulup fotolarını beğendim ama hiç konuşmadık alakamız yok eşinin suçu yok dedi bende tabiki insnmadim ve ağzıma geleni söyledim bütün hakaretleri kabul etti özürler diledi utanmadan hoşuma gitti yazdım dedi en son beni engelle dedi sonra kendisi engelledi eşim benim suçum yok diyor kadın İstanbul’da yaşıyorum diyor ama Ankara videosunu görüp yazdım diyor geçen hafta Ankara’ya gitti eşim iş için dedi aklım çok karışık sizce aldatıldımmı bide kadın düşünecek uzun süre yazdı o anda eşimde telegramda çevrimiçiydi acaba bunları yaz mı dedi kadına akşamdan beri sanki ben suçluymuşum gibi eşime bana güvenmiyormusun diye tripli suçum ne diyor yalnız tüm sosyal ağlarda bar eşimin hesabı ve herkese açık gönderileri bende bunları kapatacaksın dedim bakalım kapatacakmı zor ama çünkü bağımlı kendisi tel asla elinden düşmüyor tuvaletr mutfağa heryere yanında ayrıca ters koyuyor fikirlerinizi alabilirmiyim![]()
İnanın bu iş ortaya çıkmadan rahatım yokSizinki his değil ki, açık kanıtlarınız var. Bence asla kadınla falan iletişime geçmeyin. Kendinizi ne üzüyorsunuz. Bu sosyal medyalar ne böyle. Zaten eşinizin arayışı apaçık. Ben telegram ne için kullanılır onu bile bilmem. Siz kendinizi seçen bir duruş gösterecek misiniz o önemli. Yeterli kanıtınız var bence. Ha ayrılmak istemiyor ama içiniz rahat olsun diyorsanız, bu kadar ucuz davranan bi adam dur durak bilmez, bilse ne olur. Zaten her şeyi şeffaf olsaydı telefonla tuvalete gitmezdi.
Size bunları düşündürmüş olması bile bu adam için bir fikir oluşturdu kafamızda. Bu kadar karışık saçma açıklamalar yapması zaten şüpheli. Üstelik bu kadın da kafayı yememiş heralde, yok ordan görmüş yok videoyu görünce beğenmiş, evli adamların düştüğü şu lise ergeni durumlar gerçekten yorucu ya. Şüphe varsa yanılma payınız çok az maalesef. Böyle şeyler durduk yere çıkmaz
Telegram sosyal medya gibi değilMerhaba! Bayanlar konu hakkında sizlere sorum var geçen hafta sonu pazar günü sabah 10’da eşime msj geldi bakma isteği duydum ve telegramda sadece ekranda kbr takma ismiyle bir kadın msj atmış 2 kez eşimi uyandırıp sordum birazdan bakalım az daha uyuyum dedi sonra uyanıp 10 dkka tuvaletr girdi tabiki telefonla ardından yanıma geldi bu arada annemler bende misafir şehir dışından geldiler ve sesimizi duymasınlar diye gayret gösteriyorum yanıma geldi sonra kadının attığı msjı açtı bak aşkım iş için yazmış dedi hatam şu oldu dkkasına bakmadım msjda günaydın faturayı sizin adınıza kesiyorum diye bir msj alakasız eşim Allah Allah ya diyerek müdürünü aradı müdürü açmadı ses kaydı yolladı felan ve sonra hatalıymış gibi hiç kahvaltı hazırlamayan insan benimle kahvaltı hazırladı akşam ben şüphe ettiğim için insta beğenilerine baktım bide ne görüyüm kadın eşimin fotolarını beğenmiş benle olanları değil tabiki instadan kadına yazdım kadın bana 1 saat sonra döndü sen kimsin diye bana yazdığı şu eşini tiktokta gördüm Ankara’ya giderken bi video atmış ona yorum yaptım ama eşin görmedi yazmadı sonra telegramdan buldum iş bahanesiyle konuşmak için yazdım eşin beni tersledi instadan bulup fotolarını beğendim ama hiç konuşmadık alakamız yok eşinin suçu yok dedi bende tabiki insnmadim ve ağzıma geleni söyledim bütün hakaretleri kabul etti özürler diledi utanmadan hoşuma gitti yazdım dedi en son beni engelle dedi sonra kendisi engelledi eşim benim suçum yok diyor kadın İstanbul’da yaşıyorum diyor ama Ankara videosunu görüp yazdım diyor geçen hafta Ankara’ya gitti eşim iş için dedi aklım çok karışık sizce aldatıldımmı bide kadın düşünecek uzun süre yazdı o anda eşimde telegramda çevrimiçiydi acaba bunları yaz mı dedi kadına akşamdan beri sanki ben suçluymuşum gibi eşime bana güvenmiyormusun diye tripli suçum ne diyor yalnız tüm sosyal ağlarda bar eşimin hesabı ve herkese açık gönderileri bende bunları kapatacaksın dedim bakalım kapatacakmı zor ama çünkü bağımlı kendisi tel asla elinden düşmüyor tuvaletr mutfağa heryere yanında ayrıca ters koyuyor fikirlerinizi alabilirmiyim![]()
GerçektenmiTelegram sosyal medya gibi değil
Eşiniz hesabını vermeden kadının bulması imkansız gibi bir şey
Kulanıcı adını kopyalayıp ona vermesi lazım
Tiktok olabilir bulabilir ama telegram imkansız
Birde elinize telegram dan yazmışsa zaten bir şeyler vardir
Telegram temiz bir yer değil...
Tanımıyorum diyor kadında yazdım ismini çıktı diyorGerçektenmi
Tiktoktan görmüş çünkü açık herkese hesabı eşiminAnkaraya giderken sosyal medyadan nadi bulmus anlamadim. Şüpheli
Bana Telegram çok iyi bilen biri lazım çünkü kadın kbr olarak görünüyor gelen msjda eşimmi kbr diye kaydetti yoksa kadınmı kullanıcı adıTelegram sosyal medya gibi değil
Eşiniz hesabını vermeden kadının bulması imkansız gibi bir şey
Kulanıcı adını kopyalayıp ona vermesi lazım
Tiktok olabilir bulabilir ama telegram imkansız
Birde elinize telegram dan yazmışsa zaten bir şeyler vardir
Telegram temiz bir yer değil...
Ikisinin de aynanda ankarada olmask tesaduf mu yani bilemedim sosyal medyada birbirini yakinda olanlari bulma ozelligi var mi uygulamlarda. Tamamen denk gelme mi. Sosyal medyam yok o yuzden bir haberim sacma sorular sormus olabilirimTiktoktan görmüş çünkü açık herkese hesabı eşimin