• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefonum

Bende iphone 7 var su geçirmiyor kesinlikle. Yemekteyken arkadaşım kola döktü üstüne yanlışlıkla bir şey olmadı. İnşallah sizinkide çok hassas değildir. Su geçirmeyen bir model olabilir.

aynı olayı bende yaşadım benim eşim denize düştü telefonlarla beraber.ilk kez canta almadım ben cebime koyarım alma dedi veee sahil yürüyüşü faciaya döndü.daha yeni alınmış iki telefon ve ikiside malesef çalışmadı bi daha..benim bide tuzlu suydu.tuzlu su daha kötuymüş normal suya oranla .servisinede götürdüm onlarda çok yüksek bir fiyat çıkardı ama olmaz demedi .bi servisine danış derim.üzülme cana gelicegine mala gelsin..

geçmiş olsun :( çok üzücü
servis zaten telefon fiyatının tamamını isteyip yenisiyle değiştirmeyi teklif eder
ama bi daha alamam pahalı bişey
napiyim eski ve tuşlu olanlara dönüş artık :)

Bi arkadasin basina geldi samsungdu onunki ve duzelmedi

benim arkadaşım da samsung unu havuza düşürdü düzelmedi :KK43:

Bende iphone 7 var su geçirmiyor kesinlikle. Yemekteyken arkadaşım kola döktü üstüne yanlışlıkla bir şey olmadı. İnşallah sizinkide çok hassas değildir. Su geçirmeyen bir model olabilir.

6s benim ya
7 ve üzeri suya dayanıklıymış
inşallah yine de sağlamdır

Ya bişey diyeceğim benim yeğenimde düşürdü ekran parçalandı. Görevli demişki hiç düşürdüm fln demeyin birden bire çalışmaz oldu diyin, öyle telefonlar geliyorki garantisi ödüyor demiş. Bizimkini ödemedi sma bariz belliydi, aynı modelin sıfırını daha ucuza aldılar servisten. Biraz kurumasını bekleyip servise götrürüp çalışmıyor diye garantiye yollayabilirsiniz. Servis elemanı kendi böyle bir yol gösterdiği için diyorum

Ya bişey diyeceğim benim yeğenimde düşürdü ekran parçalandı. Görevli demişki hiç düşürdüm fln demeyin birden bire çalışmaz oldu diyin, öyle telefonlar geliyorki garantisi ödüyor demiş. Bizimkini ödemedi sma bariz belliydi, aynı modelin sıfırını daha ucuza aldılar servisten. Biraz kurumasını bekleyip servise götrürüp çalışmıyor diye garantiye yollayabilirsiniz. Servis elemanı kendi böyle bir yol gösterdiği için diyorum

:) ben derim de yerler mi bilmem
sıvı teması anlaşılıyodur bence
10 sene önce laptopun klavyesine 1 damla su damlamıştı
1 tuş basmaz oldu
götürdüm servise açılınca sıvı teması var dediler
herhalde oksitlenme falan bişey oluyosa belli oluyo ya

BEnzer durum birkaç sene önce başıma geldi. Htc nin son çıkan telefonunu aldım, hem de 24 ay taksitle. 2bin küsürdü o zaman telefon. Kuzenim bakacam diye aldı balık fanusuna düşürmüş. Korkudan bana da söyleyememiş. Ben 1 saat sonra fark ettim, hemen tamirciye götürdüm. Güya yaptık dediler ama telefon kendi kendine kapanır oldu vs, 6 ay sonra telefonu satıp yerine sattığım parayla Casper’ın 600 liralık bir telefonunu aldım. Tepe tepe de kullandım. Ama 24 ay taksiti ödedim tabi :olamaz:
Pek moral verici olmadı gerçi bu yazdıklarım o_O yalnız pirinci çok duydum. Bir arkadaşımın iPhone unda işe yaramıştı. Denemek lazım.
He o dönem evli değildim ama şu an aynısı başıma gelse eşim de bir sürü laf söyler bana. Onlar için elektronik eşya namus demek, sahip çıkmalı, canımız pahasına korumalıyız :KK53: fazla kaale almamak lazım

herkese günaydın
dün akşamüstü tuvalete gidecektim
telefonum da pantolonun arka cebinde kalmış
evde alafranga tuvalet var ve nasıl olduğunu anlamadan cumburlop diye bi sesle beraber klozetin içinde yüzen bi telefonla gözgöze geldim nasıl bi fırlamak nasıl bi deliği tutturmaktır bu ya:silah:
suya düşmesiyle almam arasında 2 sn vardır
normalde sorsanız asla klozete elimi asla sokmam derim de o anda nasıl bi refleks ile çıkardım bilmiyorum
tuvalet temizdi de ne anlamı var artık

telefon hala çalışıyodu ama dokunmatiği biraz sapıtmıştı
güç bela kapattım
sonra eşim kurutma makinesi tuttu yapma dememe rağmen
o sırada telefonun nasıl düştüğü üzeine kavga da ettiğimizden iyice sinirlenip gidip de bi daha elimi sürmedim

daha 15 ay taksiti var
üstelik eşimle de küstük
zaten telefondan çok ona canım yandı

telefon iphone bu arada
bataryası da çıkmıyor

suya düşen telefonu kurtulan var mı acaba?
pirince koymalı mıyım hala koysam işe yarar mı?
Telefonum havuza düştükten sonra Samsunga geçtim . Duşta müzik bile dinliyorum . Alışamam dedim ama alıştım ...

herkese günaydın
dün akşamüstü tuvalete gidecektim
telefonum da pantolonun arka cebinde kalmış
evde alafranga tuvalet var ve nasıl olduğunu anlamadan cumburlop diye bi sesle beraber klozetin içinde yüzen bi telefonla gözgöze geldim nasıl bi fırlamak nasıl bi deliği tutturmaktır bu ya:silah:
suya düşmesiyle almam arasında 2 sn vardır
normalde sorsanız asla klozete elimi asla sokmam derim de o anda nasıl bi refleks ile çıkardım bilmiyorum
tuvalet temizdi de ne anlamı var artık

telefon hala çalışıyodu ama dokunmatiği biraz sapıtmıştı
güç bela kapattım
sonra eşim kurutma makinesi tuttu yapma dememe rağmen
o sırada telefonun nasıl düştüğü üzeine kavga da ettiğimizden iyice sinirlenip gidip de bi daha elimi sürmedim

daha 15 ay taksiti var
üstelik eşimle de küstük
zaten telefondan çok ona canım yandı

telefon iphone bu arada
bataryası da çıkmıyor

suya düşen telefonu kurtulan var mı acaba?
pirince koymalı mıyım hala koysam işe yarar mı?
Ayyyynısı bâsima geldi ..eger fön makinesini kullanmasaydim kurtulacakti telefonum pirince koyup bur gun bekledigimde calişti telefon 3 4 gün sonra gitti...meger fön mak.suyu dağıtiyormuş bütün telefona :( sonradan parcalar paslandigi icin kurtaramadim bende

Senin eşinin ettiği küfrü ben de eşime ettim. İstemsiz çıktı ağzımdan,artık nasıl şok olduysam o an. Çok utandım sonra :oops:
Eşimin telefonu koltuğun üzerindeydi. Benim telefonu koltuğun üzerine attı. Nasıl olduysa tam onun telefonunun üstüne geldi.
Ekran tuz buz oldu.
Ertesi gün yaptırdı ama bilmiyorum kaça yaptırdığını. Faha fazla küfretmiyeyim diye söylemedi sanırım :KK70:
Kırılan onun telefonu ama küfrü yiyen o :confused:

Eşine aşırı sinirlendim
İçindeki öküze dur desin
Az çok biliyorum seni
Sen eşine her konuda destek oldun
Şimdiki rahatı dahi senin sayende
Altı üstü telefon
Hiç üzülme boşver
Prince koy dene
Çalışırsa kullanırsın
Çalışmazsa git gönlün ne istiyorsa onu al
Çalışan kadınsın
Birazda o idareli olsun

:) ben derim de yerler mi bilmem
sıvı teması anlaşılıyodur bence
10 sene önce laptopun klavyesine 1 damla su damlamıştı
1 tuş basmaz oldu
götürdüm servise açılınca sıvı teması var dediler
herhalde oksitlenme falan bişey oluyosa belli oluyo ya

Şansına artık adam asla kabul etmez denilene bile iade verilebiliyor şanşınızı deneyin demiş bir deneyin bakalım :)

Off taksidi de çokmuş.
İşte bu yüzden çok pahalı telefon almıyorum. Kul yapısı sonuçta..

Pirinç ile kurtulan duymadım ama denemekte yarar var..
Sonucu yaz merak ettim..

Keske çıkarır çıkarmaz pirinç içine koysaydınız.İki kez başıma geldi.İphone 6 var bende.İlkinde domestoslu suyun içine düştü direkt pirinç poşetine koyup 1 gün beklettim.Ses açma kapama tuşu bozulur gibi olmuştu sonradan düzeldi.Daha 2 hafta kadar önce de su dolu kovaya düştü.Pirinçe yatırdım :)Yine sıkıntı yok.

netten baktım. resmi olarak 6s suya dayanıklı diye açıklanmamış ama 1 saat suda bekleten kullanıcılar olmuş. telefon sağlam çıkmış. bence bi süre kapalı kalsın. çalışma ihtimali var.

yalnız fön makinaları devreleri yakıyor diye biliyorum.

BEnzer durum birkaç sene önce başıma geldi. Htc nin son çıkan telefonunu aldım, hem de 24 ay taksitle. 2bin küsürdü o zaman telefon. Kuzenim bakacam diye aldı balık fanusuna düşürmüş. Korkudan bana da söyleyememiş. Ben 1 saat sonra fark ettim, hemen tamirciye götürdüm. Güya yaptık dediler ama telefon kendi kendine kapanır oldu vs, 6 ay sonra telefonu satıp yerine sattığım parayla Casper’ın 600 liralık bir telefonunu aldım. Tepe tepe de kullandım. Ama 24 ay taksiti ödedim tabi :olamaz:
Pek moral verici olmadı gerçi bu yazdıklarım o_O yalnız pirinci çok duydum. Bir arkadaşımın iPhone unda işe yaramıştı. Denemek lazım.
He o dönem evli değildim ama şu an aynısı başıma gelse eşim de bir sürü laf söyler bana. Onlar için elektronik eşya namus demek, sahip çıkmalı, canımız pahasına korumalıyız :KK53: fazla kaale almamak lazım

ya benim malım da çok kıymetlidir
ama zaten canım yanmış bi de eşim “nasıl düşürürsün suya” diye suçlayıcı konuşunca içim daha çok acıdı
ben eşime böyle yapmıyorum onun da biraz daha düşünceli olmasını beklerdim ya :(

Telefonum havuza düştükten sonra Samsunga geçtim . Duşta müzik bile dinliyorum . Alışamam dedim ama alıştım ...

ben de samsungtan buna geçtim samsungum taş gibiydi ya :(

Ayyyynısı bâsima geldi ..eger fön makinesini kullanmasaydim kurtulacakti telefonum pirince koyup bur gun bekledigimde calişti telefon 3 4 gün sonra gitti...meger fön mak.suyu dağıtiyormuş bütün telefona :KK43: sonradan parcalar paslandigi icin kurtaramadim bende

fön tutma dedim bi de en sıcağına getirip tuttu
:mad:

Senin eşinin ettiği küfrü ben de eşime ettim. İstemsiz çıktı ağzımdan,artık nasıl şok olduysam o an. Çok utandım sonra :oops:
Eşimin telefonu koltuğun üzerindeydi. Benim telefonu koltuğun üzerine attı. Nasıl olduysa tam onun telefonunun üstüne geldi.
Ekran tuz buz oldu.
Ertesi gün yaptırdı ama bilmiyorum kaça yaptırdığını. Faha fazla küfretmiyeyim diye söylemedi sanırım :KK70:
Kırılan onun telefonu ama küfrü yiyen o :confused:

yaaa niye böyle yapıyosunuz :D
zaten adamın telefon gitmiş
onunki de riskli bi atışmış gerçi göz göre göre

Eşine aşırı sinirlendim
İçindeki öküze dur desin
Az çok biliyorum seni
Sen eşine her konuda destek oldun
Şimdiki rahatı dahi senin sayende
Altı üstü telefon
Hiç üzülme boşver
Prince koy dene
Çalışırsa kullanırsın
Çalışmazsa git gönlün ne istiyorsa onu al
Çalışan kadınsın
Birazda o idareli olsun

valla ben de neye uğradığımı şaşırdım
eşim bebek meselesinden beri sürekli para hesabı yapıyor
biraz borcumuz var ama ödüyoruz yavaş yavaş
o kadar stres yapıyo ki sanırsın icra kapımıza falan dayandı??
sürekli her şeyin parasını hesaplıyor falan
herhalde tamirinin ya da yenisinin çok masraf olacağını düşündü de yenisini almak gibi bi isteğim yok zaten
çok kırıldım ama benden özür falan bekliyo herhalde bi de :KK57:

Keske çıkarır çıkarmaz pirinç içine koysaydınız.İki kez başıma geldi.İphone 6 var bende.İlkinde domestoslu suyun içine düştü direkt pirinç poşetine koyup 1 gün beklettim.Ses açma kapama tuşu bozulur gibi olmuştu sonradan düzeldi.Daha 2 hafta kadar önce de su dolu kovaya düştü.Pirinçe yatırdım :)Yine sıkıntı yok.

ya işte o sırada aklıma gelmedi
ne güzel sizinki kurtulmuş hem de iki defa
lütfen bi mucize de bana olsun
ama az önce sim kartı çıkardım nemliydi
demek içerde kötü şeyler oluyor:rolleyes:

ayy öyle suda aktı gitti mi?

benimkinin taksitini de ben ödüyorum
ama eşimin benden çok üzülüp kızmasını anlayamadım
tamam öfkelenebilir de abarttı yani
asker arkadaşıyla konuşur gibi sinirlenince küfürlü falan konuştu çok daha fazla üzüldüm
sanki ona bi zararı var ya
telefonsuz kalan benim, yenisini de alacak değilim
bulurum eski tipte bişey kullanırım.

aynen gitti.
dediğim gibi benim eşimde tepki verirdi dikkat etseydin kaç para falan diye ama abartması hoş olmamış. ona kızmakta haklısınız ama çok da üzülmeyin hamilesiniz değmez çünkü

Telefonu düşünce , elini klozete sokup onu almayan insan yoktur herhalde :)

Hiç başıma gelmedi ama 3gün boyunca pirincin içinde hiç açmadan tutulan telefonun kurtulduğunu duydum.

Ben makinede şu mp3 cakarları iyi markalardan kac kere yıkamısım .Direk balkona koydum iki üc gün sonra tıkır tıkır çalışıyodu .
Tuvaletten cıkınca yıkadınızmı .Tuvalet olması sorun .Yıkayın bari olursa olur olmazsa olmaz

Back
X