Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı olayı bende yaşadım benim eşim denize düştü telefonlarla beraber.ilk kez canta almadım ben cebime koyarım alma dedi veee sahil yürüyüşü faciaya döndü.daha yeni alınmış iki telefon ve ikiside malesef çalışmadı bi daha..benim bide tuzlu suydu.tuzlu su daha kötuymüş normal suya oranla .servisinede götürdüm onlarda çok yüksek bir fiyat çıkardı ama olmaz demedi .bi servisine danış derim.üzülme cana gelicegine mala gelsin..
Bi arkadasin basina geldi samsungdu onunki ve duzelmedi
Bende iphone 7 var su geçirmiyor kesinlikle. Yemekteyken arkadaşım kola döktü üstüne yanlışlıkla bir şey olmadı. İnşallah sizinkide çok hassas değildir. Su geçirmeyen bir model olabilir.
Ya bişey diyeceğim benim yeğenimde düşürdü ekran parçalandı. Görevli demişki hiç düşürdüm fln demeyin birden bire çalışmaz oldu diyin, öyle telefonlar geliyorki garantisi ödüyor demiş. Bizimkini ödemedi sma bariz belliydi, aynı modelin sıfırını daha ucuza aldılar servisten. Biraz kurumasını bekleyip servise götrürüp çalışmıyor diye garantiye yollayabilirsiniz. Servis elemanı kendi böyle bir yol gösterdiği için diyorum
Telefonum havuza düştükten sonra Samsunga geçtim . Duşta müzik bile dinliyorum . Alışamam dedim ama alıştım ...herkese günaydın
dün akşamüstü tuvalete gidecektim
telefonum da pantolonun arka cebinde kalmış
evde alafranga tuvalet var ve nasıl olduğunu anlamadan cumburlop diye bi sesle beraber klozetin içinde yüzen bi telefonla gözgöze geldim nasıl bi fırlamak nasıl bi deliği tutturmaktır bu ya
suya düşmesiyle almam arasında 2 sn vardır
normalde sorsanız asla klozete elimi asla sokmam derim de o anda nasıl bi refleks ile çıkardım bilmiyorum
tuvalet temizdi de ne anlamı var artık
telefon hala çalışıyodu ama dokunmatiği biraz sapıtmıştı
güç bela kapattım
sonra eşim kurutma makinesi tuttu yapma dememe rağmen
o sırada telefonun nasıl düştüğü üzeine kavga da ettiğimizden iyice sinirlenip gidip de bi daha elimi sürmedim
daha 15 ay taksiti var
üstelik eşimle de küstük
zaten telefondan çok ona canım yandı
telefon iphone bu arada
bataryası da çıkmıyor
suya düşen telefonu kurtulan var mı acaba?
pirince koymalı mıyım hala koysam işe yarar mı?
Ayyyynısı bâsima geldi ..eger fön makinesini kullanmasaydim kurtulacakti telefonum pirince koyup bur gun bekledigimde calişti telefon 3 4 gün sonra gitti...meger fön mak.suyu dağıtiyormuş bütün telefonaherkese günaydın
dün akşamüstü tuvalete gidecektim
telefonum da pantolonun arka cebinde kalmış
evde alafranga tuvalet var ve nasıl olduğunu anlamadan cumburlop diye bi sesle beraber klozetin içinde yüzen bi telefonla gözgöze geldim nasıl bi fırlamak nasıl bi deliği tutturmaktır bu ya
suya düşmesiyle almam arasında 2 sn vardır
normalde sorsanız asla klozete elimi asla sokmam derim de o anda nasıl bi refleks ile çıkardım bilmiyorum
tuvalet temizdi de ne anlamı var artık
telefon hala çalışıyodu ama dokunmatiği biraz sapıtmıştı
güç bela kapattım
sonra eşim kurutma makinesi tuttu yapma dememe rağmen
o sırada telefonun nasıl düştüğü üzeine kavga da ettiğimizden iyice sinirlenip gidip de bi daha elimi sürmedim
daha 15 ay taksiti var
üstelik eşimle de küstük
zaten telefondan çok ona canım yandı
telefon iphone bu arada
bataryası da çıkmıyor
suya düşen telefonu kurtulan var mı acaba?
pirince koymalı mıyım hala koysam işe yarar mı?
:) ben derim de yerler mi bilmem
sıvı teması anlaşılıyodur bence
10 sene önce laptopun klavyesine 1 damla su damlamıştı
1 tuş basmaz oldu
götürdüm servise açılınca sıvı teması var dediler
herhalde oksitlenme falan bişey oluyosa belli oluyo ya
BEnzer durum birkaç sene önce başıma geldi. Htc nin son çıkan telefonunu aldım, hem de 24 ay taksitle. 2bin küsürdü o zaman telefon. Kuzenim bakacam diye aldı balık fanusuna düşürmüş. Korkudan bana da söyleyememiş. Ben 1 saat sonra fark ettim, hemen tamirciye götürdüm. Güya yaptık dediler ama telefon kendi kendine kapanır oldu vs, 6 ay sonra telefonu satıp yerine sattığım parayla Casper’ın 600 liralık bir telefonunu aldım. Tepe tepe de kullandım. Ama 24 ay taksiti ödedim tabi
Pek moral verici olmadı gerçi bu yazdıklarımyalnız pirinci çok duydum. Bir arkadaşımın iPhone unda işe yaramıştı. Denemek lazım.
He o dönem evli değildim ama şu an aynısı başıma gelse eşim de bir sürü laf söyler bana. Onlar için elektronik eşya namus demek, sahip çıkmalı, canımız pahasına korumalıyızfazla kaale almamak lazım
Telefonum havuza düştükten sonra Samsunga geçtim . Duşta müzik bile dinliyorum . Alışamam dedim ama alıştım ...
Ayyyynısı bâsima geldi ..eger fön makinesini kullanmasaydim kurtulacakti telefonum pirince koyup bur gun bekledigimde calişti telefon 3 4 gün sonra gitti...meger fön mak.suyu dağıtiyormuş bütün telefonasonradan parcalar paslandigi icin kurtaramadim bende
Senin eşinin ettiği küfrü ben de eşime ettim. İstemsiz çıktı ağzımdan,artık nasıl şok olduysam o an. Çok utandım sonra
Eşimin telefonu koltuğun üzerindeydi. Benim telefonu koltuğun üzerine attı. Nasıl olduysa tam onun telefonunun üstüne geldi.
Ekran tuz buz oldu.
Ertesi gün yaptırdı ama bilmiyorum kaça yaptırdığını. Faha fazla küfretmiyeyim diye söylemedi sanırım
Kırılan onun telefonu ama küfrü yiyen o![]()
Eşine aşırı sinirlendim
İçindeki öküze dur desin
Az çok biliyorum seni
Sen eşine her konuda destek oldun
Şimdiki rahatı dahi senin sayende
Altı üstü telefon
Hiç üzülme boşver
Prince koy dene
Çalışırsa kullanırsın
Çalışmazsa git gönlün ne istiyorsa onu al
Çalışan kadınsın
Birazda o idareli olsun
Keske çıkarır çıkarmaz pirinç içine koysaydınız.İki kez başıma geldi.İphone 6 var bende.İlkinde domestoslu suyun içine düştü direkt pirinç poşetine koyup 1 gün beklettim.Ses açma kapama tuşu bozulur gibi olmuştu sonradan düzeldi.Daha 2 hafta kadar önce de su dolu kovaya düştü.Pirinçe yatırdım :)Yine sıkıntı yok.
ayy öyle suda aktı gitti mi?
benimkinin taksitini de ben ödüyorum
ama eşimin benden çok üzülüp kızmasını anlayamadım
tamam öfkelenebilir de abarttı yani
asker arkadaşıyla konuşur gibi sinirlenince küfürlü falan konuştu çok daha fazla üzüldüm
sanki ona bi zararı var ya
telefonsuz kalan benim, yenisini de alacak değilim
bulurum eski tipte bişey kullanırım.
Hatta şöyle ki ben evden çıkarken kendi telefonumu evde bırakıp içimden de "Denize düşerse kocamınki düşsün de benimki sağlam kalsın" demiştim.
Nasıl bir totem tutturmuşsam!!!![]()