• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefonum

Spizella

Realist
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
16.396
37.378
598
herkese günaydın
dün akşamüstü tuvalete gidecektim
telefonum da pantolonun arka cebinde kalmış
evde alafranga tuvalet var ve nasıl olduğunu anlamadan cumburlop diye bi sesle beraber klozetin içinde yüzen bi telefonla gözgöze geldim nasıl bi fırlamak nasıl bi deliği tutturmaktır bu ya:silah:
suya düşmesiyle almam arasında 2 sn vardır
normalde sorsanız asla klozete elimi asla sokmam derim de o anda nasıl bi refleks ile çıkardım bilmiyorum
tuvalet temizdi de ne anlamı var artık

telefon hala çalışıyodu ama dokunmatiği biraz sapıtmıştı
güç bela kapattım
sonra eşim kurutma makinesi tuttu yapma dememe rağmen
o sırada telefonun nasıl düştüğü üzeine kavga da ettiğimizden iyice sinirlenip gidip de bi daha elimi sürmedim

daha 15 ay taksiti var
üstelik eşimle de küstük
zaten telefondan çok ona canım yandı

telefon iphone bu arada
bataryası da çıkmıyor

suya düşen telefonu kurtulan var mı acaba?
pirince koymalı mıyım hala koysam işe yarar mı?

Oy daha taksidi devam ediyor.:cry: Gecmis olsun Spizella.
Olmasaymis iyiymis ama olmus insaniz dikkatsizlik, hata, unutkanlik.. yapabiliriz.
Esin keske hamile hamile okadar ustune gelmeseymis. Talihsizlik olmus.
Uzulme. Benim de klozete firlayan bir telefonu cikarip kurtarmisligim var evet. Ev arkadasim yanimdaydi o sac kurutma ile kurutmustu bi de pirince koymustuk. Onun ustune ben o telefonu bi 1-1bucuk sene daha kullandim.
Insallah duzelir seninki de canim.

orada telefon kurtarmaya çalışıyoruz eşim de nasıl düşürürsün diye bana atarlanıyor
bi de ağlıyorum diye “bana bişey denmiyormuş” o da bana bağırınıyor
Allahım sabır yarabbim zaten telefon kurtulursa da kullanmıycam kalsın istemem
gider 100 liralık ikinci el bi tuşlu telefon alırım
çok canım sıkkın ya
gerçekten mal mülk insandan önemli olmuş :işsiz:

Geçmiş olsun canım, pirincin işe yaradığını duymuştum, denemeye değer...

15 ay telefon taksidimi olur.:eğlence:
Pirince koyma islemi olay olur olmaz yapilir diye biliyorum. Keske kurutma makinasina tutmak yerine direk pirinc yapsaydiniz.

Oy daha taksidi devam ediyor.:cry: Gecmis olsun Spizella.
Olmasaymis iyiymis ama olmus insaniz dikkatsizlik, hata, unutkanlik.. yapabiliriz.
Esin keske hamile hamile okadar ustune gelmeseymis. Talihsizlik olmus.
Uzulme. Benim de klozete firlayan bir telefonu cikarip kurtarmisligim var evet. Ev arkadasim yanimdaydi o sac kurutma ile kurutmustu bi de pirince koymustuk. Onun ustune ben o telefonu bi 1-1bucuk sene daha kullandim.
Insallah duzelir seninki de canim.

çok sağol seda
ben gidiyim bi pirince yatırayım bari
hiç aklıma bunu yaşayacağım gelmezdi ya bu konuda dikkatliyimdir ama çok normal insanlık hali
yakın zamanda eşim kendi telefonunu düşürdü ekranı kırıldı
800 tl gibi bişey tuttu tamiri
bi kere bile nasıl yaparsın falan demedim yaa geçmiş olsun üzülme falan gibi tepkiler verdim
servise verelim yenisini alalım falan dedim
o bana kalkmış onu nasıl oraya düşürmeyi başardın diyor
çünkü hobim benim tuvalete telefon atmak ya

orada telefon kurtarmaya çalışıyoruz eşim de nasıl düşürürsün diye bana atarlanıyor
bi de ağlıyorum diye “bana bişey denmiyormuş” o da bana bağırınıyor
Allahım sabır yarabbim zaten telefon kurtulursa da kullanmıycam kalsın istemem
gider 100 liralık ikinci el bi tuşlu telefon alırım
çok canım sıkkın ya
gerçekten mal mülk insandan önemli olmuş :işsiz:
ilk şok olmuşsunuzdur, o anda verdiği tepkiden o da pişman olur. Tabi ki senden önemli değil, zaten parayla alınan şeyin değeri para kadardır, üzülme canım benim

Telefonu asla açmayın 1 hafta falan. Açarsanız kısadevre yapar.

Iphone 7 ve üstüyse su geçirmez oluyor. O modelse bir şey olmaması lazım.

15 ay telefon taksidimi olur.:eğlence:
Pirince koyma islemi olay olur olmaz yapilir diye biliyorum. Keske kurutma makinasina tutmak yerine direk pirinc yapsaydiniz.

işte paran olmadan hatta taksitli alınca böyle oluyo
24 ay idi ödeye ödeye bu kadar kaldı
zaten şimdiki aklım olsa gider 1000 tllik bişey alırdım da neyse kapitalist dünya düzenine kandım
pirinç hemen yapın yazıyo internette de ama benim sinirim o sırada tepemde olduğundan aklıma gelmedi

ilk şok olmuşsunuzdur, o anda verdiği tepkiden o da pişman olur. Tabi ki senden önemli değil, zaten parayla alınan şeyin değeri para kadardır, üzülme canım benim

hala konuşmadığı gibi akşam yaptığım yemeği de yemedi
sabah da ters ters bakarak işe gitti
kendisi olay anında bana tepkisini gösterirken hakaret de yedim de asıl ona çok alındım orada koptu olay
ondan sonra konuşmadık

Telefonu asla açmayın 1 hafta falan. Açarsanız kısadevre yapar.

Iphone 7 ve üstüyse su geçirmez oluyor. O modelse bir şey olmaması lazım.

6s malesef
bari 7 olsaymış
1 hafta da uzun süre ya ama kuruması için lazım sanırım
neyse artık belki de telefonsuz yaşayabileceğimin bi vesilesi olur

hala konuşmadığı gibi akşam yaptığım yemeği de yemedi
sabah da ters ters bakarak işe gitti
kendisi olay anında bana tepkisini gösterirken hakaret de yedim de asıl ona çok alındım orada koptu olay
ondan sonra konuşmadık
Hay Allah ya, ayıp etmiş :KK17:

6s malesef
bari 7 olsaymış
1 hafta da uzun süre ya ama kuruması için lazım sanırım
neyse artık belki de telefonsuz yaşayabileceğimin bi vesilesi olur
Birşey olmaz toparlar merak etmeyin. 2 saniyede heme o kadar su almaz içine. Merak edip açmayın yeter.

Benimki de suyun içine düşmüştü pirince koyup yeni telefon bakmaya başladım. Ertesi gün aldım pirinçten denedim ve çalıştı. Pirinç gerçekten nemi çekiyor. Kurutma makinesi sıcak olursa telefonun içinde kullanılan silikonlu yapıştırıcıları eritir. Tekrar başınıza gelirse anında götürün bir kavanoz pirincin içine koyun. Kapağı da açık kalsın. En az 24 saat sonra çıkarıp deneyin.

Hay Allah ya, ayıp etmiş :KK17:

hiç soğukkanlı sağduyulu değil ya böyle olaylarda
kendi de yaşadı daha yeni aldığımız telefonu hatta telefonların kaç tanesini düşürdü kırıldı
cüzdanını düşürüp kaybetti
insanlık hali bunlar, üzücü ama hayatın sonu değil ki. hep destek olmaya çalıştım, teselli vermeye çalıştım.
orada da gelip bana hay allah tamam üzülme dur kurtarırız belki diyeceğine telefonun anasını ağlattın (ki daha ağır bir şey söyledi aslında) dedi
ben de ağlaya ağlaya ben sana böyle mi yaptım diyince de “sana bişey denmiyor, bişey desem ağlıyosun demesem ağlıyorsun” diye daha çok bağırıp çağırdı
ben de bırakıp çıktım o dakikadan sonra bi daha konuşmadık

Birşey olmaz toparlar merak etmeyin. 2 saniyede heme o kadar su almaz içine. Merak edip açmayın yeter.

Benimki de suyun içine düşmüştü pirince koyup yeni telefon bakmaya başladım. Ertesi gün aldım pirinçten denedim ve çalıştı. Pirinç gerçekten nemi çekiyor. Kurutma makinesi sıcak olursa telefonun içinde kullanılan silikonlu yapıştırıcıları eritir. Tekrar başınıza gelirse anında götürün bir kavanoz pirincin içine koyun. Kapağı da açık kalsın. En az 24 saat sonra çıkarıp deneyin.

inşallah ya teşekkür ederim şimdi koydum

hiç soğukkanlı sağduyulu değil ya böyle olaylarda
kendi de yaşadı daha yeni aldığımız telefonu hatta telefonların kaç tanesini düşürdü kırıldı
cüzdanını düşürüp kaybetti
insanlık hali bunlar, üzücü ama hayatın sonu değil ki. hep destek olmaya çalıştım, teselli vermeye çalıştım.
orada da gelip bana hay allah tamam üzülme dur kurtarırız belki diyeceğine telefonun anasını ağlattın (ki daha ağır bir şey söyledi aslında) dedi
ben de ağlaya ağlaya ben sana böyle mi yaptım diyince de “sana bişey denmiyor, bişey desem ağlıyosun demesem ağlıyorsun” diye daha çok bağırıp çağırdı
ben de bırakıp çıktım o dakikadan sonra bi daha konuşmadık
Bu konuda seni örnek alması lazım. Yaptığı hatayı anlar umarım. Anladığında söyleyebilirsin, ben sana bu şekilde davranmıyorsam senden de aynı sağduyuyu beklerim diye. Anlamazsa da bence yapılacak tek şey, kendisinin başına böyle bir olay geldiğinde aynı onun verdiği tepkileri ona vermek. Ağlaman da gayet normal, ben 9 aydır nelere ağlıyorum saçma sapan hatta sebepsiz yere... Eşlerimiz de bir zahmet daha anlayışlı olmalılar, zira bütün hormonal denge bozukluğunu, iniş çıkışı, değişimi biz yaşıyoruz.

dün sabah da bişeye duygulanmıştım ağladım ama boş bişeydi
eşim de ben mi bişey yaptım, yine ne oldu diye sordu durdu
ben de senle ilgili değil duygularımı kontrol edemedim bilmiyorum neden ağladım diyorum anlamıyor ki
akşam da telefon olayı olunca hemen “sabah da böyle yapmıştın”a bağladı

ay neyse ne istiyosa düşünsün zaten kafam bi milyon
3-4 binlik telefon tamam az değil de hayatın da sonu değil
kendisinden yenisini isteyecek, alacak da değilim

umarım biraz anlar düşününce.

sağol demlicaykeyfi demlicaykeyfi :)

Back
X