telefonum kitlendi

arse88

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
49
1
6
Bursa
merhaba hanımlar teknolojiyle arası iyi olanlar yardım ederse çok sevinirim telefona desenli şifre koymuştum annem yanlış girince kitlendi ekranda kullanıcı adı veya e posta adresini istedi ben de e posta adresimi ve şifremi girdim kabul etmedi sonra aklıma google story geldi ordaki kullanıcı adı farklı birde onu deniyeyim dedim e posta yazan yere dokunuyorum ama harf takımı çıkmıyor reset atıyım dedim googleden baktım nasıl atılıyor diye onu da beceremedim

son bir sorum daha var reset atılınca teelefondaki her şey silinir diyor sadece resimler müzikler falan mı yoksa ekrandaki her şey mi silinir yani müzik menüsü galeri menüsü indirdiğim oyunlar vs vs bu konuda bilgi sahibi varsa yardımcı olursanız çok sevinirim olmadı telefoncuya götürücem oda 50 lira istiyor 2 dk işlem içim neyse çok teşekkürler şimdiden

Reset atarsan telefonu aldgn ilk gun gibi oluyor indirdgn oyun falan gidiyor resimler müzikler hafiza kartndaysa onlara bisi olmaz ama telefona kayıtlıysa onlarda gider.
Tel kilitlnmesi icinde google play store a uye oldn eposta Adresin gerekio

benimde sonrada aklıma geldi google play store ama adresi ve şifreyi girmek için dokunduğumda harf takımı çıkmıyor o yüzden giremiyorum

Bilgisayardan da mailinize giriş yapabiliyorsunuz

xyz@qmail.com gibi bir adresiniz ve buna uyumlu şifrenizle .

Zaten orada şifremi unuttum gibi bir şey var . Yönlendirir sistem .

Benimde olmuştu en olmadı destek hattını ararsınız .

Yakın zamanda kardeşimin telefonunu hallettim oyüzden sanırım yardımcı olabilirim.
Model şifrelerde yanlış girdiğinizde mail ve şifre istiyo.
Şifreyi unuttunuz diyelim pcden şifre unuttum yapsanız bile telefon kabul etmiyo çünkü en son telefona tuşlanan mail şifresini baz alıyo.

Telefonunuzun modeli ne bilmiyorum ama ben telefonu kapatıp öyle format attım. Yani iç menüye ulaşmama gerek kalmadan...

Telefonda eğer ayarlar kısmında geri yükleme gibi bi'şey varsa çoğu şeyiniz silinmiyo.
Mesela benim telefona format atsam bile rehber, hafıza karttaki fotoğraflar vs silinmiyo sadece uygulamalar gidiyo.

İsterseniz özelden de link atabilirim nasıl yapıldığıyla ilgili iki dakikada çözülüyo problem:)

Aynı şey dün benim başıma geldi. o kadar unutkanım ki telefonuma kilit için model çizerken onaylandıktan sonra modeli unuttum daha önceden tecrübem olduğu için format attım.sorunum halloldu.ama yedekleme yapmadığım için herşeyim silindi

sağolun kızlar formatlamak istemedim uygulamalarım gitmesin diye ama mecburen format attım neyse telefon açıldı bida desenli şifre koymam

reset atarsan ilk fabrika ayarlarına geri döner. bir telefoncuya götür 50 tl olsn nolcak tabii eğer içindeki dosyalar çok çok önemli değilse reset at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…