Telefonum Çalındı

Samsung'ta telefon kilitleme geldi galiba yahu, biz gecenlerde telefonu kaybettik bulundu. Sizin eski konum kaldiysa belki calinmamistir, dusmustur oldugu yerde kalmistir sonrada sarji bitmistir, gidip konuma baktiniz mi?

Simdi sizin icin kontrol ettim cihaz acik olsaydi kilitleyebilirmissiniz. Operatorunuzle iletisime gecip hatti kapattirdiniz mi? Bir de acilen hattinizi mobil odemeye kapatsaydiniz keşke.

Arkadaşım telde konuşurken gasp edilmişti. Çok sonra telefonu ona tamir edilmiş şekilde geri geldi.

Benim evimin caddesinde sırt çantamdan çalışindi. Karakolda süreç uzun sürüyor diye savcılığa başvurduk. Zaten kamera kaydı vardı. Artı beni minibusten takip etmiş. Aracın plakası i vs de verdik. Hırsız bulundu ama koca çocuk güya 12 yaş altiymis. Konuştuğumuz kişiler bunların çete olduğunu ve yaşının bilerek küçük tutuldugunu söyledi. Çocuk ceza almadı. Adresi bile belliydi ama telefon bana dönmedi. Sanırım parçadilar. İlk telefinu çaldığında hat açıktı. Çok yalvardım. Bebeklerim ufakti tatilden yeni dönmüştük. Bari fotoları alayım diye. Onu bari gönder diye. Fotolar da gitti. Başka ellere ulaştı mı o fotolar ne oldu onu da bilmiyoruz. En son bu şekilde cevap gelince ben devam ettiremedim. Ne yapabilirdim onu da bilmiyordum zaten.

Samsungda da beni bul özelliği var. Bir de btk sitesinden imeiyi çalıntı diye bildirebilirsiniz. Telefon aramalar için kullanım dışı kalır.

Pazar hırsızıysa başkasının da başına gelmiştir. Belki bulunur.
İmei yi kullanıma kapattık.Polis cihaza hat takıldığı an bildirim gelir dedi ama ben de bulunamayacağını düşünüyorum.
İstanbul Pendik mi
Esenler.
Samsung'ta telefon kilitleme geldi galiba yahu, biz gecenlerde telefonu kaybettik bulundu. Sizin eski konum kaldiysa belki calinmamistir, dusmustur oldugu yerde kalmistir sonrada sarji bitmistir, gidip konuma baktiniz mi?
Yok canim pazarda telim çaldı kısa konuşup çantama koydum sonra eve geldim.Kaybettiğimi anlamamla konuşmam arasi 20 dk sürdü sürmedi.Ben eve gelince çantamdan çikarıp arama yapayım dedim bulamayınca komşumdan beni aramasını istedim.Ulaşılmıyordu.Pazarın çıkışında bendeydi yani konuştuğumdan biliyorum.
Sonra zaten hatti kapattirdim.İfade verdim imei kapattık.Banka uygulamaları değiştirdim.

Bu arada cihazi kitleme yaptim ve mesaj bildirimi biraktim.Eşimin numarasini yazarak ama çalan adam dönüş yapar mı yapmadi.Bende fabrika ayarlaruna sifirladim telefonu.

İmei yi kullanıma kapattık.Polis cihaza hat takıldığı an bildirim gelir dedi ama ben de bulunamayacağını düşünüyorum.

Esenler.

Yok canim pazarda telim çaldı kısa konuşup çantama koydum sonra eve geldim.Kaybettiğimi anlamamla konuşmam arasi 20 dk sürdü sürmedi.Ben eve gelince çantamdan çikarıp arama yapayım dedim bulamayınca komşumdan beni aramasını istedim.Ulaşılmıyordu.Pazarın çıkışında bendeydi yani konuştuğumdan biliyorum.
Sonra zaten hatti kapattirdim.İfade verdim imei kapattık.Banka uygulamaları değiştirdim.
Benim pazarda cebimden çaldılar çünkü o dan sordum. Karakollar hiçbirşey yapmıyor bana telefonu unut dedi

Benimde bi 10 yıl önce çalınmıştı telefonum. Imei numarasınından kullanima kapattırdım ve şikayetçi olup, telefonumun da bulunup teslim edilmesini istemiştim. Telefonum hasarli da olsa bulunmuştu. Küçük bir sehirde olmuştu bu olay. Ama ablamin telefonu 5 yıl once İstanbul'da çalındı, polisler zaten bulunmaz diye önemsemediler.

Benim pazarda cebimden çaldılar çünkü o dan sordum. Karakollar hiçbirşey yapmıyor bana telefonu unut dedi
Bana da tam tersi öyle umutlu konuştular ki anlatamam.O yüzden buraya da sorayım dedim.
Benimde bi 10 yıl önce çalınmıştı telefonum. Imei numarasınından kullanima kapattırdım ve şikayetçi olup, telefonumun da bulunup teslim edilmesini istemiştim. Telefonum hasarli da olsa bulunmuştu. Küçük bir sehirde olmuştu bu olay. Ama ablamin telefonu 5 yıl once İstanbul'da çalındı, polisler zaten bulunmaz diye önemsemediler.
Biz de karakola gittik ama ifadeyle beraber şikayetçide olmamızı isteyerek dilekçe yazıp imzalattı ve savcılığa yönlendirdiğini söyledi.

Bana da tam tersi öyle umutlu konuştular ki anlatamam.O yüzden buraya da sorayım dedim.

Biz de karakola gittik ama ifadeyle beraber şikayetçide olmamızı isteyerek dilekçe yazıp imzalattı ve savcılığa yönlendirdiğini söyledi.
Ümitvar konuştuklarına göre bu işi meslek edinmiş biri vardır. Onu her an yakalayabilirler.

İphone değil ne yazik ki samsung 😓 eşimin hediyesiydi daha 1 aylık cihaz çok üzüldüm o yüzden bir umut yazayım dedim
Android telefonlara bu özellik geldi yeni bir bakın isterseniz çevrimdışı bileyken bulunacakmis

Android telefonlara bu özellik geldi yeni bir bakın isterseniz çevrimdışı bileyken bulunacakmis
Telefonum dun calindiktan sonra bi yerden konum vermiş eşimi aradim şimdi karakola gideceğiz polislerle konuma gideriz sanirim inşallah bir şey çikar

X