Telefonum Çalındı

HatueL

Kalbini değiştirerek hayatını değiştirebilirsin...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
1.057
1.753
Arkadaşlar bugün 18.00 civarı pazarda çantamdan telefonum çalındı.Eve geldiğimde farkettim.Hemen eşimle karakola gittik.İstanbul'da yaşıyorum.Böyle bir şey yaşayıp sonuç alabilen oldu mu ?

Ooo pazarda çok zor. Hani mağazaları falan gezerken olsa neysede

Arkadaşlar bugün 18.00 civarı pazarda çantamdan telefonum çalındı.Eve geldiğimde farkettim.Hemen eşimle karakola gittik.İstanbul'da yaşıyorum.Böyle bir şey yaşayıp sonuç alabilen oldu mu ?

Telefonunuz applemı?
Yani appleda beni bul var.
Bilgisayardan girince nerede olduğu çıkıyor.
Veya samsungsa google hesabınızdan belki görünebilir.
Polis aslında imei numarasıyla bulabilir ama üzerine düşmezler.

Telefonunuz applemı?
Yani appleda beni bul var.
Bilgisayardan girince nerede olduğu çıkıyor.
Veya samsungsa google hesabınızdan belki görünebilir.
Polis aslında imei numarasıyla bulabilir ama üzerine düşmezler.

İmei numarasını falan aldilar.Savciliğa yönlendireceğiz dediler.Aslında telefonumu bul özelliği aktifti ama bulamadı hep eski konumu verdi sonra da clhaza ulaşılmıyor uyarısı aldım.

iPhone ise iphonumu bul uygulamasından bakabilirsiniz. Yoksa hiç bir şey çıkacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Artık Allah başka dert vermesin diye avutacağım kendimi

Benim telefonu calan hirsizi bulmuslardi. Mahkemede zararin tazmin edilmesini isteyip istemedigini sormuslardi. Yani dilerseniz mahkemede telefon talep edebilirsiniz. Tabi tahsil edebilir misiniz orasi muamma

Bizim bursada bir kere çalındı bir süre sonra polisten mektup geldi telefonunuz gemlikte şu kişide diye git kendin al diyorlar herhalde sonuç telefon gelmedi.IMEI numarasından telefon iptal edilebiliyormuş galiba hiç olmazsa onlar da kullanamasın

Benim iPhone telefonum çalındı karakola gittim otobüsde çalındı, otobüs ün kamerası yoktu şansıma bulamadım..iPhone bulunur falan hikaye giden gitti

İphone değil ne yazik ki samsung 😓 eşimin hediyesiydi daha 1 aylık cihaz çok üzüldüm o yüzden bir umut yazayım dedim
Samsungda da beni bul özelliği var. Bir de btk sitesinden imeiyi çalıntı diye bildirebilirsiniz. Telefon aramalar için kullanım dışı kalır.

Pazar hırsızıysa başkasının da başına gelmiştir. Belki bulunur.

Caldirdm sikayetci de oldum ama sonuc yok...

X