- 27 Aralık 2018
- 1.057
- 1.753
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bugün 18.00 civarı pazarda çantamdan telefonum çalındı.Eve geldiğimde farkettim.Hemen eşimle karakola gittik.İstanbul'da yaşıyorum.Böyle bir şey yaşayıp sonuç alabilen oldu mu ?
Telefonunuz applemı?
Yani appleda beni bul var.
Bilgisayardan girince nerede olduğu çıkıyor.
Veya samsungsa google hesabınızdan belki görünebilir.
Polis aslında imei numarasıyla bulabilir ama üzerine düşmezler.
iPhone ise iphonumu bul uygulamasından bakabilirsiniz. Yoksa hiç bir şey çıkacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun.Arkadaşlar bugün 18.00 civarı pazarda çantamdan telefonum çalındı.Eve geldiğimde farkettim.Hemen eşimle karakola gittik.İstanbul'da yaşıyorum.Böyle bir şey yaşayıp sonuç alabilen oldu mu ?
Benim iPhone telefonum çalındı karakola gittim otobüsde çalındı, otobüs ün kamerası yoktu şansıma bulamadım..iPhone bulunur falan hikaye giden gittiArkadaşlar bugün 18.00 civarı pazarda çantamdan telefonum çalındı.Eve geldiğimde farkettim.Hemen eşimle karakola gittik.İstanbul'da yaşıyorum.Böyle bir şey yaşayıp sonuç alabilen oldu mu ?
Samsungda da beni bul özelliği var. Bir de btk sitesinden imeiyi çalıntı diye bildirebilirsiniz. Telefon aramalar için kullanım dışı kalır.İphone değil ne yazik ki samsung eşimin hediyesiydi daha 1 aylık cihaz çok üzüldüm o yüzden bir umut yazayım dedim
İstanbul Pendik miArkadaşlar bugün 18.00 civarı pazarda çantamdan telefonum çalındı.Eve geldiğimde farkettim.Hemen eşimle karakola gittik.İstanbul'da yaşıyorum.Böyle bir şey yaşayıp sonuç alabilen oldu mu ?