• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonum arızalandı nereye yollayım ?

karar veremedim :((

• İstanbul

OY: 1 50,0%
  • Ankara

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2
canım benim ben kargaşalı topikten geliyorum üzüldün benim konuma kimse gelmiyor deyince bir içim parçalandı :cool::cool::cool::cool:
Ah canım teşekkür ederim :KK19: acidin bana öylemi ekşın konulara öyle yorumlar geldiki kendimi ezik hissettim biran :KK45:

Kıyamadım sana bende yazayım şimdi okudum konunu. Malum konudan geliyorum :D ben telefonum kendiliğinden kafayı yedi ekran gitti ve tel kendiliğinden olmadık isimler aramalar çıkarmaya başladı.şuan kafam gidik hani mağazalardaki teşhir tanıtım telefonu gibi oldu. Ankaraya verdim ama onlar istanbula yolladı. İstanbul da bana yenisini yolladı :)

Kıyamadım sana bende yazayım şimdi okudum konunu. Malum konudan geliyorum :KK70: ben telefonum kendiliğinden kafayı yedi ekran gitti ve tel kendiliğinden olmadık isimler aramalar çıkarmaya başladı.şuan kafam gidik hani mağazalardaki teşhir tanıtım telefonu oldu. Ankaraya verdim ama onlar istanbula yolladı. İstanbul da bana yenisini yolladı :)
Allah razı olsun Allah gönlüne göre versin geldin ekşın konudan :KK55:zahmet ettin :KK68:

Vallami diyon insallah banada yenisini yollarlar :rolleyes::KK73:

Allah razı olsun Allah gönlüne göre versin geldin ekşın konudan :KK55:zahmet ettin :KK68:

Vallami diyon insallah banada yenisini yollarlar :rolleyes::KK73:
Geçen yıl ballı bir süreç yaşadım. Önce telefon ardından kahve makinesi,elektrik süpürgesi ve son olarakta buzdolabının yenisi geldi ;) darısı başına.

Back