- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi siradanuye
-
Teşekkür ederim Ankara da kalıyorum ben buraya yollayacaktim arkadaş kafamı karıştırdıkullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamında olmayacaktır zaten ama yinede kendi servisine yaptırmanız daha iyi olur. ankara ya da istanbul benim için farketmez. nerde yaşıyorsanız oraya verin çok önemli bi arıza değil sonuçta.
Benimde general mobile air marka telefonum vardı . Düşürdüm ekranı çatladı telefon açılmadı bi daha . Garantiye yolladım 380 tl masraf çıktı kullanıcı hatası olduğu için . Telefonun kendisi 800 tl zaten ona 380 vereceğime yenisini alacağım nerdeyse . Burda yaptırmak istedim hem garantiden çıkıyor hemde 280 t diyor . Bi de yaparken arka kapak kırılabilir vs vs . Telefon öylece duruyor benim . Yazık oldu . Sony xperia telefonum 3 senelik kaç kere düştü yollarda hiç bir şeyi yok . Bi daha general mobile asla almam . İyi bi para veririm acımam bari uzun süre kullanırım .Markası General mobile discovery 2 plas tı
Benim oğlan saolsun 1 ay önce dişiyle çatlattı işte 2 gündürde hic bir internet bağlantısı yokBenimde general mobile air marka telefonum vardı . Düşürdüm ekranı çatladı telefon açılmadı bi daha . Garantiye yolladım 380 tl masraf çıktı kullanıcı hatası olduğu için . Telefonun kendisi 800 tl zaten ona 380 vereceğime yenisini alacağım nerdeyse . Burda yaptırmak istedim hem garantiden çıkıyor hemde 280 t diyor . Bi de yaparken arka kapak kırılabilir vs vs . Telefon öylece duruyor benim . Yazık oldu . Sony xperia telefonum 3 senelik kaç kere düştü yollarda hiç bir şeyi yok . Bi daha general mobile asla almam . İyi bi para veririm acımam bari uzun süre kullanırım .
İnşallah çözülür çok masrafta çıkarmazlar umarım . Ben yaptırmayacağım yeni alırım yakında =)Benim oğlan saolsun 1 ay önce dişiyle çatlattı işte 2 gündürde hic bir internet bağlantısı yok
Benimkide kullanıcı hatası ekranın çatlağı ama vifiye niye bağlanmadı
Demekki iyi bi tel markası değilmiş azıcık hasar dan bozuldu
Doğru diyosun telin fiyatı 900 yuzdu benimkide kimbilir masraf ne çıkacak
bizden ne kadar alacaklar
Keşke almasaydim çok pişmanım ama aldım işte 1 sene bari kullansaydim içim yanmazdı insallah sorunu çözülür telpaya yolladım bugün
İnşallah çok çıkmaz masraf ama araştırdım en az 250 diyorlarİnşallah çözülür çok masrafta çıkarmazlar umarım . Ben yaptırmayacağım yeni alırım yakında =)
Her koşulda 21 iş gününde göndermeleri gerekiyor. Ben 15 dk mesafeye gönderdim servise 21 is günü nü doldurmadan gondermediler. Azimlerine hayran kaldım. Bide telefonu turkcell bayiinden aldım ben onlara verdim onlar servise yolladı. Daha önce Teknosa dan almıştım yine verdim Teknosa ya onlar garantiye yolladı.6 ay önce yeni bi telefon aldım iyi güzel de çalışıyordu. Gecen ay oğlum teli ısırmış alt taraftan ortaya doğru çatlak şimdi. Ekranı değiştirmeye karar verdim sordum soruşturdum 200 tl ye yapılır dediler. Bende biraz daha idare ediyimde değiştiririm diye düşündüm.
Garantiye de girmiyomuş zaten kendimiz arıza verdiğimiz için
Bi kaç gündür telim evdeki vifiye baglanmiyo herkesin teli baglanmiyo benimki yok aramada hiçbir ag bulmuyo sıfırladım yine yok
Dün bi arkadaş geldi telini garantiye yolla bütün arızaları yapsınlar bende yolladım dedi
İnternetten Telpa nın arıza sayfasını doldurdum aradım sonrada teli nasıl yollayim diye. Teldeki bayan nerden aradığımı sordu bende Ankara dan dedim hasar çok büyük değilse Ankara da ki servisimiz de yapılır dedi sayfaya yazdığım için dinlemeden kapattı
Şimdi yollayacaktim Burdaki servise arkadaşım İstanbul 'daki telpa ya yolla daha iyi yapılır bide buradakiler yapamazsa dedi
Kararsız kaldım nereye yollayim teli lutfen yardımcı olun
2 senelik garantisi var
Bende vodofondan almıştım 21 günde çok uzun ne yapacam telefonsuz 3 haftaHer koşulda 21 iş gününde göndermeleri gerekiyor. Ben 15 dk mesafeye gönderdim servise 21 is günü nü doldurmadan gondermediler. Azimlerine hayran kaldım. Bide telefonu turkcell bayiinden aldım ben onlara verdim onlar servise yolladı. Daha önce Teknosa dan almıştım yine verdim Teknosa ya onlar garantiye yolladı.
Valla başta zor oluyor. Benim internet de yok evde sadece telefondan. 3 haftada insan baya arınıyor. Garantiliydi benim. Garanti dışı yine aynı sure olurmu bilemiyorum . Siz aldığınız Bayiye götürün bence. Bide çakma ekran fiyatlarına bakın diyicem ama başka sorunu da var telefonunBende vodofondan almıştım 21 günde çok uzun ne yapacam telefonsuz 3 hafta
Benimkide garantili ama arızayı kullanıcı hatası olduğu için garantiye girmiyo ne yazikkiValla başta zor oluyor. Benim internet de yok evde sadece telefondan. 3 haftada insan baya arınıyor. Garantiliydi benim. Garanti dışı yine aynı sure olurmu bilemiyorum . Siz aldığınız Bayiye götürün bence. Bide çakma ekran fiyatlarına bakın diyicem ama başka sorunu da var telefonun
Daha güvenli olur diye telpaya yolladım buraya guvenemedim açıkçasıNeden bidaha istanbula yolladın kiAnkaradaki telpaya yaptırsaydın aynı şey bide ne olursa olsun telefonlarınızı kendi servisinde yaptırın çakma yerlerde telin başına ne geliceği belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?