- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi siradanuye
6 ay önce yeni bi telefon aldım iyi güzel de çalışıyordu. Gecen ay oğlum teli ısırmış alt taraftan ortaya doğru çatlak şimdi. Ekranı değiştirmeye karar verdim sordum soruşturdum 200 tl ye yapılır dediler. Bende biraz daha idare ediyimde değiştiririm diye düşündüm.
Garantiye de girmiyomuş zaten kendimiz arıza verdiğimiz için
Bi kaç gündür telim evdeki vifiye baglanmiyo herkesin teli baglanmiyo benimki yok aramada hiçbir ag bulmuyo sıfırladım yine yok
Dün bi arkadaş geldi telini garantiye yolla bütün arızaları yapsınlar bende yolladım dedi
İnternetten Telpa nın arıza sayfasını doldurdum aradım sonrada teli nasıl yollayim diye. Teldeki bayan nerden aradığımı sordu bende Ankara dan dedim hasar çok büyük değilse Ankara da ki servisimiz de yapılır dedi sayfaya yazdığım için dinlemeden kapattı
Şimdi yollayacaktim Burdaki servise arkadaşım İstanbul 'daki telpa ya yolla daha iyi yapılır bide buradakiler yapamazsa dedi
Kararsız kaldım nereye yollayim teli lutfen yardımcı olun
2 senelik garantisi var
Garantiye de girmiyomuş zaten kendimiz arıza verdiğimiz için
Bi kaç gündür telim evdeki vifiye baglanmiyo herkesin teli baglanmiyo benimki yok aramada hiçbir ag bulmuyo sıfırladım yine yok
Dün bi arkadaş geldi telini garantiye yolla bütün arızaları yapsınlar bende yolladım dedi
İnternetten Telpa nın arıza sayfasını doldurdum aradım sonrada teli nasıl yollayim diye. Teldeki bayan nerden aradığımı sordu bende Ankara dan dedim hasar çok büyük değilse Ankara da ki servisimiz de yapılır dedi sayfaya yazdığım için dinlemeden kapattı
Şimdi yollayacaktim Burdaki servise arkadaşım İstanbul 'daki telpa ya yolla daha iyi yapılır bide buradakiler yapamazsa dedi
Kararsız kaldım nereye yollayim teli lutfen yardımcı olun
2 senelik garantisi var
Son düzenleme: