Telefonu nasıl açarsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
sevgılınız kocanız arayınca telefonu nasıl acarsınız

"Efendim" diye açarım. Gerçi iş telefonum hariç her telefonu öyle açarım.. hiç romantik değilim kanımca bilmiyorumkismile

sence üstümde ne var diye açarımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

alo derim yaw:hulya:

sence üstümde ne var diye açarımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

alo derim yaw:hulya:

delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey iste bu süperdi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bende alo diye acarim kaydirigubbakcemile

aşkımmmm derim açarken direkt :asigim:
ama sadece aşkım arayınca opuyorumnanaktan

kocişim arıyımca efendim askımm die acarım :asigim:
işyerinde ......tur iyigünler / iyiaksamlar die acarım a.s
cnm arkadasım aradıgında kusuuuuummmm :teytey: die acarımm
efendim die acarımm :delphin:

Eşimse arayan bazen makarasına aloo buyrun galaksi taksi diyom zınk oluyo hatun uçmuş gene diyo başkasıysa arayan buyrun ben yasmin diyom:)

eşim arıyosa büyük bi coşkuyla aşkııımmmmm yada canımmmm derim direk :asigim:
diğerlerine genelde efendim derim bazen alooo bazen nevar :) yani o anki psikolojime bağlı ..

ben sevgılıme efendımmm bitanemmm efendım askım efendım hayatım dıe acamak ıstıyorum ama acamıyorum dilim tutuluyo sankı dıyemıyorum boyle hele yanımda bırı varsa hiçççççççç dıyemıyorum.

O ANKI RUH HALIMA BAGLI kaydirigubbakcemile3
ESIM ARARSA ; EFENDIM ASKIM/HAYATIM
BASKA BIRILERI ARALARSA STANDART ; EFENDIM
BAZEN ALO

işyerinde ....... A.Ş?
ev tel.erini efendim,
fazla samimi olmadığım veya tanımadığım no.ları resmi olarak efendim,
sevgilimse bazen cıvıltılı bi ses tonu yada masum bi ses tonuyla alooo yada efendim canım? diye açarım

ben eşime çoğu zaman balllıııııııııııııııımmmmmmmmm diye açarım

sevgilime aşkım,bitanemmmm diye açıyorum nasıl bi içimden gelmekse artıkk uzuyo bitanem lafı:1:babama öylesine bi ses tonuyla alo,anneme kuşum,annişkomm diye diğer herkese efendim diye ha kardeşimi unuttum en asi onayım galiba hergün sinirlerimi zıplattığı için küçük cadı açınca direk ne var yada neeee diyorumkaydirigubbakcemile3arada efendim baacımda diyorum tabi canım

Back