- 28 Ocak 2009
- 34.329
- 57.408
- 1.123
- Konu Sahibi ayparcam11
Görümce adayınızla aranızda bir sorun yokmuş çok iyi anlaşıyormussunuz peki siz bizden ne bekliyorsunuz arkadaşım nasıl bir öneride bulanabiliriz size :) ayrıca ucuz olacak diye illa onun kullandıgı hattan niye alacaksınız artık tüm hatlarda her yöne tarife var ister kontürlü olsun ister faturalı olsun bir ara benimde başımda vardı bir tanıdıgım sürekli çaldırıp kapatıyordu ve hep benim aramamı bekliyordu bundan bir kaç yıl önce bir kaç kere aradım baktım olmadı en sonunda dayanamadım açık açık sordum niye böyle yapıyorsun senin telin faturalı benimki kontürlü oysaki hiç kontürsüz kalmaz kendisi sen istedigin kadar konuşursun diyor bende dedim benimki faturalı ise bedavamı dedim artık yapmıyor ben kızdıgımdan beri bazı insanlar faturalı olunca bedava sanıyorlar bir keresinde yemek tarifi istemek için çaldır kapattı telde yemek tarifi verecem bende geri dönmedim bu sefer kendisi aradı yemek tarifi alacaktım diyor hadi diyor ben kapatayım sen beni ara yemek tarifi ver bana dedi tabi kapattım ama aramadım