• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonu çaldırıp kapatanlar için ne yapılabilir?

Görümce adayınızla aranızda bir sorun yokmuş çok iyi anlaşıyormussunuz peki siz bizden ne bekliyorsunuz arkadaşım nasıl bir öneride bulanabiliriz size :) ayrıca ucuz olacak diye illa onun kullandıgı hattan niye alacaksınız artık tüm hatlarda her yöne tarife var ister kontürlü olsun ister faturalı olsun bir ara benimde başımda vardı bir tanıdıgım sürekli çaldırıp kapatıyordu ve hep benim aramamı bekliyordu bundan bir kaç yıl önce bir kaç kere aradım baktım olmadı en sonunda dayanamadım açık açık sordum niye böyle yapıyorsun senin telin faturalı benimki kontürlü oysaki hiç kontürsüz kalmaz kendisi sen istedigin kadar konuşursun diyor bende dedim benimki faturalı ise bedavamı dedim artık yapmıyor ben kızdıgımdan beri bazı insanlar faturalı olunca bedava sanıyorlar bir keresinde yemek tarifi istemek için çaldır kapattı telde yemek tarifi verecem bende geri dönmedim bu sefer kendisi aradı yemek tarifi alacaktım diyor hadi diyor ben kapatayım sen beni ara yemek tarifi ver bana dedi tabi kapattım ama aramadım

öğrenci yiğenlerim dışında babam çaldırıp kapatsa ARAMAM..

o eskidenmiş kontörüm yok,dakikam yok muhabbeti,şimdi gsm operatörleri ayda 20 liraya bi dünya dakika,bi dünya mesaj veriyor.

20 TL ye 500 dakka 1000 sms verenler var faturalıya geç sende dakikanı sürekli kontrol edebiliyorsun ayrıca görümcene yada sevgiline kontörün olmadığını söyleyebilirsin o sana söylüyorsa sen neden utanıyorsunki? adi demeside üzücü saygı sınırını aşmış.

o mesajı atacagına soyle yazabilirdin "canım kusura bakma donemem

cunku bakiyem yok "diyebılırdın .o sahısın sızı caldırıp kapatmasına

karsılık sundugu bahane tamamen yalandan ibaret .caldırdıgımda

mesgul calıyor olayı tamamen yalan hadı bır caldırmasında mesgul ,

2.caldırmadada mesgul ,ee hep mı mesgul calacak ? resmen yalan konusuyor.

bunun uzerıne soyle dıyebılırdın ; "canım benı herkes arıyor ama kımse de boyle

mesgul calmıyor ,bi sende oluyor ıse o zaman telefonun sorunlu "dıyebılırsın .

son olarak ; her caldırıp kapattıgında dönmek zorunda degılsın .

hele kı kendı dertlerını anlatmak ıcın senı caldıran kısıye donmek hıc zorunda degılsın .

madem derdı tasası var ,anlatmaya ıhtıyacı avunmaya ıhtıyacı var ,

o zaman kurnazlık yapacagına bır zahmet kontor yuklesınde o senı arasın .:ssz:

her aradıgında donmedıgınde terbıyesızlık yapmıs olmazsın .kontorunun olmaması

cok normal cunku .bakıyem yok dersın oldu bıttı ıste .

bunuda sakayla dedim inanirmisin
dedimki herkes ariyo hic bisey yok,senin bi yanlisin olmasin cunku hic biri mesgule dustugumu soylemdi bu zamana kadr dedim
oda bende oyle oluyo dedi

Görümce adayınızla aranızda bir sorun yokmuş çok iyi anlaşıyormussunuz peki siz bizden ne bekliyorsunuz arkadaşım nasıl bir öneride bulanabiliriz size :) ayrıca ucuz olacak diye illa onun kullandıgı hattan niye alacaksınız artık tüm hatlarda her yöne tarife var ister kontürlü olsun ister faturalı olsun bir ara benimde başımda vardı bir tanıdıgım sürekli çaldırıp kapatıyordu ve hep benim aramamı bekliyordu bundan bir kaç yıl önce bir kaç kere aradım baktım olmadı en sonunda dayanamadım açık açık sordum niye böyle yapıyorsun senin telin faturalı benimki kontürlü oysaki hiç kontürsüz kalmaz kendisi sen istedigin kadar konuşursun diyor bende dedim benimki faturalı ise bedavamı dedim artık yapmıyor ben kızdıgımdan beri bazı insanlar faturalı olunca bedava sanıyorlar bir keresinde yemek tarifi istemek için çaldır kapattı telde yemek tarifi verecem bende geri dönmedim bu sefer kendisi aradı yemek tarifi alacaktım diyor hadi diyor ben kapatayım sen beni ara yemek tarifi ver bana dedi tabi kapattım ama aramadım

hahahah kurnazlıgında bu kadarı pes dogrusu :1:

"bana yemek tarıfı ver ,kapataym ara benı " ahahah

:1::1::1::1:

madem art niyetli bulmuyorsunuz neden buraya konu açıp, öneri istediğinizi anlamadım...
iyi anlaşıyorsunuz, karakterinde sorun yok diyorsunuz, eşinden para isteyemiyordur diyorsunuz .....
e o zaman sizce bir sorun yoksa her çaldırdığında arayın olsun bitsin

konuya nasil girdigime dikkat etseydiniz belki anlardiniz
aynen boyleydi: mesela bi tanidiginiz birisi(bayan) herseferinde caldirip kapatsa,senin aramani beklese,napardiniz?

ben karekterinden yana bi sikayetle geldigimi hatirlamiyorum,
caldirip kapatmak bi sorun diyerek sizin tavsiyelerinizi almak istedim :)

Son düzenleme:
bunuda sakayla dedim inanirmisin
dedimki herkes ariyo hic bisey yok,senin bi yanlisin olmasin cunku hic biri mesgule dustugumu soylemdi bu zamana kadr dedim
oda bende oyle oluyo dedi
canım bence sen cok fazla ıyımser davranıyorsun .

ustelık bakıyem yok demenın hıc bır ayıbı terbıyesızlıgı

kabalıgı yok .ne yanı sımdı ,o caldırıp kapattıgında sen aramadın

dıye kotu gelın adayı mı olacaksın ? tabıkı de hayır !

sevgılının agzı yok mu o der ; "abla ayparcam öğrencı ,kız

benı bıle arayamıyor senı nasıl arasın ,gereksız alınganlık

yapma "der .ayrıca ablası sana aramadın dıye trıp yapsa bıle

o onun cocuklugu cahıllıgı olur .aklı basında bır sevgılın var ıse

bundan dolayı sana kin gütmez .ne munasebet cnm ,ben hem

ogrencı olacagım aldıgım uc bes kurusluk harclıgıda hergun kontore

yatırmak gıbı bır zorunlugum yok .dedıgım gıbı cnm ,bakıyem

yok demek terbıyesızlık degıldır .bır daha caldrdıgında ;

"canım kusura bakma bakıyem yok kontor alamadım param yoktu "dersın .

benımde böyle bı arkadaşım vardı
ne zaman konuşmak ıstese çaldırır kapatır, bende saf gıbı arardım
sonra canıma tak ettı tabı
baktım çaldırıp kapatıyor, bende hemen onu çaldırıyordum
böyle arka arkaya üç dört kez bırbırımızı çaldırırdık
sonra hep pes eden taraf o olurdu
bence sende dene ışıne yarar

Hiç sevmem böyle çaldırıp kapatma işlerini.. Asla çaldıranlara geri dönmem, çok önemli bir mevzu varsa kendisi arasın. Uşak mıyım ben Allah Allah :)

o da bir şey mi tatlım, benim bir arkadaşım (!)vardı habire ödemeli atardı,ama ona geri dönene kadar sonsuz kere.o kadar çok atardı ki artık herhalde birşey oldu yardım mı istiyor diye geri dönerdim "ee naber napıyon"derdi pşkin pişkin.tatildeydim de ödemelileriyle kocamı bile çıldırttıydı.neyse sonra başka sebeplerden aram bozuldu da kurtuldum çok sinir bozucu.

yalana bak.
benim bi arkadaşım da buna benzer kısacık arardı 1 kere çaldırma değil de 3 kere gibi
telefona ulaşana kadar kapanırdı aklınca ben seni aradım sen görmedin yapıcak da ben arayacağım
ben de hiç sallamadım aramadım da sonra azıcık yola geldi doğru düzgün arıyor bir işi olduğunda.
bence hiç geri dönme duymamışım dersin (zaten 1 çaldırmayı duyman garip olur o da uzun aramaya başlar duyasın diye)

msn ya da skypedan da konuşabilirsiniz
ya da akıllı telefonlarda whats app ya da viber diye uygulamalar var onlardan da internet bağlantısı üzerinden beleşe mesajlaşıp telefonla konuşabiliyorsunuz.

konuya nasil girdigime dikkat etseydiniz belki anlardiniz
aynen boyleydi: mesela bi tanidiginiz birisi(bayan) herseferinde caldirip kapatsa,senin aramani beklese,napardiniz?

ben karekterinden yana bi sikayetle geldigimi hatirlamiyorum,
caldirip kapatmak bi sorun diyerek sizin tavsiyelerinizi almak istedim :)

konuyu anladım canım :)) mesajımı tekrar okursanız sadece karakterle ilgili yazmadım ve karakterinden şikayet ediyorsunuz demedim, lütfen siz tekrar okuyun mesajımı :)
anlamadığım; arkadaşlar size çeşitli öneriler sunarken, sizin sunulan tüm önerileri çeşitli sebeplerle geri çevirmeniz, bunu anlamadığım için '' çaldırınca arayın '' dedim mesele bundan ibaret ...

benim fikrimse ; eğer kontörünün olmadığını ve önemli bir durum olduğunu tahmin ediyorsam ararım, bunun haricinde eğer sizinki gibi bir durumsa asla aramam

Son düzenleme:

yeni bi taktik denedim, sizin ve cogu arkadasin dedigi gibi aramadim.
aramami bekledi kontorum bitti dedi,ama aramadim sadece mesaj attim,napiyosun felan diye
ve bi kac gun sonra o geri mesaj atti,yani vazgecmis gibi aramamdan
bakalim

20 TL ye 500 dakka 1000 sms verenler var faturalıya geç sende dakikanı sürekli kontrol edebiliyorsun ayrıca görümcene yada sevgiline kontörün olmadığını söyleyebilirsin o sana söylüyorsa sen neden utanıyorsunki? adi demeside üzücü saygı sınırını aşmış.

cok pardon canim ya,o '"adi" kelimesi kotu anlamda degil,adi yani '" ismi'" demek istedim
yurtdisindayim turkcem zayif yanlis kelimeyi sectim bilmeyerek

Back
X