Hic karsilikli gorustunuz mu?Merhaba erkek arkadaşımla sanalada tanıştık 4 sene boyunca arkadaştık bir müzik sitesinde. Sonra güvenimi kazanınca sevgili olduk. 4 aydır sevgiliyiz İlk başlarda hiçbir şey demiyordu cinsellik üzerine. Son iki haftadır kendimi tutamıyorum diyor ben istemediğimi belirtiyorum konuşmayalım diyorum ama biliyorum sen de istiyorsun ama söylemiyorsun diyor. Çok sexisin şehvetlisin diyor ben onunla telefonda normal konuşuyorum. Cinselliğe yöneltmiyorum ki kendisi açıyor konuyu ama şimdiye kadar hep direndim dün akşam da gece konuşmayalım deyince kızdı ben sapık mıyım dedi. Öyle demek istemedim dedim. Cinsellik konuşalım diyor senden karşılık beklemiyorum ama ben konuşayım diyor. Ne yapmalıyım ? Ne demeliyim lütfen yardımcı olun ..
Rahatsız edici bu akşam konuştuk şimdilik kabul etti umarım devam ettirmezÇok rahatsız edici değil mi?
Görüşmedik dahaistemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin. Kimsenin de 31 malzemesi olmak zorunda değilsin, telefonda boşalmak isteyen adamlar kacyüz lira veriyor , mesleği telefonda erkeklerle konuşmak olan kadınlar paranın bilmemneresine koyuyor:)
Bu çakal da onlinedan kız bulup bu işi bedavaya getiryor. Ne çakal şu erkek milleti ya iyi,sakin kalmışsın. hiç yüzyüze görüştünüz mü?
Ben bu akşam yine son uyarımı yaptım bana göre doğru değil dedim ne dersen de ya benim dediğim şekilde devam eder ya da etmez noktayı koyarım uğraşamamGörüşmedik dahayurtdışında kendisi ama yakın zamanda görmeye gelecekmiş
Demişsiniz mesela.Cinselliğe yöneltmiyorum ki kendisi açıyor konuyu
Ben son olarak bu akşam sert bir tepki gösterdim tamam haklısın dedi düşüncesizlik ettim dedi bakalım. İnşallah sözünde durur incitmez aksi halde terkedilirŞimdi Zahidem, kurbaney.
Normal ilişkilerde, cinsellik tenseldir, beraber ve karşılıklı rıza ile olur. Sanal seks tercih eden de olur, haddim değil eleştirmek ama sağlıklı bulmam kendi adıma tanımadan, güvenmeden.
He, artık bir cinsel hayatınız olur, karşılıklı mutlu eden bir durum olur, ne isterseniz yaparsınız ama rahatsız olduğunuzu bildiği halde, ajitasyon yapıp bir de size suçluluk hissettirmeye çalışan biri, en hafif tabirle sapıktır.
Demişsiniz mesela.
Ay halamgil dedin de aklıma geldi, çok güzel ve seksi bir vücudun var diyen adamdan hayır gelmez.
Ayyyy alkışlıyorum bu yorumu yaistemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin. Kimsenin de 31 malzemesi olmak zorunda değilsin, telefonda boşalmak isteyen adamlar kacyüz lira veriyor , mesleği telefonda erkeklerle konuşmak olan kadınlar paranın bilmemneresine koyuyor:)
Bu çakal da onlinedan kız bulup bu işi bedavaya getiryor. Ne çakal şu erkek milleti ya iyi,sakin kalmışsın. hiç yüzyüze görüştünüz mü?
Karailik vermeli teklifini kabul etmelisin. Cok normal bu durum.Merhaba erkek arkadaşımla sanalada tanıştık 4 sene boyunca arkadaştık bir müzik sitesinde. Sonra güvenimi kazanınca sevgili olduk. 4 aydır sevgiliyiz İlk başlarda hiçbir şey demiyordu cinsellik üzerine. Son iki haftadır kendimi tutamıyorum diyor ben istemediğimi belirtiyorum konuşmayalım diyorum ama biliyorum sen de istiyorsun ama söylemiyorsun diyor. Çok sexisin şehvetlisin diyor ben onunla telefonda normal konuşuyorum. Cinselliğe yöneltmiyorum ki kendisi açıyor konuyu ama şimdiye kadar hep direndim dün akşam da gece konuşmayalım deyince kızdı ben sapık mıyım dedi. Öyle demek istemedim dedim. Cinsellik konuşalım diyor senden karşılık beklemiyorum ama ben konuşayım diyor. Ne yapmalıyım ? Ne demeliyim lütfen yardımcı olun ..
Cinsellik için sevgili olmuş ayrıl ve görüşme derim.Merhaba erkek arkadaşımla sanalada tanıştık 4 sene boyunca arkadaştık bir müzik sitesinde. Sonra güvenimi kazanınca sevgili olduk. 4 aydır sevgiliyiz İlk başlarda hiçbir şey demiyordu cinsellik üzerine. Son iki haftadır kendimi tutamıyorum diyor ben istemediğimi belirtiyorum konuşmayalım diyorum ama biliyorum sen de istiyorsun ama söylemiyorsun diyor. Çok sexisin şehvetlisin diyor ben onunla telefonda normal konuşuyorum. Cinselliğe yöneltmiyorum ki kendisi açıyor konuyu ama şimdiye kadar hep direndim dün akşam da gece konuşmayalım deyince kızdı ben sapık mıyım dedi. Öyle demek istemedim dedim. Cinsellik konuşalım diyor senden karşılık beklemiyorum ama ben konuşayım diyor. Ne yapmalıyım ? Ne demeliyim lütfen yardımcı olun ..