- 12 Ocak 2010
- 1.632
- 8
- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
Arkadaşlar bana yardım edin nolursunuz geceden beri ağlamaktan bi hal oldum artık Sevgilim geçen salı bulunduğum şehire geldi iş için. Bir hafta kadar daha buradalar Allahın izniyle. Ve biz geçen perşembe buluştuk. Saatlerce yağmurun altında inanılmaz güzel bi gün geçirdik. Ayakabımın bacığı açıldı o koca kalabalık içinde hiç düşünmeden eğildi bağladı. Kalabalık yollarda hiç çekinmeden sevgisini gösterdi. Bunlar çok çok hoşuma gitti. Ertesi günün akşamı onu aradığımda bana şöyle dedi hatta. "Senin artık kız arkadaşım sıfatında değil, eşim sıfatında olmanı istiyorum. Sana dokunmak istediğimden değil ama gerçekten dini nikahımızı yapmak istiyorum. En azından kendi memleketime döndüğümde eşim diye daha rahat ederim, resmi nikahıda hızlandırmış oluruz" dedi. Bu tabi gene beni sevindirdi. Ama tüm bunların yanında şuan o kadar sıkıntılı bi zaman geçiriyoki. Memleketinden uzaak şehire, yani buraya çalışmaya geldi. Maaşları henüz yatmadı maaş günü geçtiği halde. Kaldığı yer ve çalışma koşullarıda berbat. Gün içersinde çalıştığı arkdaşlarınında aşkıma çıkarttığı zorluklarda artısı oluyo bu durumun... Ama benim canımı sıkan durum şu: Cumartesiden beri ne zaman arasam en fazla 5 dakika konuşup "Aşkım şu işim varda ben kapatayım. Aşkım kapasak mı artık. Aşkım vb.. " gibi mazaretler bulur oldu. Kaldıki biz telefonda saatlerce konuşan bir çiftiz. Yani tamam arada susmalarımız oluyo telefondayken ama çooookkk konuştuktan sonra oluyo. Ben ilk kapamak isteyişinde gıcıklanmadım açıkcası. Dün geceye kadar sinirlenmedim. Dün gene 100 dakika yapmıştım günlük. Aşkımın sesini duyayım rahat rhat diye. Zaten uzak memleketteydik, e yakına gelince insan daha bi özlüyo. Madem yakınımda göremesemde her an sesini duyayım istiyo. En azından iş saatleri dışında. Dün akşam gene aradım, aramaz olaydım. Bu sefer açık açık sordum. Aşkım aramamdan rahatsız oluyosan söyle daha az ararım gibisinden sordum. O da bi ton açıklama yaptı. E yok rahatsız değilim, aksine çok mutlu oluyorum. Sen nie böle kuruntu yapıyosun? Sadece çok stresli zamanlar geçiriyorum bana karşı anlayışlı olman lazım vs... Bana bunları derken abisi aradı. Beni beklemeye alıp onunla konuşmaya başladı. Tamam buna bişey demiyorum. Ama herkes kendi sevgilisini tanır. Benim sevgilim ne kadar uzaktada olsa abisiyle 1 saate yakın telefonda konuşacak birisi değil!!!! Ama dün abisiyle konuşmayı bitirdi ben aradım. Hoop hadi kapada abimle konuşayım felan demeyebaşladı. E benimde huyum bişeye taktımmı takıyorum. Resmen taktım bu meseleye dün olmadık rezillikler yaptım. Kızlar benmi anlayışsız davrandım?