Telefon trafiği, döküman

Öyle yapıyorum bende belki yeterince tecrübe sahibi degildim o yüzden agır gelmişti basta suan herseyi yendim dedigim gibi aklıma takılı kaldı sadece sormak istedim, Allah razı olsun Rabbim hepimizi hayırlı İnsanlarla karşılaştırsın en çnlisi vicdan ve merhametli olanlarıyla

İşte birgün bu durumlara düşmemek için dikkatli oluyorum rahatsız edeni uyarmadan direkt engelliyorum... Birde bazıları ne kadar Hayır olmaz desende cvp verdiğin için ümide kapiliyolr rahatsız etmeye devam ediyorlar... Bazi salaklar Hayır i Evet zannediyor

Ancak savcılık talebi ile çıkar
O istedi diye sizin özeliniz ifşalanmaz
Ama onlinedan dört ay kadarı inceleyebilir tabi

Çok yakın bir tanıdığım başına geldi. Kocasinin telefon kayıtlarını ileri sürecekti. Olaydan sonra 6 ay süresi varmış mahkeme için. 6 ay geçtiyse ispatlansa bile bir şey olmayacağını öğrendik avukattan.

Hep bir muhalifsiniz konu sahiplerine. Aman maşallah diyorum

Hakim taleple bağlı kalır, karşı taraf o tarihleri istediyse, hakim de gerek duyarsa o tarihleri ister ilgili gsm şirketinden.

Ayrıca tek bir mesajla hiç bir hakim aldattı kanaatine varmaz zannımca. Avukatınız var mı bilmiyorum ama yoksa avukat tutun. Karşı dava açın eşinize boşanmak istiyorsanız size evlilik birliği içerisinde iftira atıldığına dair. Hatta sizde hakimde gsm şirketinden ilgili mesajın içeriğinin talep edilmesini isteyin. O işler öyle kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…