cok ıyı oluyor degılmı boyle bankalardan cagrı merkezınden arayan ınsanlara hakaret edınce ?
egonuzumu tatmın edıyorsunuz sınırınızı mı cıkarıyorsunuz ne oluyor yanı ,
mıllet ekmegının pesınde kendını yırtıyor ne hastalıklar cıkıyor sonradan bılıyormsnz sız o kısılerde
bıraz anlayıs ve vıcdana davet edıyorum kufur eden kısılerı
Bende bu işi yapdım zamanında hanımefendi eğer kişi istemiyorsa aranmama hakkı vardır hemde hiç alakam olmayan bir yerdi onumu dinlicem iki günde bir dırdır hem ben onu aratana ilettim yerine gittiki daha aramadılar demekki başarılı olmuşum
Daha önce 2 kez aradım aranmak istemiyorum diye. Tekrar arayayım bakalım. İnşallah çıkarırlar bu kez numarayı. Çok teşekkür ederim herkese. Lütfen kırıcı mesajlar yazmayalım. Konumda tartışma çıksın istemiyorum.
Evet değil bi daha aramadı zatenhem de bunu çalışan biri olarak yapmışsanız bişey demiyorum. aranmama hakkı tabi ki var ama o personel sizin küfürünüzü işitmek zorunda değil .
ben bu msjı sıze yazmadım zaten ,Küfür etmedim ama az değil aylardır günde en az 3 kez aranıyorum.
Biraz sesimi yükselttim. Aranmak istemiyorum arkadaşım. Napayım sen söyle. İlla tarifemi mi değiştireyim. Kullanmıyorum aramalarda. Gerek yok.
bagırmayada hakkınız yok sıkayet edın aranmak ıstemıyosanız acmayın telefonu gerekırse bır ınsan karsınızdakıde onun yerınde sızde esınız dostunuz da olabılırdı bıraz anlayıs sadeceBen küfür etmem ama bağırırım çünki bir olur iki olur ee yeter artık derim
BTK ya şikayet et. yüksek meblağlarda cezaya kadar giderArkadaşlar sapığımın numarası 4441444.
Türk tekekomdan aradıklarını soyluyorlar. Aylardır bıkmadan usanmadan hem evden hem cepten sürekli arıyorlar.
İstemiyorum diyorum, numarayı kullanmıyorum internet için takılı diyorum anlamıyorlar. Az önce yine aradılar bakın güzel kardeşim cinnet geçirme noktasındayım hoşunuza mı gidiyor dedim. Biz bilgi vermek zorundayız dedi. Verdiniz bilgi istemiyorum zorla mı diyorum konuşmalar kayıt altına alınıyor diyor.
Tamam kardeşim daha güzel alın kayıt altına bu müşteri aranmak istemiyor diye diyorum. Ama kampanyamız çok avantajlı diyor.
Diyor da diyor yani. Yok mu arkadaşlar bu sapıktan kurtulmanın yolu. Bilen duyan varsa ruh ve sinir sağlığım için yardım etsin.
Her aradiklarinda,
Şu anda toplantı halindeyim lütfen daha sonra ve artık biraktilar zafer benim