telefon sapığım

Ben küfür etmem ama bağırırım çünki bir olur iki olur ee yeter artık derim

Daha önce 2 kez aradım aranmak istemiyorum diye. Tekrar arayayım bakalım. İnşallah çıkarırlar bu kez numarayı. Çok teşekkür ederim herkese. Lütfen kırıcı mesajlar yazmayalım. Konumda tartışma çıksın istemiyorum.

hem de bunu çalışan biri olarak yapmışsanız bişey demiyorum. aranmama hakkı tabi ki var ama o personel sizin küfürünüzü işitmek zorunda değil .

Bunun en güzel cevabını amca oğlum vermiştir yanımız da

Citibank arıyor kredi kartı ya da kredi için işte hatta ki X kişi ile mi görüşüyorum diyor amca oğlum hayır görüşmüyorsun onla telefonu çaldım ben hatta kapanır illa ki direk yüzüne kapattı kız

Böyle firmaların birimleri var ve prim usülü satış usülü çalışırlar kime ne verirsen üye edersen o zaman iyisin. Hali ile arayan arayana olur işi gücü ok de sınırı var herkesin

Ben cepten aradıklarında açmıyorum ve numarayı engelliyorum.
Sabit hattan ararsalar da onlar olduklarını anladığımda suratlarına kapatıyorum.
Tekrar ararlarsalar da bir süreliğine telefonun fişini çekiyorum :)

ben bu msjı sıze yazmadım zaten ,
kufur ettım dememıssınız de
sızın durumunuzda olmakta hos degıl onların bu sekılde aramakta ısrar etmelerı cok ıtıcı ,

Çözüm1:Tlfnu açıp bi kenara koyun
Çözüm2:Hat sahibinin yurtdışında olduğunu söyleyin
Çözüm3:Yanlış numara deyin
Çözüm4:Küfür edin

BTK ya şikayet et. yüksek meblağlarda cezaya kadar gider

Telefonuma bir baktım 18 cevapsız arama ismi lazım degil bir bank aramış kapısından bile geçmem yani alakam yok o günlerde cok arıyorlardı şimdi mesajlardan bıktım habire mesaj şarjımı bitiriyorlar işin kötüsü o.

Her aradiklarinda,
Şu anda toplantı halindeyim lütfen daha sonra ve artık biraktilar zafer benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…