telefon sapığım

cok ıyı oluyor degılmı boyle bankalardan cagrı merkezınden arayan ınsanlara hakaret edınce ?
egonuzumu tatmın edıyorsunuz sınırınızı mı cıkarıyorsunuz ne oluyor yanı ,
mıllet ekmegının pesınde kendını yırtıyor ne hastalıklar cıkıyor sonradan bılıyormsnz sız o kısılerde
bıraz anlayıs ve vıcdana davet edıyorum kufur eden kısılerı:KK62:

Ben küfür etmem ama bağırırım çünki bir olur iki olur ee yeter artık derim

Daha önce 2 kez aradım aranmak istemiyorum diye. Tekrar arayayım bakalım. İnşallah çıkarırlar bu kez numarayı. Çok teşekkür ederim herkese. Lütfen kırıcı mesajlar yazmayalım. Konumda tartışma çıksın istemiyorum.

Bende bu işi yapdım zamanında hanımefendi eğer kişi istemiyorsa aranmama hakkı vardır hemde hiç alakam olmayan bir yerdi onumu dinlicem iki günde bir dırdır hem ben onu aratana ilettim yerine gittiki daha aramadılar demekki başarılı olmuşum

hem de bunu çalışan biri olarak yapmışsanız bişey demiyorum. aranmama hakkı tabi ki var ama o personel sizin küfürünüzü işitmek zorunda değil .

Daha önce 2 kez aradım aranmak istemiyorum diye. Tekrar arayayım bakalım. İnşallah çıkarırlar bu kez numarayı. Çok teşekkür ederim herkese. Lütfen kırıcı mesajlar yazmayalım. Konumda tartışma çıksın istemiyorum.

Bunun en güzel cevabını amca oğlum vermiştir yanımız da

Citibank arıyor kredi kartı ya da kredi için işte hatta ki X kişi ile mi görüşüyorum diyor amca oğlum hayır görüşmüyorsun onla telefonu çaldım ben hatta kapanır illa ki direk yüzüne kapattı kız :KK70:

Böyle firmaların birimleri var ve prim usülü satış usülü çalışırlar kime ne verirsen üye edersen o zaman iyisin. Hali ile arayan arayana olur işi gücü ok de sınırı var herkesin

Ben cepten aradıklarında açmıyorum ve numarayı engelliyorum.
Sabit hattan ararsalar da onlar olduklarını anladığımda suratlarına kapatıyorum.
Tekrar ararlarsalar da bir süreliğine telefonun fişini çekiyorum :)

Küfür etmedim ama az değil aylardır günde en az 3 kez aranıyorum.
Biraz sesimi yükselttim. Aranmak istemiyorum arkadaşım. Napayım sen söyle. İlla tarifemi mi değiştireyim. Kullanmıyorum aramalarda. Gerek yok.
ben bu msjı sıze yazmadım zaten ,
kufur ettım dememıssınız de
sızın durumunuzda olmakta hos degıl onların bu sekılde aramakta ısrar etmelerı cok ıtıcı ,

Çözüm1:Tlfnu açıp bi kenara koyun
Çözüm2:Hat sahibinin yurtdışında olduğunu söyleyin
Çözüm3:Yanlış numara deyin
Çözüm4:Küfür edin :KK70:

Arkadaşlar sapığımın numarası 4441444.
Türk tekekomdan aradıklarını soyluyorlar. Aylardır bıkmadan usanmadan hem evden hem cepten sürekli arıyorlar.
İstemiyorum diyorum, numarayı kullanmıyorum internet için takılı diyorum anlamıyorlar. Az önce yine aradılar bakın güzel kardeşim cinnet geçirme noktasındayım hoşunuza mı gidiyor dedim. Biz bilgi vermek zorundayız dedi. Verdiniz bilgi istemiyorum zorla mı diyorum konuşmalar kayıt altına alınıyor diyor.
Tamam kardeşim daha güzel alın kayıt altına bu müşteri aranmak istemiyor diye diyorum. Ama kampanyamız çok avantajlı diyor.

Diyor da diyor yani. Yok mu arkadaşlar bu sapıktan kurtulmanın yolu. Bilen duyan varsa ruh ve sinir sağlığım için yardım etsin.
BTK ya şikayet et. yüksek meblağlarda cezaya kadar gider

Telefonuma bir baktım 18 cevapsız arama ismi lazım degil bir bank aramış kapısından bile geçmem yani alakam yok o günlerde cok arıyorlardı şimdi mesajlardan bıktım habire mesaj şarjımı bitiriyorlar işin kötüsü o.

Her aradiklarinda,
Şu anda toplantı halindeyim lütfen daha sonra ve artık biraktilar zafer benim :KK50:

X