- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
abimin telefonu da general mobile discovery. abim de bu telefondan almami soyluyor ama nedense icime sinmemisti. yine de bir aksam abim gelsin telefonunu biraz inceleyeyim en iyisi :) tesekkurlerr...General Mobile Discovery. Kuzenim kullanıyor. Fiyatına göre çok iyi.. Donanımsal özelliklerinden pek anlamıyorum ama şarjı benim samsung s3 mini telefona göre çok fazla gidiyor. Ekranı da daha büyük. Bir incele istersen...
discovery 2 biraz pahali degil mi sanki internette 1000 lira civari gozukuyor da.Bence de General Mobile Discovery 2 kardeşimde ve kuzenlerimde var...
Şarz sadece sıkıntılı ki ne kadar kurcalarsınız o kadar çabuk bitiyor hepsinde öyle..
discovery 2 biraz pahali degil mi sanki internette 1000 lira civari gozukuyor da.
anladim canim tesekkur ederim :)Ay canım 2 derken kardeşlerim 2 tanesinde var demek istedim pardon
Ben ıpone kullanıyorum ama memnun değilim yane
abimin telefonu da general mobile discovery. abim de bu telefondan almami soyluyor ama nedense icime sinmemisti. yine de bir aksam abim gelsin telefonunu biraz inceleyeyim en iyisi :) tesekkurlerr...
buradaki onerileri dikkate alarak dun abimin telefonunu inceledim biraz. sarj kismi hassasmis. duz bir sekilde sarjini oturtmak gerekiyormus. tersini zorlayinca sarj kismi bozuluyormus. oyle soyledi abim. servise gonderince 50 lira gibi bir fiyata yapiyorlar dedi. garanti kapsami disinda sayiliyor dedi.Ben ve esim de kullaniyoruz 8 ay falan oldu alali benim ilk baslarda iyidi ama simdi internete girerken tutukluk yapiyor esim ise alir almaz sarjinda problem cikti telefon sarj olmuyor disarda baatryayi sarj ediyor servise gondericez benim de sarj aletim bozuldu
simdi internetten inceledim biraz. fiyati cok uygunmus. ozellikleri de iyi. gidip bakacagim. cok sagol canim :)Trend Plus al
bunu da inceleyecegim. cok tesekkurler :)asus zenfonu da araştırın derim. Performansı fiyatına göre çok çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?