• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon Önerisi İstiyorum

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
448
Merhaba hanimlar. Umarim konuyu dogru yere acmisimdir. Birkac gun icinde yeni bir telefon alacagim. Fakat bu konudan hic ama hic anlamiyorum. 700 lira civari butcem var. Android, dokunmatik, kullanisli, on kamerasi olan, sarji dayanikli iyi bir telefon istiyorum. Ama hicbir bilgim yok. Bana bu ozelliklere uygun telefon onerisinde bulunabilir misiniz?

General Mobile Discovery. Kuzenim kullanıyor. Fiyatına göre çok iyi.. Donanımsal özelliklerinden pek anlamıyorum ama şarjı benim samsung s3 mini telefona göre çok fazla gidiyor. Ekranı da daha büyük. Bir incele istersen...

General Mobile Discovery. Kuzenim kullanıyor. Fiyatına göre çok iyi.. Donanımsal özelliklerinden pek anlamıyorum ama şarjı benim samsung s3 mini telefona göre çok fazla gidiyor. Ekranı da daha büyük. Bir incele istersen...
abimin telefonu da general mobile discovery. abim de bu telefondan almami soyluyor ama nedense icime sinmemisti. yine de bir aksam abim gelsin telefonunu biraz inceleyeyim en iyisi :) tesekkurlerr...

Bence de General Mobile Discovery 2 kardeşimde ve kuzenlerimde var...
Şarz sadece sıkıntılı ki ne kadar kurcalarsınız o kadar çabuk bitiyor hepsinde öyle..

abimin telefonu da general mobile discovery. abim de bu telefondan almami soyluyor ama nedense icime sinmemisti. yine de bir aksam abim gelsin telefonunu biraz inceleyeyim en iyisi :) tesekkurlerr...

Ben ve esim de kullaniyoruz 8 ay falan oldu alali benim ilk baslarda iyidi ama simdi internete girerken tutukluk yapiyor esim ise alir almaz sarjinda problem cikti telefon sarj olmuyor disarda baatryayi sarj ediyor servise gondericez benim de sarj aletim bozuldu

Ben ve esim de kullaniyoruz 8 ay falan oldu alali benim ilk baslarda iyidi ama simdi internete girerken tutukluk yapiyor esim ise alir almaz sarjinda problem cikti telefon sarj olmuyor disarda baatryayi sarj ediyor servise gondericez benim de sarj aletim bozuldu
buradaki onerileri dikkate alarak dun abimin telefonunu inceledim biraz. sarj kismi hassasmis. duz bir sekilde sarjini oturtmak gerekiyormus. tersini zorlayinca sarj kismi bozuluyormus. oyle soyledi abim. servise gonderince 50 lira gibi bir fiyata yapiyorlar dedi. garanti kapsami disinda sayiliyor dedi.

canım yaa discovery falan önermem 700 tl bütçe için ben sana samsung öneririm.

Back