telefon dökümünü neren öğrenebiliriz?

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
mrb kızlar arkadaşım için açtıgım bi konu bu. yardımlarınızı esirgemeyeceginizi söyledim onada. soruma gelince... arkadaşım sevgilisinden süpheleniyo oyüzdende telefon dökümanını internetten bakmak istiyor bu nasıl oluyo acaba böyle bişe duymuş dogrumu yada başka nerden ögrenebiliriz??? şimdiden tşkler.

mrb kızlar arkadaşım için açtıgım bi konu bu. yardımlarınızı esirgemeyeceginizi söyledim onada. soruma gelince... arkadaşım sevgilisinden süpheleniyo oyüzdende telefon dökümanını internetten bakmak istiyor bu nasıl oluyo acaba böyle bişe duymuş dogrumu yada başka nerden ögrenebiliriz??? şimdiden tşkler.

öyle netten falan bakılsaydı neden savcılıktan izin almaya ugrassın insanlar

Dökümanlara bakabilmek için operatörün online işlemler bölümüne girmesi gerek . Oraya girmesi içinde telefon numarasının bulunduğu telefona msjla şifre gönderiyolar die biliyorum daha farklı bi yolu varsa bi bilgim yok..

ayrıcada sevgilisinden şüpheleniyorsa sorsun ya da ayrılsın ...ya hu evliler böyle çabalara girmezken alt tarafı sevgili ne uğrasıyorsa böyle şeylerle

Dökümanlara bakabilmek için operatörün online işlemler bölümüne girmesi gerek . Oraya girmesi içinde telefon numarasının bulunduğu telefona msjla şifre gönderiyolar die biliyorum daha farklı bi yolu varsa bi bilgim yok..

Baskasinin sahsi dökümlerini alinmasi yasal degil :(( Basiniz derde girebilir. Bildigim kadariyla son üc numarasi dökümlerde görünmüyor. Ise bile yarayamicak. Ayrica arkadasiniz neden erkek arkadasiyla konusmayi tercih etmedi.

Baskasinin sahsi dökümlerini alinmasi yasal degil :(( Basiniz derde girebilir. Bildigim kadariyla son üc numarasi dökümlerde görünmüyor. Ise bile yarayamicak. Ayrica arkadasiniz neden erkek arkadasiyla konusmayi tercih etmedi.

yani mantıkende olmaması gerekıyo elını kollunu sallayan kayıtlara bakacak....valla kım olursa olsun savcılık ıznı gerekıyor

Bakılmak istenen hattan şifre talep ediliyor operatörden, ya da hat sahibinin belirlediği şifre oluyor onunla giriş yapılıyor. Sistem açıldığında da bakılan numaraya işlem merkezine giriş yaptınız diye mesaj gidiyor. Mesajların ayrıntıları görünmüyor, hangi numaraya mesaj gittiği öğrenilebiliyor. hat sahibi bilmeden yapmak zor iş yani. Kolay gelsin.

Bakılmak istenen hattan şifre talep ediliyor operatörden, ya da hat sahibinin belirlediği şifre oluyor onunla giriş yapılıyor. Sistem açıldığında da bakılan numaraya işlem merkezine giriş yaptınız diye mesaj gidiyor. Mesajların ayrıntıları görünmüyor , hangi numaraya mesaj gittiği öğrenilebiliyor. hat sahibi bilmeden yapmak zor iş yani. Kolay gelsin.[/QUOT valla şüpeyle ömür geçmez güvenmiyorsa bitirsin bence ilişkilerde hep kadınlar üzülüyor. mantıklı davranmakta yarar var derim ben

valla şüpeyle ömür geçmez güvenmiyorsa bitirsin bence ilişkilerde hep kadınlar üzülüyor. mantıklı davranmakta yarar var derim ben

Oof bir kız uzun süreçte şüpeleniyorsa mutlaka bulur bir şeyler.. avea için telefona *952# yazıp çıkan şifreyi internette avea onlinede kullansın,orada 2 aylık görüştüğü numaraları ve saatleri görebilir,içerik yok ama..diğer operatörlerinde var aynı şekilde..bunlara gerek yok, şüpenlenmeye başladıysa mutlaka açığını yakalar.

Son düzenleme:
Oof bir kız uzun süreçte şüpeleniyorsa mutlaka bulur bir şeyler.. avea için telefona *952# yazıp çıkan şifreyi internette avea onlinede kullansın,orada 2 aylık görüştüğü numaraları ve saatleri görebilir,içerik yok ama..diğer operatörlerinde var aynı şekilde..bunlara gerek yok, şüpenlenmeye başladıysa mutlaka açığını yakalar.

vodefone canım .. onunki nasıl oluyo

Bakılmak istenen hattan şifre talep ediliyor operatörden, ya da hat sahibinin belirlediği şifre oluyor onunla giriş yapılıyor. Sistem açıldığında da bakılan numaraya işlem merkezine giriş yaptınız diye mesaj gidiyor. Mesajların ayrıntıları görünmüyor, hangi numaraya mesaj gittiği öğrenilebiliyor. hat sahibi bilmeden yapmak zor iş yani. Kolay gelsin.

hattını alabilir. msjı nerye gönderecek detaylı anlatırmısınız??

Vodafone un sitesinden baktım. "Şifrenizi almak için S yazıp 7048'e ücretsiz SMS gönderin." bu şekilde bir yazı var. Hattı aldıktan sonra bunu yapmalı öyleyse. Ben avea kullanıyorum o yüzden vodafone un içeriğini tam bilemiyorum. Ama online işlemlere girince karıştırırsanız bulursunuz diye düşünüyorum.

Vodafone un sitesinden baktım. "Şifrenizi almak için S yazıp 7048'e ücretsiz SMS gönderin." bu şekilde bir yazı var. Hattı aldıktan sonra bunu yapmalı öyleyse. Ben avea kullanıyorum o yüzden vodafone un içeriğini tam bilemiyorum. Ama online işlemlere girince karıştırırsanız bulursunuz diye düşünüyorum.

tşkler tatlımmm .

aynen canım 7048 e msj gönderıosun S yazıp yada SIFRE yazıyorsun.. bi şifre gelıyor netten vodafonenın web sıtesıne grıosun. orda giriş var zaten numarayı yazıosun şifreyı yazıosun acılıo şahsi sayfa.. orda faturasız hat işlemleri gbi birşey yazıo sanırım tam hatrlamıorm.. sol tarafta cıkıo ama blıorm :)) ona tıklıosun son 6 aylık btn yapılan işlemlerı gösterır canım.. sms,arama,internet vs her detay cıkıo.. msjlar gözukmuo tbı ama numara gözukuo. numara yazıo yanında sms yazar ve saati .. ne zmn msjlastkları fln işte.. öle cnm şimdi çıkmam gerek kuzum öptm cok..

Back