İşte bana bu evdeki misafire ya da gittiğimiz v sahibine saygısızlık gibi geliyor.kendo abileri de de böyle.İnsan ne mutlu oluyorsa , onunla iştigal eder ...
Yaptığı doğru demiyorum ... ama öyle mutlu demek ki ; bacanak muhabbetinden daha çok sarıyor onu sosyal medya demek ...
Keyif alacağı ama aynı zamanda birlikte yapabileceğiniz şeyler bulun .. Biz kadınların aklına hemen sohbet , iki lafın belini kırmak gelir ki , erkekler için çokta cazip değildir ...
Bir süre biraz senden biraz ondan ortak noktalı paylaşımlar bulun .. mesela açtığı videoları beraber izleyin ... sonra atıyorum seviyorsanız tavla , satranç oynayın karşlıklı ....
böyle böyle aralara sohbet sıkıştırısınız
Telefondan nasıl kurtuluruz,var mı çaresi yoksa bunu böyle kabul etmek için destek mı alsam
Çok az sohbet eder.yanknda ben varsam benle didisir. Nasıl anlatsam tartışma ortamı yaratıyor,güzel güzel konuşmuyor.en iyisi insan içine çıkarmamak sanirimSize geldiklerinde veya siz gittiginizdeki ortam sarmiyor demek ki. Hic mi sohbet etmiyor insanlarla?
Bu sefer de onu çözmek için uğraşıro tür ortamlarda ''offtıme'' uygulamasını aktif hale getirin. :))
ben ders calısırken yapıyorum, hiçbir uygulamaya girmeme izin vermiyor.
uzun vadeli çözüm değil belki ama işe yarar belki..
çözmek de zor değil ugrasacak bir seyi yok. iptale basıyorsun 60 sn sonra açılıyor. ama ben o 60 snyi bekleyemem diye ellemiyorum hic. tabi dedigim gibi kısa vadeli bir sey..Bu sefer de onu çözmek için uğraşır
Dün ben çok gerildim aslında,kalabalık değildik kardeşim ve eşi vardı sadece.esi cocugumi eleştiriyordu telefonla oynadığı için.yani ona da kızdım ben de istemiyorum çocugun telefonla oynamasına ama daha babasına engel olamıyorum ki.Evet esinizin yaptigi yanlis ama sizde toplum icinde onu kucuk dusurmussunuz cocuk gbi elinden alip saklamak felan olmamis bence. Trip ve soylenmek yerine konusarak halletmeye calismalisiniz bence.
Kendi arkadaslari ve ailesiyle de boyleyse onu bu sekilde kabul edin benceÇok az sohbet eder.yanknda ben varsam benle didisir. Nasıl anlatsam tartışma ortamı yaratıyor,güzel güzel konuşmuyor.en iyisi insan içine çıkarmamak sanirim
Arkadaşlarıyla daha çok konuşuyor bence.hatta dün dedim Gökhan ile daha fazla sohbet ediyorsun,onunla iş konuşuyorum seninle ne konuşacağım ki diyor bana.nornal mı bu yorum simdiKendi arkadaslari ve ailesiyle de boyleyse onu bu sekilde kabul edin bence
Arkadaşlarıyla daha çok konuşuyor bence.hatta dün dedim Gökhan ile daha fazla sohbet ediyorsun,onunla iş konuşuyorum seninle ne konuşacağım ki diyor bana.nornal mı bu yorum simdi
Hayir kırıcı. Ama söyle bir sey var siz calismiyorsunuz galiba su an genellikle evdesinizdir 3 çocukla. Sizin ona anlatacağınız pek bi sey olmuyor sosyallesmediginiz icin. O da sadece ilginizi cekecegini dusundugu seyleri anlatir sonrasinda muhabbet tikanir. Çocuklarla ilgili sohbet edebilirsiniz ikiniz buna da mi eslik etmeyip telefona dalıyor?Arkadaşlarıyla daha çok konuşuyor bence.hatta dün dedim Gökhan ile daha fazla sohbet ediyorsun,onunla iş konuşuyorum seninle ne konuşacağım ki diyor bana.nornal mı bu yorum simdi
Dürüst ama adil değil.Tavrı hoş değil de dürüst
Yani ne konuşacak
İletişiminiz daralmış
Üç çocuk ile bunalmışsınız
Yap et dırdır moduna girmişse konuşmalar Ada'm da sanal hayata dalmış
Çocuklarla ilgili görevleri net olsun onlarla çok Zaman geçirsin telefondan yavaş yavaş kopsun
Dürüst ama adil değil.
Birikmis paramizla benim de isteğimle iş kurdu mesela.
Engel olmadım destek oldum,ama o benim tüm hayallerimi sadece masraf olarak düşünüyor.yillardir yüksek lisans yapmak istiyorum ne zaman konu açıksa çocuklar ne olacak, kaç paraymis.
Yani o işinde vs hiç çocuklar ne olacak demiyor ama ben yürümeye giderken bile çocukları düşünmek zorundayım.
Hal böyle olunca da her sohbetin sonu tartışmaya çıkıyor. Ama işin kötüsü o benle tartismiyor, dinliyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?