• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon bagimliligi-asosyallik

anneyim83

Baş 69,guncel66.5,ilk hedef 65,son hedef 60
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
1.509
2.458
133
Arkadaşlar merhaba.esime çok sinirliyim.yoruldum tahammulum azdı artık.adam ne yapsa sinirleniyorum.3 çocuğunuz var.dun sabah kardeşime gekme planımız vardı.sabah kalktık çocuklar hazırlanacak eşim salonda elinde telefon, ne yapıyorsun geç kaldık çocukları hazırlayayım dedim tamam dedi birini giydirdi tekrar telefon sinirlendim aldım elinden ikinciyi hazırladı.ben de çanta hazırlıyorum bu arada.
Neyse geldik kardeşime akşam oturuyoruz bu yine telefonda,sürekli haber sayfaları Twitter face dolar kaça düşmüş altın nolmus ıvır zıvır.arada bı video açıyor tabi .yapma şunu diyorum bırakıyor iki dakika geçmeden tekrar elinde.aldim teli sakladım bu sefer de bana sardı adam gibi muhabbet edelim yok illa beni sinirlendirecek sivri sivri yorumlar yapıyor.ha i beraberiz az bı konu sohbet edelim değil mı .neden milletin yanında benle atisiyorsun. Verdim telefonu sonunda .ve bir yere gittiğimizde çocukla ilgilenmiyor.kardesimin eşi daha çok ilgilendi.bu adamın bu tavırları yüzünden hiçbir yere gidelim ya da biri bize gelsin istemiyorum.
Telefondan nasıl kurtuluruz,var mı çaresi yoksa bunu böyle kabul etmek için destek mı alsam

İnsan ne mutlu oluyorsa , onunla iştigal eder ...

Yaptığı doğru demiyorum ... ama öyle mutlu demek ki ; bacanak muhabbetinden daha çok sarıyor onu sosyal medya demek ...

Keyif alacağı ama aynı zamanda birlikte yapabileceğiniz şeyler bulun .. Biz kadınların aklına hemen sohbet , iki lafın belini kırmak gelir ki , erkekler için çokta cazip değildir ...

Bir süre biraz senden biraz ondan ortak noktalı paylaşımlar bulun .. mesela açtığı videoları beraber izleyin ... sonra atıyorum seviyorsanız tavla , satranç oynayın karşlıklı ....

böyle böyle aralara sohbet sıkıştırısınız

İnsan ne mutlu oluyorsa , onunla iştigal eder ...

Yaptığı doğru demiyorum ... ama öyle mutlu demek ki ; bacanak muhabbetinden daha çok sarıyor onu sosyal medya demek ...

Keyif alacağı ama aynı zamanda birlikte yapabileceğiniz şeyler bulun .. Biz kadınların aklına hemen sohbet , iki lafın belini kırmak gelir ki , erkekler için çokta cazip değildir ...

Bir süre biraz senden biraz ondan ortak noktalı paylaşımlar bulun .. mesela açtığı videoları beraber izleyin ... sonra atıyorum seviyorsanız tavla , satranç oynayın karşlıklı ....

böyle böyle aralara sohbet sıkıştırısınız
İşte bana bu evdeki misafire ya da gittiğimiz v sahibine saygısızlık gibi geliyor.kendo abileri de de böyle.

Size geldiklerinde veya siz gittiginizdeki ortam sarmiyor demek ki. Hic mi sohbet etmiyor insanlarla?
Çok az sohbet eder.yanknda ben varsam benle didisir. Nasıl anlatsam tartışma ortamı yaratıyor,güzel güzel konuşmuyor.en iyisi insan içine çıkarmamak sanirim

o tür ortamlarda ''offtıme'' uygulamasını aktif hale getirin. :))
ben ders calısırken yapıyorum, hiçbir uygulamaya girmeme izin vermiyor.
uzun vadeli çözüm değil belki ama işe yarar belki..

Evet esinizin yaptigi yanlis ama sizde toplum icinde onu kucuk dusurmussunuz cocuk gbi elinden alip saklamak felan olmamis bence. Trip ve soylenmek yerine konusarak halletmeye calismalisiniz bence.

o tür ortamlarda ''offtıme'' uygulamasını aktif hale getirin. :))
ben ders calısırken yapıyorum, hiçbir uygulamaya girmeme izin vermiyor.
uzun vadeli çözüm değil belki ama işe yarar belki..
Bu sefer de onu çözmek için uğraşır

Evet esinizin yaptigi yanlis ama sizde toplum icinde onu kucuk dusurmussunuz cocuk gbi elinden alip saklamak felan olmamis bence. Trip ve soylenmek yerine konusarak halletmeye calismalisiniz bence.
Dün ben çok gerildim aslında,kalabalık değildik kardeşim ve eşi vardı sadece.esi cocugumi eleştiriyordu telefonla oynadığı için.yani ona da kızdım ben de istemiyorum çocugun telefonla oynamasına ama daha babasına engel olamıyorum ki.

Kendi arkadaslari ve ailesiyle de boyleyse onu bu sekilde kabul edin bence
Arkadaşlarıyla daha çok konuşuyor bence.hatta dün dedim Gökhan ile daha fazla sohbet ediyorsun,onunla iş konuşuyorum seninle ne konuşacağım ki diyor bana.nornal mı bu yorum simdi

Arkadaşlarıyla daha çok konuşuyor bence.hatta dün dedim Gökhan ile daha fazla sohbet ediyorsun,onunla iş konuşuyorum seninle ne konuşacağım ki diyor bana.nornal mı bu yorum simdi

Tavrı hoş değil de dürüst

Yani ne konuşacak

İletişiminiz daralmış

Üç çocuk ile bunalmışsınız

Yap et dırdır moduna girmişse konuşmalar Ada'm da sanal hayata dalmış

Çocuklarla ilgili görevleri net olsun onlarla çok Zaman geçirsin telefondan yavaş yavaş kopsun

Hayir kırıcı. Ama söyle bir sey var siz calismiyorsunuz galiba su an genellikle evdesinizdir 3 çocukla. Sizin ona anlatacağınız pek bi sey olmuyor sosyallesmediginiz icin. O da sadece ilginizi cekecegini dusundugu seyleri anlatir sonrasinda muhabbet tikanir. Çocuklarla ilgili sohbet edebilirsiniz ikiniz buna da mi eslik etmeyip telefona dalıyor?

Tavrı hoş değil de dürüst

Yani ne konuşacak

İletişiminiz daralmış

Üç çocuk ile bunalmışsınız

Yap et dırdır moduna girmişse konuşmalar Ada'm da sanal hayata dalmış

Çocuklarla ilgili görevleri net olsun onlarla çok Zaman geçirsin telefondan yavaş yavaş kopsun
Dürüst ama adil değil.

Birikmis paramizla benim de isteğimle iş kurdu mesela.
Engel olmadım destek oldum,ama o benim tüm hayallerimi sadece masraf olarak düşünüyor.yillardir yüksek lisans yapmak istiyorum ne zaman konu açıksa çocuklar ne olacak, kaç paraymis.
Yani o işinde vs hiç çocuklar ne olacak demiyor ama ben yürümeye giderken bile çocukları düşünmek zorundayım.
Hal böyle olunca da her sohbetin sonu tartışmaya çıkıyor. Ama işin kötüsü o benle tartismiyor, dinliyor sadece

Dürüst ama adil değil.

Birikmis paramizla benim de isteğimle iş kurdu mesela.
Engel olmadım destek oldum,ama o benim tüm hayallerimi sadece masraf olarak düşünüyor.yillardir yüksek lisans yapmak istiyorum ne zaman konu açıksa çocuklar ne olacak, kaç paraymis.
Yani o işinde vs hiç çocuklar ne olacak demiyor ama ben yürümeye giderken bile çocukları düşünmek zorundayım.
Hal böyle olunca da her sohbetin sonu tartışmaya çıkıyor. Ama işin kötüsü o benle tartismiyor, dinliyor sadece

Haklısınız yerden göğe kadar

Ama işte bunu sakince konuşup onun çocuk Zaman'larını artırın

Oğlum Kocaman ama hala yatırmak babasının görevi kitap okumak vs

Akşam bir yere gidecekse oğlumdan izin alıyor gidebilir miyim bu gece annen okusa kitabını diye

Sorumlulukları net çizgilerle paslayın sadece siz değil o da düşünsün çocukları

Biz de ilk günden beri telefon yüzünden sorun yaşadık. Ben bagırıp çagıran kavga edebilen bir insan olmadıgım için. Her seferinde nekadar rahatsız oldugumu anlattım. Tabi ilk 5, 10 dk işe yarıyor sonra aynı. Ben de vazgeçtim önemsemiyorum artık. Ama ne yapıyorsa telefonda genelde ben de müdahil oluyorum. Oyun mu oynuyor. Diyorum şunu şöyle mi yapsan böyle mi yazsan. Video mu izliyor kulaklıgın tekini de ben takıyorum birlikte izliyoruz. Ama ona ramen o telefon gözüme batmıyor degil. Yakın zamanda bir sohbet arasında. Hani sen telefonla çok ugraşıyorsun diye kızıyordum ya. Evet dedi. Artık kızmıyorum farkındamısın umrumda degil pek dedim. Yani umursasam da beni dinlemiyorsun bende boşverdim artık dedim. Ama ses tonum galiba içimdekileri anlatmaya yetti. Ha ben seninle ugraşmıyorum birde çocuk dogunca onunla ugraşıcaz diye birbirimizden iyice koparmıyız ne olur bilmiyorum dedim. Beni bırakır gidersin ozaman sen dedi. Ama kalbinin nasıl kırıldıgını anlayabildim bana bakışından söyledigi sözlerden. degişen birşey oldu mu. Gözlerinin içine düm dük bakınca utanıp telefonu koyuyor bir kenera tabi nekadar sürüyor bir sarılma bir opme birazcık koklaşma denir ya öyle sonra yine hooop telefona :)

Back
X