- Konu Sahibi kutsalisttt
-
Evet ya bak onu da soracaktım aslında ben sizlere ..o da cok sık ya tam bır bayan telefonu hatta belkı onu alırım..ya dogrusunu soylemek gerekırse ben e72 nın gorunusunu hıc begenmedım alırsam ya ama kamerası benı cekıyor gercı onun ıcın de gıdıp bır fotograf makınası alırım..ben sorumu soyle duzeltsem e71 mı c3 mu_?_?canım yani bende çok araştırdım ama daha bir karara varamadım benim için e 71 bile çok pahalıyken e 72 çok çok pahalı ama kullananlardan şu yorumu alıorum ikiside çokiyi tlfnmuş ama e 71 alıosan e 72 neden almıosun yani e71 alana kadar e72 al diolar daha hızlıymış kamerası daha iyimi bilmiorum ama bence sen ne özellikler istiosun ona göre bak canım yani e 71 bile çok faza özellikli kullanmıcağın özelliklere boş yere para verme bence ve sana nokianın c3 üne de bir bak derim:)e 71 gibi tipi tarzı ve daha uygun 250 lira kadar ve o tlf içinde güzel şeyler diyorlar yani bende almadım ama yorumum böyle:)
"
evet haklısın ama ben maalesef dokunmatık kullanmıorum ve qklavye cok cekıor benıNokia C7 almanı tavsiye ederim bende yakın zamanda alıcam.
canım aynı kararsızlıktayız inan:)c3ünde beyazıvar var ama aralarında sarıları bej rengi var bende ona ısınamadım maviside erkeksi bence ama e 71in beyazı çok şık fakat yani derdin kamera olmasın çünkü tlf kamerası ne kadar iyi olabilir ki ha 3.2ha 5 yani dijitallerde 12.2 varken hangi tlf kamerası tutar yerini ya biz bayanlar çok ambalaj düşkünüyüz malesefyani bende c3alıcam sanırım
haklısın tatlım c3 cok hos gopruntusu var bencede amadun bıraz daha arastırdım
1)c3 te toplu mesaj silimi yokmuş(tek tek ugrasamam)
2)3g yok(kullanmıorum ama lazım olablır)
e71 alcam bu gıdısle galıba
nokıa c3 un ucuz olma sebebı 3g sı olmamasıdır.Ve cogunun ıcınde made in china yyazıyor nedense.e71 kesınlıkle tavsıye ederım .ben cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?