• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telden kk ya yorum yapamamak...

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.880
218
arkadaşlar, ben bir kaç gündür telimden kk ya giriyorum.bütün forumları geziyorum fakat bir sorunum var.yorum yazamıyorum.:KK64:
yorumların yazıldığı o yer benim telimde görünmüyor.ben siteyle ilgili bir durum diye bekledim bugünde bu sorun devam ediyor :KK43:acaba benim gibi bu sorunu yaşıyan varmı?

bu sorunu yaşıyan arkadaşlar nasıl çözdüler?yardımcı olurmusunuz? teşekkürler şimdiden...:KK28:

Ben de yazamıyorum, daha önce sormuştum cevabı buraya aktarıyorum bilmiyorum sorunumuz aynı mı ama, benzer bir durum olabilir:

Muhtemelen sorun kullandığınız işletim sistemi BADA'dan kaynaklanıyor. Zira 1-2 tarayıcısna baktım en son 2011-2012 de son sürümlerini çıkarmışlar.

Daha önce kullandığımız sistemin teknolojisi daha eski olduğu için muhtemelen problem yaşamıyordunuz.

Size önderim farklı browser (tarayıcılar) deneyerek en iyi görünümü sağlayanı kullanmak ... Ne yazık ki BADA işletim sistemi artık pek kullanılmıyor. :KK43:

Linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yeni-site-eksikler-talepler.745817/page-18

Son düzenleme:
kızlar ben daha önce girip yorum yapıyordum.alıntı yaptığım zaman karıştığı hatta yorumları düzelteyim derken hepsi birbirine giriyordu.ama son 3 4 gündür yorum yapamıyorum çünkü yorum yazılan o pano yok,cevapla kısmı var ayrıntılı düzelt kısmı var yazı yazdığımız o yer yok.ben site genelinde diye bekledim baktım olmuyor buraya açtım.nasıl düzelecek bunuda bilmiyorum

kızlar ben daha önce girip yorum yapıyordum.alıntı yaptığım zaman karıştığı hatta yorumları düzelteyim derken hepsi birbirine giriyordu.ama son 3 4 gündür yorum yapamıyorum çünkü yorum yazılan o pano yok,cevapla kısmı var ayrıntılı düzelt kısmı var yazı yazdığımız o yer yok.ben site genelinde diye bekledim baktım olmuyor buraya açtım.nasıl düzelecek bunuda bilmiyorum

Anladım, farklı bir şey o zaman.. :KK51:

dünden beri telimden ara ara bozuk düzen konulara mesaj yazıyorum.dün telimin aziziligine uğramakla birlikte inşallah düzelir umuduyla bekliyorum.:KK43:

benim telle ilgili sorunum iki gündür düzeldi.sebebi galiba yazım panosunda düzeltmeler oldugu için sanırım.yani yazım panosu yenilendigi için öyle tahmin ediyorum.

benim bu sorunuma mesaj arkadaşlara teşekkürler ve sevgili mune hanıma sorunumla ilgilendigi için teşekkür ederim...

Back