Telafi edilemez bir pişmanlik içindeyim

Yinede başın Sağolsun arkadaşım. Konu sahibi seninde başın Sağolsun. Insanız hepimiz, hırslarımız kinlerimiz var maalesef ama ölüm de var işte. Unutmamak Lazım.

Ben 3 senedir Ankarada degilim. Ayni tarihlerde mi vefat etti babasi?

eski konularını bilmiyorum söyleyecek pek birsey bulamadım ama ne olursa olsun baba işte,senin bir parcan..
Allah rahmet eylesin..Allah sabır versin ailene ve sana da .

Çok üzüldüm, okurken gözlerim doldu... Allah rahmet eylesin..

Basiniz sagolsun oncelikle, babaniz icin de Allah rahmet eylesin. Diyecek soz bulamiyorum, okurken cok uzuldum sizin adiniza. Keske şöyle olsaydi, keşke boyle olmasaydilarla geciyor bir omur. Ne diyebilirim ki Allah sabir versin.

Amin Allah razi olsun hepinizden.. Aslinda benim yerimde baskasi olsaydi pismanlik duymazdi belki bilemiyorum hala soyluyorum onu aramami hak etmedi ama yine de ben boyle daha mutlu olmadim ya da rahatlamadim ne diyebilirim ki ölene kadar icimde tasiyacagim bu pismanligi..

Başın sağolsun.. Ölüm bir gün hepimiz için kapıyı çalacak, acı ama gerçek.. Bir insan ölünce yada çok uzaklaştıktan bir süre sonra, küslüklerin üstünden bir süre geçtikten sonra kötü değil de iyi anılarımızı genelde hatırlayıp özlüyoruz.. Öyle de olsun zaten ölüm gibi durumlarda.. Mesela askerlikte yada lisede herkes zor zamanlar geçirir ama erkekler asker anılarını anlatmaya doyamaz.. Komutanının azarını hatırlamaz da, gırgır şamatayı eğlenceyi hatırlar gibi.. Öğretmeninin kızdığını hatırlamaz da lise mezunu, arkadaş ortamını hatırlar, onu özler.. Aslında bu gerçekten iyi bir durum.. Hem biz kurtuluyoruz ağır yüklerimizden, hem de karşı tarafa nefretimiz azalıyor mesela. Kötü yanlarını unut sende, pişmanmış hemde bak. Onu iyi biri olarak hatırla.. Kendin için, baban için.. Zaten gerçek sevgi asla silinmez kalpten.. Küs kalmamak en iyisi, kalanlara sıkıca tutunmak.. Affetmek hem bizim için hem karşımızdaki için en büyük erdem, en büyük rahatlama..

Demeyin iste oyle. Hakli olmak yetmiyor inanin. Sizi anlamıyor degilim ama eger aramazsaniz sonra geleceginiz halin bir ornegiyim yapmayin lütfen alin gururunuzu ayaklar altina vicdan gururdan daha onemliymis.

Aynen oyle cok tesekkur ederim Allah razi olsun.
Allah rahmet eylesin.. Ben bile hala kabullenemedim sizin icin daha zordur eminim.. Hepsini yaptim inanin mezari Ankarada ha deyince gidemiyorum bazen ruyalarima giriyor bir seyler istiyor ya da onu mutlu etmeye calisiyorum hic konusmuyor hep huzunlu goruyorum... Babaniza Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah

Biz de babamın vasiyeti üzerine yazlığa defnettik, bize uzaklığı 2 saat..Fırsat buldukça soluğu babacımın yanında alıyoruz..
Rüyalarınıza girmesi ne güzel..Benim rüyama hiç gelmedi daha..

Rüyada, kaybettiklerimizin konuşmaması ise iyidir derdi annanem..Yani ölenler zaten susar hiç konuşmazlarmış..

Çok şanslısınız bu konuda, keşke ben de görebilsem..

Tekrar başınız sağolsun, mekanı cennet olsun..

Başın sağolsun Allah sabır versin ne kadar kötü olursa olsun kanın canın baban üzülmemek elde mi ki

Amin cok tesekkurler..

Şöyle söyleyeyim canim senin su yasadiginin aynisi ek olarak da birde kucuklugumden beridir yasadigim eziyetlere ragmen bu haldeyim. Tabi yine sen bilirsin neyin dogru oldugunu. Ben bu kadar etkilenecegimi boyle hayatim kaymis gibi olacagimi bilmezdim. Ya rahmetlinin bana cok fenaligi dokundu Allah affetsin ama iste amalar var yinede kahroluyor insan. Allah sizlerede sabir versin baban göçmeden akillanmayi nasib etsin Rabbim araniza sevgi koysun insallah..

Basınız sag olsun. Rabbim size hayirli omurler nasip etsin insallah.

Icim parcalandi okurken. Sonunu tahmin ettigin seyler sevimsiz gelir ya bu yazi da basindan oyle geldi bana.

Genciz işte cabuk kızıyor, cabuk sinirleniyoruz, cabucak kalp kiriyoruz hicbir sey umurumuzda olmuyor. Sonra bir acı gelip bogazina oturunca anliyorsun.

Sabır diliyorum.

Siz de cok sanslisiniz ne guzel babaniz yakininizda bana 11 saat uzaklikta.. Gidip mezar tasina dokunarak konusmak helallesmek iyi geliyordu.

Siz de gorursunuz insallah en yakin zamanda, hasret giderirsiniz.. Ben de size tekrar bassagligi diliyorum insallah sizin babaniz da benim babam da hepimizin vefat etmis olan yakinlari da nurlar icinde yatiyordur.

Allah rahmet eylesin
Kendini suçlama insanız ve öfkeleniyoruz, kaybedene kadar farkına varamıyoruz yaptığımız şeyin. Zamanı geri alamazsın, kendini suçlama, bırakma. Şu saatten sonra yapabileceğin tek şey baban için bol bol dua etmek. Rabbim sabır versin.

Başınız sağolsun. Babanız için iyi şeyler dileyin artık, kendinizi de suçlamayın, hiç birimiz ne mükemmel anne baba ne de mükemmel çocuk olarak dünyaya gelmiyoruz.
Bakın babanızın iyi niyetleri varmış. Hepimiz hem iyiyi hem kötüyü barındırıyoruz çünkü...

başın sağolsun arkadaşım, mekanı cennet olsun...

Haklisiniz. Sagligimi kaybediyorum artik toparlanmam lazim. Sagolun gercekten.

Ben 3 senedir Ankarada degilim. Ayni tarihlerde mi vefat etti babasi?
Baba değil dayısı. Ama dayısı kendi ailesi ile de yani anne, baba, kardeşler, yegenler görüşmüyordu. Taşındı memleketten Ankara'ya yerleşti. Adını bile değişmiş. Bu sene vefat etti evet. Ama tam ayını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…