• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telafi edemicegimiz 4 durum vardir...

ışte beyin fonksiyonlarımızı yüksek seviyede çalıştıracak paylaşımlarından biri daha incitanemtuanam.
Taşı atmadan önce - sözü söylemeden önce durup birkaç kez düşünmeliyiz
nereye varabileceklerini.....
Fırsatları yakalamışken sıkıca sarılmalıyız....
Zamanın gidişini durdurmamız imkansız ama kaliteli faydalı kullanarak yolcu edebilirsek
zamanı - korkmadan huzurla geriye bakabiliriz belki....
8.gif

bu topiğin beni sabah sabah nasıl heyecanlardı bir bilsenŞeniz

derinliğini anlatana dek pek katılımcı bulmam ama uzun zamandır savunduğum bir tezim var; "zamanın da yapılmayan her iş için geç kalınmıştır".

bu topik sabit konu olacak kadar değerli ve önemli...

mesela en basit örnek; adam üniversite okumamış yıllar sonra okumak istiyor...peki okusunda boşa geçen kayıp yılları kim geri verecek? peki kayıp yıllar geç kalınmışlık değilmidir? üniversite okuyarak kendisini kandırabilir ama kayıp yıllarını geri getiremez...zamanında okumadığı için kaybetmiştir...

okumama sebebi ne olursa olsun o yıllar kayıp kayıp yıllardır zamanında yapılmamıştır veya yapılamamıştır...yaş olmuş 50-60 o saatten sonra kime ne yararı olacak kendini bir parça mutlu etmekten başka.

yanlış anlaşılmasın demiyorum ki adam suçlu...adam suçlu veya suçsuz konu bu değil...anlatmakistediğim suçlu veya suçsuz bir şekilde kayıp yıllardır ve kayıp yıllarda yapmadığı şeylerden de kayıpları vardır...zincirleme neler neler vardır o kayıp yılların içerisinde....zamanın telafisi asla mümkün değildir.

teşekkür ederim a.s. benimde aklıma bir
hadisi şerif geldi :

Beş şeyden önce beş şeyin kıymetini bil!
1- İhtiyarlıktan önce gençliğin,
2- Hastalıktan önce sağlığın,
3- Meşguliyetten önce boş vaktin,
4- Fakirlikten önce zenginliğin
5- Ölmeden önce hayatın kıymetini bil! (Ebu Nuaym)
a.s a.s a.s

a.s.ben sana tsk ederim asil bu güzel hadisi serifi topigimde paylastigin icin cok saol canim benima.s.

bu topiğin beni sabah sabah nasıl heyecanlardı bir bilsenŞeniz

derinliğini anlatana dek pek katılımcı bulmam ama uzun zamandır savunduğum bir tezim var; "zamanın da yapılmayan her iş için geç kalınmıştır".

bu topik sabit konu olacak kadar değerli ve önemli...

mesela en basit örnek; adam üniversite okumamış yıllar sonra okumak istiyor...peki okusunda boşa geçen kayıp yılları kim geri verecek? peki kayıp yıllar geç kalınmışlık değilmidir? üniversite okuyarak kendisini kandırabilir ama kayıp yıllarını geri getiremez...zamanında okumadığı için kaybetmiştir...

okumama sebebi ne olursa olsun o yıllar kayıp kayıp yıllardır zamanında yapılmamıştır veya yapılamamıştır...yaş olmuş 50-60 o saatten sonra kime ne yararı olacak kendini bir parça mutlu etmekten başka.

yanlış anlaşılmasın demiyorum ki adam suçlu...adam suçlu veya suçsuz konu bu değil...anlatmakistediğim suçlu veya suçsuz bir şekilde kayıp yıllardır ve kayıp yıllarda yapmadığı şeylerden de kayıpları vardır...zincirleme neler neler vardır o kayıp yılların içerisinde....zamanın telafisi asla mümkün değildir.

:1hug:canimmmm iyilik melegim topigime hosgeldin sefalar getirdin senden tam not almak topigimin begenildigini okumak beni nekadar mutlu ediyo bilemezsin:1hug:

senin yorumlarin benim icin cok önemli:utangac:

begendiysen ne mutlu banaa.s.

güzel yorumun icin cok cok tskler katiliyorum sana canimcigima.s.

Back
X