• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tel tedavisi için hazırlık aşamasında olanlar

saol canım sizde de mi hem aparey hem tel var

merhabalar canim, ben de tel taktirmayi dusunuyorum ama henuz tedavi planlamasi yapmadik bi ongorusme yaptim sadece. Tedaviye baslamadan sizlerden bilgi almak isterim. O aparey dedigin seyler ne ise yariyo ve tel taktiricak olan herkese mi uygulaniyo yoksa senin ceneyle alakali bir problemin mi vardi? Birde tel lastigi denilen sey nasil bisey ya:) he bir de telden sonra damaklik kesin takiliyor mu?

merhabalar canim, ben de tel taktirmayi dusunuyorum ama henuz tedavi planlamasi yapmadik bi ongorusme yaptim sadece. Tedaviye baslamadan sizlerden bilgi almak isterim. O aparey dedigin seyler ne ise yariyo ve tel taktiricak olan herkese mi uygulaniyo yoksa senin ceneyle alakali bir problemin mi vardi? Birde tel lastigi denilen sey nasil bisey ya:) he bir de telden sonra damaklik kesin takiliyor mu?

merhaba :) genelde çene problemi olanlara aparey takılıyor benim alt çenem geride bu yüzden üst dişlerim önde duruyor onları geri alabilmek için dişimde boşluk açmaya çalıştılar ve bunu da aparey sağladı.bazılarında tam tersi oluyor alt çene ileride onda da çene genişletme apareyi kullanılıyor.lastik dişlerin daha çabuk hareket etmesini sağlıyor.telden sonra herkese damaklık veriliyr mu bilemiyorum bazılarına kılçık denen ince bir tel takılıyormuş görünmeyen biyere.sizin cene probleminiz var mı?

Merhabalar..
32 yasındayım 1 hafta önce tel taıldı üst ceneme..
1sene kalacak daha sonra dıslerım kaplama yapılacak. sımdılık surec zordu ekmek yıoyemıyorum dişlerim acıyor. ama yavas yavas alıyorum hergun bakıyorum duzeldımı dıye :1:
Tabı mumkun deıl ama biümittt:27:

geçmiş olsun ara ara sızlanmalar oluyor ama ona da alışıyoruz napalım :1:

vay be geçmez denilen zaman geçti ve 1 sene sonra apareylerim çıktı.yerine damağım önceki haline dönmesin diye ince bir demir takıldı.
şimdi mücadelem tellerle..ama apareylerden sonra teller hiçbirşey rahatım çok şükür.sadece tel değiştirildiğnde ağrı oluyor o da iki güne kalmaz geçiyor.

evet kızlar sizin tedaviniz ne durumda nasıl gidiyor :nazar:

Biz ameliyatlık hastaların kaderimidir bu envai çeşit damaklık aparey vs. takmak.
Valla tel takmakta hicbirşey yok kızlar bu apareyler insanı bitiriyor şimdi bir tane daha takılacakmış damağıma pöff

Back