Evet kızlar 3 ay önce tedavime başlandı.benim alt çenem geride olduğu için üst dişlerim önde duruyor tavşan diş veya dişleklik denen durum.üst damağıma anahtarla çevirilen sabit bir aparey takıldı.bu arada tüm yirmilik dişlerim çekildi.o hikayem de burada http://www.kadinlarkulubu.com/agiz-dis-sagligi-bakimi/639415-4-yirmilik-dis-cekimi-maceram.html
3 hafta önce ise alt çeneme bir aparey daha takıldı ama bu felaket birşey.hala da alıştım sayılmaz çünkü ağzımın içi sürekli yara.doktorum 2 ay takacaksın dedi ama ben dişlerde hiçbir oynama görmüyorum bu da moralimi bozuyor.Bir an önce tellerim takılsın istiyorum.yaşım 25 acelem de bu yüzden her gittiğimde doktorumu sıkıştırıyorum ne zaman takılacak diye.onun dediği de hep şu.Bu bir süreç adım adım ilerleyeceğiz bizim istediğimiz en iyisini ortaya çıkarmak.
Bilmiyorum benim durumumda olan var mı.Hepinizin yorumlarını bekliyorum
3 hafta önce ise alt çeneme bir aparey daha takıldı ama bu felaket birşey.hala da alıştım sayılmaz çünkü ağzımın içi sürekli yara.doktorum 2 ay takacaksın dedi ama ben dişlerde hiçbir oynama görmüyorum bu da moralimi bozuyor.Bir an önce tellerim takılsın istiyorum.yaşım 25 acelem de bu yüzden her gittiğimde doktorumu sıkıştırıyorum ne zaman takılacak diye.onun dediği de hep şu.Bu bir süreç adım adım ilerleyeceğiz bizim istediğimiz en iyisini ortaya çıkarmak.
Bilmiyorum benim durumumda olan var mı.Hepinizin yorumlarını bekliyorum