• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tel taktığıma pişmanım

ben nisanimda da dugunumde de telliydim . elestiren de oldu ama umrumda olmadi her fotografta 32 dis gulumsedim 2 yil olacak yakinda cikacak . ilk gunler agri olmasi normal
Siz baya özgüvenlisiniz benim öyle bişey olsa hiç açmam ağzımı muhtemelen :))

2.3 mü :KK43:(( ben az kalsın istiyorum ergenlikte yapılıyor normalde ya nişan söz bişey olursa ahhh çok dert ettim :kızgın:
Özel günler de çıkarılıp takılır. Komşumun kızı düğün günü için cikarttirmisti. Doktoru 2 3 gün sonra tekrar takmıştı

Ben de üniversitedeyken tel taktırmıştım.
Çok isteyerek bu tedaviye başladığım halde üçüncü gün ağladım ben ne halt yedim diye :)
İlk zamanlar çok zorlayıcı oluyor doğru ama inan bir süre sonra geçecek ve çok alisacaksin

Tedavi süresince doktorun söylediklerine dikkat etmeye çalış
Sonucu mükemmel olacak ağzını hiç kapatmak istemeyeceksin :)

Ben de üniversitedeyken tel taktırmıştım.
Çok isteyerek bu tedaviye başladığım halde üçüncü gün ağladım ben ne halt yedim diye :)
İlk zamanlar çok zorlayıcı oluyor doğru ama inan bir süre sonra geçecek ve çok alisacaksin

Tedavi süresince doktorun söylediklerine dikkat etmeye çalış
Sonucu mükemmel olacak ağzını hiç kapatmak istemeyeceksin :)
Çok teşekkürler bende hep imreniyorum güzel dişli insanlara

Bende çarpık diş tedavisi gördüm.
4 azı dişim çekildi.
O kadar ağrı sızı çektim ki, telleri tek tek sökesim gelirdi ama yapmadım tabi ki.
2 sene kaldı dişlerimde tel.
Şimdi o kadar güzeller ki, Bakmaya doyamıyorum resmen.
İyiki taktırmışım tel
Gene olsa gene taktırırım . O ağrıları çekmeye değer.
Helede olumlu yorumları duydukça çok mutlu oluyorum

Alışana kadar biraz zorlanman normal. Ağrı tahriş bunlar olucak. Doktora danış istersen belki ilaç falan verir ama bildiğim kadarıyoa zamanla kaybolur bu rahatsızlıkların

Bence taktırmenız iyi oldu. Ben 17 yaşımda diş teli kullandım. Ne kadar erken kullanırsan faydasını o kadar erken görürsün. Evet ağrı çok fazla oluyor ama zamanla azalıyor ağrısı. Ben dış teli kullandığım zaman 20liklerime hiç bakılmadı. Teller çıktıktan 2 sene sonra dişlerinde ağrı vardı röntgen çekildi ve 20lik dişlerimin gömülü olduğu anlaşıldı. 2 20lik dişimi de ameliyatla aldılar. Yani beli tel kullanacağım zaman doktor röntgen cekseydi daha farklı olacaktı her şey. Ben hem tel kullandım hem de ameliyat oldum ve zorlu bir süreçti. Umarım tez zamanda iyi olursunuz :KK200:

Bence taktırmenız iyi oldu. Ben 17 yaşımda diş teli kullandım. Ne kadar erken kullanırsan faydasını o kadar erken görürsün. Evet ağrı çok fazla oluyor ama zamanla azalıyor ağrısı. Ben dış teli kullandığım zaman 20liklerime hiç bakılmadı. Teller çıktıktan 2 sene sonra dişlerinde ağrı vardı röntgen çekildi ve 20lik dişlerimin gömülü olduğu anlaşıldı. 2 20lik dişimi de ameliyatla aldılar. Yani beli tel kullanacağım zaman doktor röntgen cekseydi daha farklı olacaktı her şey. Ben hem tel kullandım hem de ameliyat oldum ve zorlu bir süreçti. Umarım tez zamanda iyi olursunuz :KK200:
Teşekkür ederim temizliğini nasıl yapıyordunuz

Teşekkür ederim temizliğini nasıl yapıyordunuz
Ara yüz dış fircalari oluyordu onlardan kullanıyorum ve küçük başlıklı dış fircalari kullanıyordum. Ağız çalkalama suyu kullanıyordum günlük olarak . Ve tellerin arasında yemek kalabiliyor tavsiyem yanınızda dış fırçası ve macunu tasimaniz:super:

Bende 16 yasımdan 18 yasıma kadr tel takmıstım.Tavsan diş dediğimiz bir durum vardı üst dişlerimde okadardıki uykuda dudagımı keserdi dişim.Cok sükür o durum düzeldi.İlk takıldıgında ve cıkarıldıgınd0a agrı oluyor.Bana teli takmadan önce 4 dişimi cektiler.Teller cıkarıldıktan sonrada geceleri damaklı tel takmam her ay kontrole gitmem gerekiyordu ama evlendikten sonra eşim doktor masraflarımı karsılayamacagını söylediginden tedavimi sonlandırmak zorunda kaldım dişlerim hafif biraz öne geri geldi.Tellede yemesi sıkıntılı oluyor agzını tam anlamıyla kapatamıyorsun.Telleri sürekli temizlemen gerekiyor.Ne günlerdi ya:KK45::KK45:

Back