Evet çekmediler gerçekten artık günümüz dr lara bile güvenmiyorum20 lik dişini çekmeden mi tel taktılar?
Genelde duyduklarım önce 20 likler çekilir sonra tel takılır şeklinde
Artık taktırmışsın alışmak zor oluyomuş bir süre sabret sonra bir parçan gibi olur
2.3 müKuzenim de tel taktirdirmisti. 2. 3 sene takılı kaldı. Şimdi çok güzel du dişleri. Belli bir süre sonra alışırsınız.
Çok teşekkürler benim çekilmedi diş bakalım inşalh biter süreçBende ay sonunda taktırıyorum,dört çürük dişim vardı tele yer açılsın diğer dişler düzgün yerleşsin diye çekildi sırada dolgu var dolgu yapılıp tel takılacak. Önce hijyen diş çekimi yapılıp sonra takılır tel. Ben yıllardır sıkıntısını çektim benimde ön dişlerim çapraşık acısını filan göze aldım yeter ki rahat rahat güleyim :)
Bence sabırlı ol,doktorunla görüş ağrı için belki çözüm sunar çünkü henüz çok yeni 10 gün olsun alışırsın ben çok araştırdım.
Ayrıca hiç çirkin durmuyor alışınca,nişan düğün işini dert etme bence daha güzel duruyor telli diş
Benim tel tedavim 3 sene evvel bitti. Ilk zamanlar elbette çok ağrılı sancılı olacak. Ama sabır lazım değil mi. Sonu güzel olacak. tel tedavisi zormerhaba umarım konum taşınmaz çünkü cidden dert , benim dişlerim önden hafif eğriydi, dr gittim 20 lik dişi çekmesi için tel taktırmak lazım dedi , 2 gündür taktım ve feci ağrıyır , acele mi ettim acaba çok pişmanım , sonuçta dr tel taktırmak işine geliyor öyle çokta eğri değildi kafam çok karışık lütfen bu konuda tecrübeli olan yazsın 20 lik dişi çektirmek daha mı mantıklı olurdu((
50 yasinda tanidigim var tel taktiran:)2.3 mü(( ben az kalsın istiyorum ergenlikte yapılıyor normalde ya nişan söz bişey olursa ahhh çok dert ettim
Bir an önce taktırın bence dolar düşse bile ortodontistler fiyatları gün geçtikçe yükseltiyor.Tatlım dert etme. 25 yaşında öğretmenim. Bende tel taktıracağım. Üst dişlerim ve alt dişlerim üst üste basıyor. Doktor tel takmazsak zamanla alt dişlerin git gide dışarıya doğru eğrilebilir dedi. Ne yapalım sağlık ve estetik için biraz katlanacağız. Dolar yükselince tel fiyatları uçtu ondan biraz beklemedeyimBen tellerimi çok seveceğimi düşünüyorum hadi hayırlısı
Gün be gün artıyor tel fiyatları hemen taktırınTatlım dert etme. 25 yaşında öğretmenim. Bende tel taktıracağım. Üst dişlerim ve alt dişlerim üst üste basıyor. Doktor tel takmazsak zamanla alt dişlerin git gide dışarıya doğru eğrilebilir dedi. Ne yapalım sağlık ve estetik için biraz katlanacağız. Dolar yükselince tel fiyatları uçtu ondan biraz beklemedeyimBen tellerimi çok seveceğimi düşünüyorum hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?