tel kadayıfın saklanması

derindondurucuda saklanıyomu ben de merak ediyodum tam da isabet bi soru olmuş ta..cevap yokmuş henüz..neyse elbet bi cevap gelecek:))

Derin dondurucuda saklıyoruz biz.Hiçbirşey olmuyor.

teşekkürler,ben de yorumları beklemeden,deneme yanılma yöntemiyle öğrenirim diye atmıştım zaten,henüz çıkarmadım.umarım bahsedilen çiğ kadayıftır bu arada:)

çekilin arkadaşlar bir erzurumlu olarak bütün sorularınıza cevap vereyim bilirkişi olaraktanbuyrunnnnnnnnn
çiy kadayıfı tabikide derin dondurucuda saklayabilirsiniz çıkınca çok güzel oluyor ama tepsiye döşeyerek yapmanızı tavsiye ederim birde bir arkadaş dolmasını sarıp buzluğa atsam olurmu demiş hem çok güzel hemde çok pratik olur bizim buralarda hep böyle yaparızturkbayragi

Derin dondurucuda saklanabiliyor,tavsiye ederim.

Fakat cevizli kadayıf sarmayı yani sadece şerbetleme işi kalmış halini hiç beğenmedim bilginize.Kötü bir yağ kokusu oluyor.

Kadayıf dondurucuda saklanıyor fakat kırık kullanacaksan...,sakladım emin oldum..
muhallebili kadayıf yaptım buzluğa atmam gerekiyormuş,attım ama çıkardığımda un ufak oldu.
Benim işim için böyle olması gerekiyordu zaten ama başka tatlılar için olmaz,örneğin kadayıf dolması için hiç olmaz çünki saramazsın :))

Back
X