tektaşınız altın mı pırlanta mı ??????

benim taşı pırlanta markası da Zen... aslında konunun sorusu yanlış olmuş hepsinin yüzük kısmı altın zaten beyaz ya da sarı altın ama taş değişir. genelde de pırlanta değilse zirkon kullanılır

Benimki beyaz altın üstüne pırlanta... Sevdiceğim evlenme teklif ederken takmıştı, Boğaz'da :))

Son düzenleme:
kızlar tek taşta sizce hangi model daha güzel??? ve kullanım açısından fiyat açısından bunlar arasında fark olur mu ??

tek taşım beyaz altın üzerine pırlanta evlenme teklif ederken taktı sevdiceğim:)

sözde de tek sıralı tamtur takıldı yanına ikisi çok şık ve alımlı duruyor :)

herşey gelip geçici tek şey sağlık huzur ve mutluluk bunlar eksik olmasın yeter.

Benim sevgilimin iyi bir işi var yani durumu kötü değil ama biraz cimri allah var ne istedysem aldi hep ama boyle 500 tl yi gecen seyler eger cok ise yarayacak seyler degilse almaz almak istemez. Tektas diye basinin etini yedim benim dememle aldi tabi pirlanta almadi. Bi yuzuge o kadar para verilmez dedi. Sana tablet pc alalim onun yerine dedi. Altın tektas (tasi cakma ) 390 tl dedi kuyumcu pazarlikla 250 tl ye aldik. Bide tablet pc m oldu

Tektaş Pırlanta yüzükler Altın olmalı ve fiyatı cok uygun olan yerlerden alınması gerekir, minumum Tektaş yüzükler 0.20 karattan aşağı olmamalı. H/VS özelliklerini taşıması gerekmektedir. Sertifika Kartı herzaman saklanmalıdır.
Fiyat 2500 tl yerine 1400 tl ;

Beyaz Altın
Ürün: 18 Ayar
Ağırlık: 3,01 gr
Pırlanta
Adet: 1
Ağırlık: 0.21 Karat
Renk: H
Berraklık: VS
Kesim: Yuvarlak

Son düzenleme:
Pırlantadan anlayan arkadaşlarım veya divas pırlantadan alışveriş yapmış olanlar

Divasın sitesinde bir pırlanta tek taş var 1000 tl den 495 tl ye inmiş ne düşünüyorsunuz? Sertifika gönderiyoruz yazmışlar.. Bu sitede 195 liraya bile pırlanta yüzük var benim aklım karıştı o kadar ucuz pırlanta mı olur?

Pırlanta Karatı: 0,12 Karat
Ren: H
Berraklık: VS-SI
Kesim: İyi Kesim
Özellik: 8 Ayar Altın
Ağırlık: 1,63 gr

Bir de ''Tüm ürünlerimiz Zen Pirlanta tarafından üretilmektedir'' yazıyor

Eki Görüntüle 653033

Son düzenleme:
Bu arada benim ayıptır söylemesi 3 tane pırlanta tektaşım var biri annemden ikisi babamdan hediye pırlanta olduklarını bilmiyordum az önce sordum pırlantaymış

pırlanta gibi bir eşim olacak daha ne isterim ki tektaşım altın allah herkese ağız tadı nasip etsin nasıl olsa altın pırlanta bir şekilde olur

nasıldır bilmiyorum ama çok aşırı küçük olur bu. o yüzden ucuzdur. bu kadar küçük olacağına pırlanta değilde normal taşlı tek taşı tavsiye ederim.

erkek arkadaşım 14 şubatta crowne plaza da evlenme teklifi eşliğinde parmağıma takmıştı pırlantamı zen marka 0.22 karat arkadaş ne için konuyu açtı bilimyorum ama pırlanta demek ewlenme teklifi demek bana göre ve erkek arkadaşımın bunu bilmeden bana sewgililer gününde bunu yapması çokkk güzek oldu.hani hediye amaçlı yada nişanda falan takılır ya hiç bi anlamı yok bence ewlenme teklifi etmiosa bi erkek ya da bu esnada tektaş almamışsa hiç almasın. önemli olan Allah herkeze pırlanta gibi bi hayat arkadaşı nasip etsin inşallah

beyaz altın tek taş ve pırlanta :)

012 çok kucuktur die düşünüorum benim pırlantamda zen den fakat0.40 karat sevgililer gunu ındırımıyle baya düşmüştü fiyatı gormeden karar verme derim :)

aşkilatam 1. yıldönümüzde aldı tektaşımı evlenme teklifi etti güzel bir yerde akşam şaraplarımızı yudumlarken çatalımı attığım peynirin içinden pıt diye düşüverdi kalbim duracaktı koçak golddan almış beyaz altın pırlanta zaten kendisi de pırlanta gibi adam aldığı yüzük tenekeden olsa kaç yazar

Bilmiyorum ben altın mı pırlanta mı kaç karat vs
Sevdiceğim teklifini etti yüzüğü taktı ya bu bana yeter

Tek taşım pırlanta ve nişanda ayrıca nişanlım tarafından takıldı. Evlilik teklifi etmedi çünkü biz zaten bu yola evlilik niyetiyle çıkmıştık ilk günden beri. O yüzden evlenme teklifi ederken takmıyorsa hiç takmasın gibi yorumlara kesinlikle katılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…