tektaşınız altın mı pırlanta mı ??????

sözyüzüğüm tektaş pırlanta ben beğendim sağolsun kırmadı aldı alırkende baya bir kızardı ama değdi:)

yahu iki tek taşım var biri altın atom taşlı yıllar önce doğum günümde almıştı, sözümüzde pırlanta aldı. ama aslnda bence boşa giden para gibi birşey. bazı arkadaşları görüyorm elma kadar taşı var tektaşlarının benimki minnacık kalıyo yanında.... 3 bin verip almaya acıdım yani tektaşımı... 300 e almak varken kocaman taşlı misler gibi

aslında tamamen büyüklükle alakası yok. benm tektaşımdan biraz daha büyük taşlı bir model vardı daha ucuzdu mesela aldığımz yerde. berraklığını ve karatı hesaba katıyorlar.

tektaşım altın
ben okadar para veremem içim acır ne yalan söyliyim
şimdi çok güzel altın yüzükler var
benim tektaşımın kenarlarındada dizili taşlar var
böyle bir yüzüğe pırlanta olsa vericeğim fiyat bir araba parası olurdu herhalde
okadar parayı bir yüğüğe bağlıyacağıma arabamızı değiştiriz
üstünede mis gibi bir tatil yaparız ayol

bukadar küçük bir taşa bin lira vermek gerçekten mantıksız bence
tabi boğazda bir yalıda yaşasaydım
nasıl düşünürdüm orasını bilemem

katılıyorum arkadşım en güzelini yapmışın.. benim pırlantam da böle minicik yüzüğümün kenarlarıda taşlı 5 er sıra taş var her iki yanında. 3 bçk milyarlık yüzük görsen minicik

benim de daha dün sahip olduğum bir yüzüğüm var :)) kuyumculara bakarken hep dıyordum yazık verilen paraya diye
benim o sözlerime güvenerek altın almış sevdiceğim :) görüntü olarak hiç bi farkı yok hem de daha ucuzz oley oley :)))

Beyaz altın üstüne pırlanta. alyansımla birlikte takmayı çok seviyorum, hiç çıkarmıyorum parmağımdan.
Düğünde tamtur aldırmak istiyorum, bi parmağımda tamtur ve tektaş diğerinde alyans :)

beyaz altın ama gözümde pırlantadan daha değerli

ilk istemeye geldiklerinde kayınvalidem altın tektaş takmıştı sonra da eşim pırlanta tek taş aldı

benimki Altın
Bence anlamı ve beğenmek daha önemli. Yani gümüş olsada farketmezdi benim için:)

benim tek taşım pırlanta eşim nişanımızda takmıştı

Tektaşım pırlanta nişanlım evlilik teklifinde takmıştı parmağıma

Sanki elimizde gördüklerini ayırt edebiliyorlar da ya da biz başkasının elinde gördüğümüzü ayırt edebiliyoruz ya... Madem elimizde gördüklerinde ayırt edilmiyor, burada söyleyelim bari mantığı heralde...

Ayrıca saçma saçma ayrıntılar... Pırlantam var diyen paraya lükse mi düşkün oluyor? Yok benim kocam, sağlığım bana yeter filan. Sanki pırlantam var diyen kocamdan önce pırlantam gelir dedi size...

Son düzenleme:
Pırlanta yani parlayan tek taş olayını sevmeme rağmen, gerçek pırlantaya karşı bir duruşumuzun olması gerektiğini düşünüyorum kızlar. aslına bakarsanız altına da.. ama o geleneklerimize kadar işlemiş bir şey, yapacak bir şey yok.
pırlanta daha farklı ama.. neden derseniz Afrika ve Pirlanta
Pırlanta Afrika'daki sefalati, açlığı ve yoksulluğu besleyen en önemli unsurlardan. Haa diyorsanız ki ben iki kat para veririm ama ''temiz pırlanta'' alırım yani sertifikalı, o zaman lafım yok güle güle kullanın.
Atom denilen ve pırlanta kadar güzel görünen bir şey varken, küçücük bir taşa o kadar para vermek bana günah gibi geliyor. bendeki öyleydi mesela, kaybettim gerçi çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok. takıların içinde en zarip olanı bu tarz yüzükler farkındayım..

bana kızacaklar olabilir bunu yazdığım için ama bence biraz daha bilinçli olmamız lazım arkadaşlar
dünya yeterince kötü zaten
takabileceğimiz zararsız şeyler varken, bu kadar kirli şeyler, çocukları sakat bırakan ama gösterişimize gösteriş katan şeylerden uzak duralım derim..
tabii herkesin kendi fikri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…