Tektaşım ve onun söz yüzüğü

yanlış anlamayın ama onunki biraz ince ve sade olmuş sanki anahtarlık halkasını andırdı bana. bıraz farklı bişey olabilirdi

Sade tek taş yerine etrafı küçük pırlantalarla süslü yüzükleri daha çok beğeniyoum ben. Güzel seçim olmuş.. Birlikte mi seçtiniz ?

Sade tek taş yerine etrafı küçük pırlantalarla süslü yüzükleri daha çok beğeniyoum ben. Güzel seçim olmuş.. Birlikte mi seçtiniz ?

Benim aklımda iki yanı baget taşlı bir yüzük vardı, kuyumcuma tarif ettim (kendisi aile dostumuz) ve o da düşündüğüm modele uygun bir montür getirtti. o haliyle pek içimize sinmeyince kuyumcumun önerisine döndük ve bu yüzük çıktı ortaya =)

cnm yuzugun guzelmiş ama bi kere evleniyosun sonucta keske her yerinde taş olsaydı. ben de 1 ay sonra nişanlanıcam kısmetse, her yer taşlı yüzük istiyoruz. mutluluklr bitanem

e canm söz olacağına göre düğün de yakındır diye tahmin ediyorum, gelinlik konusunda yardım istersen gelinlik topiğine bekleriz bitanem.cok guzel simli taşlı incili fransız dantelli gelinlikler var orda. ben prenses etek düşünüyorum. straplez ve prenses etek olmali ki o gun kendimi pirenses gibi hissetmeliyim butun dikkatler benim üzerimde olmalı. sen nasıl dusunuyorsun tatlım? taşlı flan olucak benimki nasipse, hem sözlüm de öyle istiyor ama kayınvalidem ve görümcem incili simli olsun diyolar. kararsız kaldım aslında ama kaynanamın dediğini yapmıcam karar verdim şimdi.

tektaşın çakma olmadığı çok belli parıltısı bir ayrı kesinlikle kaliteli duruyor. kaç karat olduğunu ve ne kadara mal olduğunu sorsam? kardeşimin kız arkadaşı için düşünüyoruz da biz de güzel bir şey almak istiyoruz buna bayıldım :)

Evet kelebekss, en başlarda ailem razı değildi ancak tanıyınca sevdiler =) Teşekkür ederim, darısı başına =)

Daha öncede bakmıştım konunuza, fotograf çekiminiz çok hoş.
Söz yüzüğü önceden ince olurmuş, bizde sizin gibi yapmıştık. Ben çok begendim yüzüklerinizi.
Mutluluklar.

cnm yuzugun guzelmiş ama bi kere evleniyosun sonucta keske her yerinde taş olsaydı. ben de 1 ay sonra nişanlanıcam kısmetse, her yer taşlı yüzük istiyoruz. mutluluklr bitanem

Bi kere evlenince herşey taşlı mı olmalı?
Yüzükte bi kere alınacak değil ya, hem zevk meselesi.
Çok zarif seçimler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…