- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 39
- Konu Sahibi chocolatestar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış anlamayın ama onunki biraz ince ve sade olmuş sanki anahtarlık halkasını andırdı bana. bıraz farklı bişey olabilirdi
Söz yüzüğü ince ve düz tercih ettik, zaten birkaç ay sonra altın alyans takacağımız bu şekilde seçildi...
tek tasın güzelmiş canım.benimkine benziyor.inş bi ömür boyu parmağınızdan cıkmaz
hımm hayırlı olsun o zaman :)
Sade tek taş yerine etrafı küçük pırlantalarla süslü yüzükleri daha çok beğeniyoum ben. Güzel seçim olmuş.. Birlikte mi seçtiniz ?
cnm yuzugun guzelmiş ama bi kere evleniyosun sonucta keske her yerinde taş olsaydı. ben de 1 ay sonra nişanlanıcam kısmetse, her yer taşlı yüzük istiyoruz. mutluluklr bitanem
söz için çok ideal canım:? mutluluklar dilerim...eski konularına baktım da, başta baya sorun yaşamışsınız:) allah mutluluğunuzu daime etsinKısmetse Aralık ayının 4. haftası sözümüz var, bunlar da yüzüklerimiz =)
Eki Görüntüle 560577 Eki Görüntüle 560578
Evet kelebekss, en başlarda ailem razı değildi ancak tanıyınca sevdiler =) Teşekkür ederim, darısı başına =)
cnm yuzugun guzelmiş ama bi kere evleniyosun sonucta keske her yerinde taş olsaydı. ben de 1 ay sonra nişanlanıcam kısmetse, her yer taşlı yüzük istiyoruz. mutluluklr bitanem